Mewa99 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Witam. Mój niespełna 1.5 roczny kuzyn Antoś pilnie potrzebuje krwi każdej grupy. Wszystkim zdrowym ludziom o dobrych serduszkach bylibyśmy bardzo wdzięczni za pomoc dla naszego malca. Oto dane do przekazu krwi: Antonii Kozakiewicz,Samodzielny Publiczny Dziecięcy Szpital Kliniczny w Warszawie ul Żwirki i Wigury 63a Warszawa Oddział Kliniczny Onkologi i Pediatrii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jak każdej grupy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jak każdej grupy? Jeśli oddasz krew z dedykacją dla kogoś, a nie masz tej samej grupy krwi co potrzebujący, to w zamian za Twoją krew, podają mu odpowiednią. Po prostu ilość litrów w magazynie musi się zgadzać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Potwierdzam. Tak to działa. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 również potwierdzam, tak to działa. niestety nie mogę oddać, następny temin dopiero na 13.10.2016 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A ja za 2 tygodnie postaram się oddać- póki co muszę jeszcze chwilę poczekać po ostatnim zapaleniu oskrzeli :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa99 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ale i tak dziękuję za zainteresowanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Natalia pozwól że odświeżę Twój temat... Szczęśliwie nie muszę prosić o krew dla nikogo konkretnie a tylko ogólnie.. Ten rok jest bardzo słaby jeżeli chodzi o zasoby krwi w Regionalnych Centrach Krwiodawstwa.. Mam w tej kwestii info z pierwszej ręki więc chciałbym prosić wszystkich którzy mogą aby oddawali krew - tych którzy już to robili aby oddawali regularnie a tych którzy jeszcze nie mieli okazji aby spróbowali. Jest pełnia sezonu letniego i motocyklowego. Przeglądając choćby fejsa widzimy codziennie przynajmniej jedną informację o wypadku motocyklisty że o innych nie wspomnę. Krwi niestety nie da się wyprodukować i jeżeli nie będziemy jej oddawać regularnie ciągle będziemy spotykać apelami o oddawanie krwi dla konkretniej osoby. Pomagajmy sobie wzajemnie i dołóżmy swoją cegiełkę aby odbudować zapas krwi w RCKiK w Łodzi z nadzieją że nie przyda się ona ani nam ani nikomu ze znajomych. Krew można oddawać w RCKiK W Łodzi oraz na akcjach wyjazdowych na terenie województwa. http://www.krwiodawstwo.pl/82/akcje-wyjazdowe Każda kropla się liczy więc mam nadzieję że po przeczytaniu tego posta przynajmniej kilka osób zacznie regularnie oddawać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Oddawałem regularnie i jak tylko wrócę do Łodzi będę oddawał nadal. ABRH- Dosyć rzadka grupa, bo raptem 1% ma taką, ale zawsze I am unique Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi