Skocz do zawartości

Supermoto 125

dubicki123

Rekomendowane odpowiedzi

Mateusz czemu 4T ? Ja byłem posiadaczem Yamahy DT 125 supermoto + odblokowana była i żaden 4T mi nie dorównał .Szła do końca 140 km/h a 4T 120 km/h to wszystko na dobrym paliwie :hihi: Chyba że szukasz moto na małe wyprawy do sklepu ,szkoły itp.

a jakies inne propozycje ?

Husqvarna

plus propozycja przekopania Google bo trochę o tym gotowców jest 

http://www.scigacz.pl/Porownanie,supermoto,o,pojemnosci,125,cm3,1930.html

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Witam. yamaha DT jest nie do zabicia.Ja Ją kupiłem z przebiegiem 12 tyś km ,przy 13 tyś pękły mi pierścienie na tłoku [to norma] robiłem górę silnika tłok wossnera +łożysko igiełkowe na korbe i uszczelki  i szlif 500zł .Dobre dotarcie i olej castrola  do dozownika i 140 km/h szła . Sześć tysi zrobiłem głównie trasy po 300 km   i żadnych problemów.  Zobacz na YT co robią na żwirowniach z tymi motorkami.Fakt silnik 4T jest pod tym względem [bez obsługowy ] ale nie wkręca sie napewno tak wysoko i  nie daje tyle frajdy  . :riding:

Ty Rafał masz udziały w yamaha że tak reklamujesz?

Oczywiście żartuję, fakt że z tego co piszesz to nieźle się sprawuje Twoje maleństwo.

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Piszę tylko prawdę .Radzę się przejechać 2T i 4 T. Ja w tej pojemności nie widzę rywali na DT. Widzę Andrzej że przybyło Ci maleństwo do kolekcji w postaci V-Stroma ?

yamaha DT jest nie do zabicia.Ja Ją kupiłem z przebiegiem 12 tyś km ,przy 13 tyś pękły mi pierścienie na tłoku [to norma] robiłem górę silnika tłok wossnera +łożysko igiełkowe na korbe i uszczelki  i szlif

Nieźle się sprawowalo bo Rafał juz sprzedał

:laugh2:

Nie wiem, Wy czytacie co piszecie...??  :hihi:

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Witam.Michał to że pierścienie pękły przy takim przebiegu w 2T to jest normalne jak to ze żarówka kiedyś się przepali ;A sprzedałem  tylko i wyłącznie dla tego ,ponieważ przesiadam się na większe moto .Nie szukaj afer na siłę.

Piszę tylko prawdę .Radzę się przejechać 2T i 4 T. Ja w tej pojemności nie widzę rywali na DT. Widzę Andrzej że przybyło Ci maleństwo do kolekcji w postaci V-Stroma ?

Fakt, miała być zmiana, ale po rodzinnej naradzie wszystko zostaje w domu.

Teraz mam to czego życzę wszystkim, dylemat co wytoczyć z garażu :biggrin:

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile: