dubicki123 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Witam jakie polecacie supermoto/enduro 125 4T ? Tak ok. 8000 zł uzywany {max 10000zł.} 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Yamaha wr 125 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubicki123 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 a jakies inne propozycje ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Mateusz czemu 4T ? Ja byłem posiadaczem Yamahy DT 125 supermoto + odblokowana była i żaden 4T mi nie dorównał .Szła do końca 140 km/h a 4T 120 km/h to wszystko na dobrym paliwie Chyba że szukasz moto na małe wyprawy do sklepu ,szkoły itp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubicki123 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 A jak z wymianą tłoka i innymi częściami ?? Ile to kosztuje i jak często trzeba wymieniać ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 a jakies inne propozycje ? Husqvarna plus propozycja przekopania Google bo trochę o tym gotowców jest http://www.scigacz.pl/Porownanie,supermoto,o,pojemnosci,125,cm3,1930.html 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Witam. yamaha DT jest nie do zabicia.Ja Ją kupiłem z przebiegiem 12 tyś km ,przy 13 tyś pękły mi pierścienie na tłoku [to norma] robiłem górę silnika tłok wossnera +łożysko igiełkowe na korbe i uszczelki i szlif 500zł .Dobre dotarcie i olej castrola do dozownika i 140 km/h szła . Sześć tysi zrobiłem głównie trasy po 300 km i żadnych problemów. Zobacz na YT co robią na żwirowniach z tymi motorkami.Fakt silnik 4T jest pod tym względem [bez obsługowy ] ale nie wkręca sie napewno tak wysoko i nie daje tyle frajdy . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ty Rafał masz udziały w yamaha że tak reklamujesz? Oczywiście żartuję, fakt że z tego co piszesz to nieźle się sprawuje Twoje maleństwo. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Nieźle się sprawowalo bo Rafał juz sprzedał. Ale potwierdzam przyspieszenie miała konkretne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Piszę tylko prawdę .Radzę się przejechać 2T i 4 T. Ja w tej pojemności nie widzę rywali na DT. Widzę Andrzej że przybyło Ci maleństwo do kolekcji w postaci V-Stroma ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 yamaha DT jest nie do zabicia.Ja Ją kupiłem z przebiegiem 12 tyś km ,przy 13 tyś pękły mi pierścienie na tłoku [to norma] robiłem górę silnika tłok wossnera +łożysko igiełkowe na korbe i uszczelki i szlif Nieźle się sprawowalo bo Rafał juz sprzedał Nie wiem, Wy czytacie co piszecie...?? 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 DT fajny sprzęt Na Nim szlifowałem umiejętności w terenie... 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam.Michał to że pierścienie pękły przy takim przebiegu w 2T to jest normalne jak to ze żarówka kiedyś się przepali ;A sprzedałem tylko i wyłącznie dla tego ,ponieważ przesiadam się na większe moto .Nie szukaj afer na siłę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Piszę tylko prawdę .Radzę się przejechać 2T i 4 T. Ja w tej pojemności nie widzę rywali na DT. Widzę Andrzej że przybyło Ci maleństwo do kolekcji w postaci V-Stroma ? Fakt, miała być zmiana, ale po rodzinnej naradzie wszystko zostaje w domu. Teraz mam to czego życzę wszystkim, dylemat co wytoczyć z garażu 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi