yoshi Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Powitać Przymierzam się do zakupu yamahy MT03, wcześniejszy model 660cc, 48KM. Podoba mi się ale nie miałem jeszcze okazji się do niej przymierzyć a z chęcią bym to zrobił Apel do posiadaczy tego modelu o info o nim. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normalny Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 siedziałem na takim 1 raz i musze przyznać ze dość wysoki jest w siedzisku 0 Cytuj HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Zrobiłem rundkę na nim. Moto do 120 jest zrywne i dynamicze, mały rozmiar, mały rozstaw sprawia że jest bardzo poręczny . To moto stricte do miasta i wygłupów miejskich. Kupiłbym sobie jako drugi, bo Kilofazer jest nieco klocowaty do miasta. Latem jeździłem do roby na moto (wspomniany FZS) i razem ze mną jeździła dziewczyna na MT03, tylko na długich prostych ją dochodziłem. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahamt03 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Panowie a wiecie jak w Mt03 zdjac bak? Chce oddac do malowania a nie znam sie na tym moze juz kos z Was to przerabial ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Napewno pod kanapą masz śrubę ,i wysuwasz zbiornik do tyłu.Radzę najpierw zdjąć wszystkie plastiki i przewód paliwowy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahamt03 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 A przewod pliwowy trzeba zakrecic jakos ?mam benzyne w baku i nie chce zalac motoru. Wiem ze na starcie zdejmuje siedzenie pasazera pozniej kierowcy odkrecam bak i owiewki ale jest jakis paten na przewod paliwowy ? Trzeba go jakos zabezpieczyc zakeecic ? Napisz prosze bo jestem zielony hehe z gory dzieki pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wystarczy odłączyć, zbiornik jest podciśnieniowy więc nic nie wyleci. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahamt03 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Ooo to klasa. Dzieki za szybka odpowiedz. Niebawem zdejmuje. Jestesmy w kontakcie . Hej!!! Jezeli chodzi o motor Yamaha MT03 to jest wypas. Mam smigam. Dwa sezony juz za soba 20 000 zrobilem nic sie nie dzieje. Agresywny na poczatku pozniej brakuje mocy do nauki idealny. Male lusterka ale radze sobie. Glowa pracuje hehe. Maly zwinny. Mam caly czarny byl bialy i szukam oznaczenia orginalnych lakierow. Pewnie do ymahay trzeba bedzie zadzwonic. Zapytam sie o pare rzeczy. . . Za 50 benzyny po miescie 3, 4 dni latania. Przednia owiewka montowana z przodu dodaje agresywny wyglad. Mozna odejsc na starcie ale na prosej zostajemy w tyle. Lecialem najszybciej 170 ale ktos mowil ze 200 nim lecial. Teraz vym chcial cos wiecej ale moze lepiej zostac przy mniejszej mocy hehe pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 No, taka sztuka się trafiła Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi