Lestat Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witam. Pewna piękna dziewczyna zamarzyła sobie sesję z chopperem. Zdjęcia poglądowe w załączniku do posta. Wstępnie umówiłem się z nią na niedzielę po południu. Zdjęcia oczywiście na terenie Łodzi. Potrzebowałbym moto na godzinę może półtorej. Ktoś coś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ja mam Suzuki Intruder Vs 1400 2001 r. Chętnie pomogę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Jak taka dziewczyna jak na 1 foto, to i swojego GS'a na choppera przerobię 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Zaczyna się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestat Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ładna maszyna bez owiewek mam nadzieję ? Ja mam Suzuki Intruder Vs 1400 2001 r. Chętnie pomogę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beginner Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ja mam yamahe midnight star 2014. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi