Awezik Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Cześć. Jestem nowym użytkownikiem tego forum i z racji że niedługo będę mieć jakiś motor zostanę tu na dłużej. Chciałbym się zapytać co na taki początek kupić do 3tyś. Mam 180cm i moja waga to 70kg. Miałem już start z motorami np. w wieku 4lat mały crossik, 10lat skuter chinczyk, 14lat jezdzilem dluzej husqvarna 610 te.. ale teraz juz sam wyrobilem karte i chcialbym legalnie jezdzic po polskich drogach Co polecacie na taki lepszy poczatek, tym bardziej ze od poczatku chcialbym sie uczyc stuntu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dużo jest zmot stunterskich na alledrogo. Najlepiej kup coś takiego. Obite już rusztowaniami najczęściej maszyny za jakieś małe hajsy. Najczęściej silnik trzeba dokładnie zbadać w takich, ale może się trafić coś ciekawego. Jak nie chcesz gotowca to najlepiej jakiegoś sporta, bo na starcie są najlżejsze a o to w stuncie chodzi. Edit. Doczytałem, że masz budżet do 3k. Kup to co nie będzie wymagało włożenia kolejnych 3k i ciesz się jazdą. Nie nastawiaj się jednak na stunt maszyną za 3k, bo sobie zrobisz krzywdę. Po prostu szukaj kółek w najlepszym możliwym stanie w zakładanym budżecie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) ewentualnie szukaj jakiegoś motka po szlifie z pierwszych lat produkcji (cbr na przyklad) za małe pieniądze i dołóż klatkę i kierę - na początek starczy, zarobisz i stopniowo dołożysz sobie zębatką i całą tę stuntową resztę Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi