fuckout2 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witajcie , nie wiem czy dobry dział ,ale daje tutaj Planuje zakupić kombiaka , raczej padnie na Alpinestars Atem lub Motegi ,a do tego ochraniacz pleców też od alpiny model bodajże KR-1 lub KR. Do sedna ... znalazłem niemiecką stronę FCmoto.de gdzie jest sporo ubrań motocyklowych itp. Dość spory sklep z tego co widzę i jest dostępny w różnych językach ( Polskiego oczywiście brak ) , ceny mają oszałamiająco strasznie małe w porównaniu do tych u nas . Pytanie czy ktoś zamawiał od nich coś ? Produkty są 100% oryginalne ? Jeszcze pytanie czy jeśli kupię kombi Alpiny to muszę na ewentualną gwarancje odesłać do sklepu w którym kupiłem wdzianko czy mogę oddać do jakiegoś innego sprzedawcy tej marki ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Porównywałem ceny i po dostawie owszem nadal jest taniej, ale już tylko troszeczkę.Przy gwarancji jednak mogą być kwiatki z wysyłkami do DE itp.Pomyśl czy te parę złotych oszczędności jest warte zachodu przy ewentualnej potrzebie oddania na gwarancji.Proponuję pojeździć u nas po sklepach pogadać z chłopakami. Myślę, że rabacik zawsze jakiś można dostać 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normalny Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 ja korzystam i polecam EBAY na takie zakupy 0 Cytuj HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi