Skocz do zawartości

Motobozzo - Dodatkowe Oświetlenie

ventix

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem moto (honda cbf600) z zamontowanym dodatkowym oświetleniem ale zabijało akumulator, w załączniku przełącznik który był zamontowany. Jeśli macie jakiś schemat jak to powinno być podłączone to będę wdzięczny bo wydaje mi się że była jakaś lipa w podłączeniu i to było przyczyną. Po odłączeniu wszystko jest ok. Szkoda mi z tego rezygnować bo fajnie działa (jak jest ok ;-) )

Pozdrawiam 

Krzysiek

LwG

post-4397-0-79244300-1470844169_thumb.jpg

A co to sa za swiatla? Bo moze warto je podlaczyc jakos normalnie, bez cudownych pudelek po drodze? Mialo to jakies specjalne funkcje czy cos?

Zdrowko

KLOSZ

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™

Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.

Jest jeden drobny problem, producent jest z Niemiec a ja w tym dzikim języku się nie dogadam, na stronie nie ma instrukcji do ściągnięcia.

Ten switch włącza i wyłącza oświetlenie po dwukrotnym mignięciu światłami i w komplecie jest jeszcze przekaźnik którym steruje.

Jest jeden drobny problem, producent jest z Niemiec a ja w tym dzikim języku się nie dogadam, na stronie nie ma instrukcji do ściągnięcia.

Ten switch włącza i wyłącza oświetlenie po dwukrotnym mignięciu światłami i w komplecie jest jeszcze przekaźnik którym steruje.

to faktycznie trochę przekombinowane włączanie. Ja bym poszedł za radą klosza i wywalił to pudełko i zastąpił zwykłym włącznikiem.