Mike666 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Siemanko Gdzie w Łodzi jest najwiekszy wybór kombinezonów skórzanych? (jednoczęściowych edit: dwuczęściowych)Chciałbym poprzymierzać troche tak, żeby wiedzieć jakie rozmiary na mnie pasuja z poszczególnych czołowych marek a nie chce w miare mozliwości krążyć od sklepu do sklepu.Byłem juz w BlackJack. Ktoś pisał o Wolfie ale na stronce maja tylko 2Tschula i 2Alpiny i tyle :/Dzięki za odp Pozdrawiam Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Mike666 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 W Profi na Obywatelskiej, jest dosyć duży wybór w Dainese. Ewentualnie na Dąbrowskiego w Liberty masz całego Alpinestars'a 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike666 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 jak masz taki moto jak w opisie to bym szukał dwuczęściowego, dużo wygodniejszy i bezpieczeństwo to samo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Podjadź na dąbrowskiego do Liberty. I pomyśł nad dwuczęściowym, wygodniejszy i praktyczniejszy;) w gorące dni odepniesz górę i możesz się wietrzyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike666 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam Gwoli wyjaśnienia - miałem ciężką sytuację i musiałem odłożyć poszukiwania. Dzieki za wskazówki. Teraz wróciłem do poszukiwań i myslę, że w sposób bardziej przemyślany Wiec szukam kombinezonu dwuczęściowego (tak macie racje ) w granicach 1500zł.Wygląda na to, że do wyboru albo nowy Tschul albo jakieś używane lepsze - chyba, że złapie kontakt z jakims importerem to moze wychacze jakąś promocje na nówkę z jakiejś wyższej półki typu np.Berik Problem jest z rozmiarem na mnie, bo jestem jak na wszelkie rozmiarówki za wysoki i za... chudy - albo innymi słowy 'za mało rozjebany w klacie' Jak nie znajdę teraz odpowiedniego to moze uda sie z wiekszym funduszem wrócic - byle przed sezonem/kwietniemWRACAJĄC:Mówicie, że wybór: Dainese w Profi Alpina w Liberty Od tych zaczynam Ktoś coś jeszcze? Wie ktoś gdzie można przymierzyć właśnie Berika (Arlen Ness), bo właśnie z tych sa ciekawe jakość/cena oferty?Jeszcze raz dzieki za odpowiedź chłopaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) FLM w Metro TsCHUL kupisz w Korando tez planwoalem wziąć tschula w promo za 1000 w Korando (wólczańska), ale ostatecznie poszło na FLM w Metro na wrocławskiej obok manu (takie promo dali, że no nie mogłem inaczej ) Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 FLM ma zdecydowanie lepszą skórę. Szwagier ma FLM i Tschul więc potwierdzone info 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Potwierdzam. Z tym ze FLM jako tako jest trudno dostepne. Z tego co wiem metro juz sie wycofuje z regularnej dystrybucji wiec pozostaje zamawianie z katalogu polo a tam ceny juz sa niemale i na promocje nie ma co liczyc. Jezeli chodzi o tschul to popatrz sobie na model 555. Nie wiem jak z jakoscia ale jest to dosc nowy model i prezentuje sie na prawde ciekawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike666 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dzięki chłopaki zanotowane Daro co i za ile wyrwałeś? Jezeli chodzi o tschul to popatrz sobie na model 555. Nie wiem jak z jakoscia ale jest to dosc nowy model i prezentuje sie na prawde ciekawie u siebie w Moto-GP przymierzałem Tschula 727 ale 52 rozmiar był za duży - no i sprzedawca był na tyle mega uczciwy, że mimo iz sprzedają tylko tą marke powiedział ze to tak średnio z jej jakością i to nie to samo co te wyższe //z delikatna sugestia ze szukałby używek z tą kasą// (choć jego kumpel lata w Tschulu 6sezon i super) + ze nie dostane w Tschulu 48góry i 50dołu a mówi że tak by mi najlepiej pasowało - suma sumarum dobrego Tschula w sumie też jeszcze nie przymierzyłem wiec to też do weryfikacji Czy na tym kończy się wybór kombi w naszym cudnym mieście?? Ciągle szukam Berika xD a może ktoś po prostu ma jakiś po ludzku dać przymierzyć xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark.o Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 A czy ktoś z Was użytkuje kombi marki seca? Oglądałem w profi i wygląda to bardzo ok, skóra gruba i ładnie zszyta. Tschul w porównaniu z seca wygląda moim zdaniem bardzo słabo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Słyszałem, że SECA ma spoko skóry. Berik również.Podjedź do Liberty tam teraz mają niezłe przeceny i może jakąś Alpine wyrwiesz w budżecie, bo niektóre sztuką są po -1000zł od metkowej ceny. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Mike666 jak znajdziesz jakiś model który ci sie podoba daj znać, sprawdzimy co da sie zrobić 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Potwierdzam. Z tym ze FLM jako tako jest trudno dostepne. Z tego co wiem metro juz sie wycofuje z regularnej dystrybucji wiec pozostaje zamawianie z katalogu polo a tam ceny juz sa niemale i na promocje nie ma co liczyc. Jezeli chodzi o tschul to popatrz sobie na model 555. Nie wiem jak z jakoscia ale jest to dosc nowy model i prezentuje sie na prawde ciekawie Nie wycofujemy się z marki FLM, jednak faktycznie na skórzane typowo sportowe kombi w naszym sklepie było małe zapotrzebowanie. A ceny mieliśmy takie jak w Polo po przeliczeniu z € na PLN. Chyba, że mieliśmy promocję to tak jak Darek mogłeś trafić coś w mega atrakcyjnej cenie. I przypominam, że jesteśmy ludźmi i można się z nami dogadać co do ceny nie jesteśmy sztywniakami :D Zawsze możemy zamówić kombi na przymiarkę - Ciebie to nic nie kosztuje (musisz tylko poczekać ok 3-4 dni roboczych) a nie musisz kupować. W tej chwili mamy jeszcze w dobrej cenie kombinezony firefoxa również jest to marka POLO (tak samo jak FLM) kurtka: http://sklep.metroracing.pl/pl/kurtki/653-firefox-mugello.html spodnie: sklep.metroracing.pl/pl/skorzane/654-firefox-mugello.html Wpadnij do sklepu na Wrocławskiej to damy Ci katalog z polo 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Kejcior - może źle się wyraziłem ale miałem na myśli dokładnie to co napisałeś (edit: napisałaś ) Sam skorzystałem z waszej promocji i kupiłem spodnie FLM w bardzo dobrej cenie, natomiast nie zmienia to faktu, że jeżeli zrezygnujecie z uzupełniania oferty na miejscu i sportowe kombi zostaną tylko na zamówienie to na takie promocje jak dotychczas na te produkty nie ma co liczyć Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Bocian@13 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 no, to Bocian - podpadniesz teraz Kasi Kejcior - .... to co napisałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Kejcior - może źle się wyraziłem ale miałem na myśli dokładnie to co napisałeś (edit: napisałaś ) Sam skorzystałem z waszej promocji i kupiłem spodnie FLM w bardzo dobrej cenie, natomiast nie zmienia to faktu, że jeżeli zrezygnujecie z uzupełniania oferty na miejscu i sportowe kombi zostaną tylko na zamówienie to na takie promocje jak dotychczas na te produkty nie ma co liczyć Być może jeszcze się to zmieni, jesteśmy przed spotkaniem dealerskim więc może coś się pojawi Ale na chwilę obecną jest tak jak pisałam w poście wyżej Bocian@13, dnia 09 Sty 2017 - 13:50, napisał: Kejcior - .... to co napisałeś no no no ja wiem, że panuje teraz gender ale bez takich mi tu 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 takiego Berika ma kumpel na sprzedaż. https://www.olx.pl/oferta/kombinezon-motocyklowy-berik-meski-dwuczesciowy-roz-l-52-CID5-IDhtfpL.html#f6bfb7b999 Używany w ładnym stanie. Powołaj się na mnie dostaniesz zniżke. Adam 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike666 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dzięki zwodnicza Kejcior Popatrzę co macie w ofercie i sie odezwę. Kosmaty dam znac Rebel najpierw trzeba poprzymierzac (a oferta nie z Łodzi) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi