Skocz do zawartości

Gdzie Się Ubrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. do te pory się zastanawiam jaki będzie najlepszy sklep na zakup wszystkiego. Znajomi kupowali i polecają moto-akcesoria.pl i są bardzo zadowoleni. A wy? znacie? polecacie? ;)

A ja uważam, że jak podjedziesz do Kosmatego do BlackJack to wyjdziesz nie tylko ubrana co jeszcze dokształcona o wiedzę co i jak i z czym. Ceny też są spoko.
Polecam tego pana :cheers:

Edytowane przez Piuriel (wyświetl historię edycji)

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Jak przeczytałem pierwszy post to pierwsza myśl: to konto jest tylko po to żeby reklamować motoakcesoria  :hihi:  :whip:  żeby nie spamować, najlepiej odwiedzić kilka sklepów. W każdym znajdzie się coś co może najlepiej pasować.

Ps. pamiętaj tylko nie motoakcesoria  :hihi:  :decayed:

:riding:

Dodaję do listy Metro przy Wrocławskiej- Ubiór i akcesoria kompletuję tam, zawsze kończąc zakupy w pozytywnym nastroju. Do tego żaden z zakupów z Metro mnie jeszcze nie zawiódł- od akcesoriów podróżnych po ubrania uczestniczące w moim wypadku.

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

• 2 tygodnie później...

Hej. do te pory się zastanawiam jaki będzie najlepszy sklep na zakup wszystkiego.

Zapraszamy do nas :smile: Wpadł do nas nowy asortyment, więc wybór jest naprawdę spory. Spokojnie możesz poprzeglądać i przymierzyć rzeczy, które Cię zainteresują.

Zespół wolfmoto.pl

forever trusting who we are, and nothing else matters..
usebar.gif

ja się zaopatruję w Metro u Kasi. wszystko świetnie, jak być powinno, kupiłem tam kask, kurtkę i dużo innych rzeczy -  POLECAM

oraz u Tomka w Black Jack, spodnie, oleje, jakieś środki motula - również polecam :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png