Skocz do zawartości

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Łodzi nadchodzi wielkimi krokami. Dowiedz się więcej tutaj.

Rozpoczęcie sezonu właśnie trwa. Widzimy się na kolejnej edycji.

Gdzie Się Ubrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. do te pory się zastanawiam jaki będzie najlepszy sklep na zakup wszystkiego. Znajomi kupowali i polecają moto-akcesoria.pl i są bardzo zadowoleni. A wy? znacie? polecacie? ;)

A ja uważam, że jak podjedziesz do Kosmatego do BlackJack to wyjdziesz nie tylko ubrana co jeszcze dokształcona o wiedzę co i jak i z czym. Ceny też są spoko.
Polecam tego pana :cheers:

Edytowane przez Piuriel (wyświetl historię edycji)

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Jak przeczytałem pierwszy post to pierwsza myśl: to konto jest tylko po to żeby reklamować motoakcesoria  :hihi:  :whip:  żeby nie spamować, najlepiej odwiedzić kilka sklepów. W każdym znajdzie się coś co może najlepiej pasować.

Ps. pamiętaj tylko nie motoakcesoria  :hihi:  :decayed:

:riding:

Dodaję do listy Metro przy Wrocławskiej- Ubiór i akcesoria kompletuję tam, zawsze kończąc zakupy w pozytywnym nastroju. Do tego żaden z zakupów z Metro mnie jeszcze nie zawiódł- od akcesoriów podróżnych po ubrania uczestniczące w moim wypadku.

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

• 2 tygodnie później...

Hej. do te pory się zastanawiam jaki będzie najlepszy sklep na zakup wszystkiego.

Zapraszamy do nas :smile: Wpadł do nas nowy asortyment, więc wybór jest naprawdę spory. Spokojnie możesz poprzeglądać i przymierzyć rzeczy, które Cię zainteresują.

Zespół wolfmoto.pl

forever trusting who we are, and nothing else matters..
usebar.gif

ja się zaopatruję w Metro u Kasi. wszystko świetnie, jak być powinno, kupiłem tam kask, kurtkę i dużo innych rzeczy -  POLECAM

oraz u Tomka w Black Jack, spodnie, oleje, jakieś środki motula - również polecam :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png