KrzysztoFu Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Hej motoludki, Potrzebuje polecić dobremu znajomemu fachowca od gaźników.Czyszczenie oraz Sychro jest do zrobienia a możliwe,że jeszcze się pare detali mechanicznych znajdzie.Pacjent to Yamaha XJ600N. Proszę o solidnego speca abym później nie musiał oczami świecić przed znajomym. Z góry dzięki. LwG! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jesli chodzi o gazniki, to nieodmiennie namawiam na Grand Motorbike Garage w Konstantynowie na ul. Nadrzecznej. Łukasz, właściciel jest naprawdę dobry w te klocki. 3 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Potwierdzam słowa KLOSZA,Łukasz ogarnia https://pl-pl.facebook.com/GMGSerwis/ 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) A ja z koleji moto-car z ul. Gościniec 13, moze terminy troche długie ale ja osobiście mega zadowolony z robity Grześka https://www.facebook.com/motocarlodz/ Edytowane 22 Lipca 2016 przez A04 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domo00 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jesli chodzi o gazniki, to nieodmiennie namawiam na Grand Motorbike Garage w Konstantynowie na ul. Nadrzecznej. Łukasz, właściciel jest naprawdę dobry w te klocki. Potwierdzam mój chodzi jak marzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 jaki jest koszt czyszczenia i synchro gazników ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Jest to dosyć "prosty" pacjent . Na forum Yamahy XJ jest wszystko świetnie opiane : czyszczenie, regulacja i ustawienie poziomu pływaków. Jesli ktoś ma troszkę zapału i podstawy mechaniki to ten sprzęt daje możliwości do rozpoczęcia przygody z regulacja i czyszczeniem. Sorki za off topic ale juz sie ucieszyłem , że bedzie fajny temat a tu tylko mechanika szukacie . Brać narzędzia i do roboty 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Jeśli ktoś jest zaznajomiony z angielskim, to polecam xjraider.com - jest to największa baza wiedzy odnośnie xj600 łącznie z pełnymi instrukcjami serwisowymi i wykazem zastępczych części. Oczywiście łącznie z instrukcją czyszczenia i synchro gaźników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi