KrzysztoFu Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Hej motoludki, Potrzebuje polecić dobremu znajomemu fachowca od gaźników.Czyszczenie oraz Sychro jest do zrobienia a możliwe,że jeszcze się pare detali mechanicznych znajdzie.Pacjent to Yamaha XJ600N. Proszę o solidnego speca abym później nie musiał oczami świecić przed znajomym. Z góry dzięki. LwG! 0 Cytuj
KLOSZ Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Jesli chodzi o gazniki, to nieodmiennie namawiam na Grand Motorbike Garage w Konstantynowie na ul. Nadrzecznej. Łukasz, właściciel jest naprawdę dobry w te klocki. 3 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘
Pit71 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Potwierdzam słowa KLOSZA,Łukasz ogarnia https://pl-pl.facebook.com/GMGSerwis/ 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
A04 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) A ja z koleji moto-car z ul. Gościniec 13, moze terminy troche długie ale ja osobiście mega zadowolony z robity Grześka https://www.facebook.com/motocarlodz/ Edytowane 22 Lipca 2016 przez A04 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
domo00 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Jesli chodzi o gazniki, to nieodmiennie namawiam na Grand Motorbike Garage w Konstantynowie na ul. Nadrzecznej. Łukasz, właściciel jest naprawdę dobry w te klocki. Potwierdzam mój chodzi jak marzenie 1 Cytuj
eramus Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 jaki jest koszt czyszczenia i synchro gazników ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
leniuchmichał Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 Jest to dosyć "prosty" pacjent . Na forum Yamahy XJ jest wszystko świetnie opiane : czyszczenie, regulacja i ustawienie poziomu pływaków. Jesli ktoś ma troszkę zapału i podstawy mechaniki to ten sprzęt daje możliwości do rozpoczęcia przygody z regulacja i czyszczeniem. Sorki za off topic ale juz sie ucieszyłem , że bedzie fajny temat a tu tylko mechanika szukacie . Brać narzędzia i do roboty 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie
jaszczomb Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Jeśli ktoś jest zaznajomiony z angielskim, to polecam xjraider.com - jest to największa baza wiedzy odnośnie xj600 łącznie z pełnymi instrukcjami serwisowymi i wykazem zastępczych części. Oczywiście łącznie z instrukcją czyszczenia i synchro gaźników. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi