kabzior Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Ty się przejedź, a nie piszesz co wyszło na prowadzenie. Myślisz że bym nie chciał już? Pierwszy w kolejce jestem w Triumph Motocykle Warszawa na XR i w Moto44 w Poznaniu na XC. 1 Cytuj
jaquzie Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 z kamerą w łapie, i od razu rób sprawozdania dla potomnych 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Piuriel Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 ta VFR jest mega śliczna 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rebel Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Dla mnie kupno turystycznego motocykla mialoby sens jak bym przynajmniej 50% jazdy w turystyce spedzal. Ci ktorzy robia po 20 tys rocznie jezdzac po Europie i 15 tys dokladaja normalnej jazdy to tak. Nie oszukujmy sie i odpowiedzmy sobie na pytanie czy ma to sens wyjezdzajac raz czy dwa razy do roku tylko na dluzej? 95% to i tak jazda codzienna po miescie i okolicach. co byś w takim razie polecał? 0 Cytuj Live slow!!!
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 1 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Myślę, że to najzdrowsze podejście do tematu. Każdy motocykl ma jakieś przeznaczenie i jakąś rzeszę fanów. Najlepiej mieć kilka tak na prawdę 5 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Marttino Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 No mati brawo to jest super sprzęt. Przyznam się ze w ogóle o nim nie czytałem Za bardzo byłem zapatrzony w trimpha. 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 BMW S1000XR super sprawa, tylko trochę duży... i drogi Natomiast pojawił się KTM 1090 który wydaje się bardzo fajny, za ok 50k hamulce Brembo i w pełni regulowane zawieszenie WP. Musze się przejechać do Profi (chociaż znając Profi to muszę się przejechać do Warszawy). 4 Cytuj
Aidekk Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Taką VFR jak wklejona przez Jaquza ma Szewcu od nas z forum. Może jakby pogadał to da się karnąć 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
kabzior Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Taką VFR jak wklejona przez Jaquza ma Szewcu od nas z forum. Może jakby pogadał to da się karnąć Ale mnie się to nie podoba i w ogóle nie biorę tego pod uwagę 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kabzior Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Musze się przejechać do Profi (chociaż znając Profi to muszę się przejechać do Warszawy). No dobra. Byłem w Profi, postałem przy KTM przez 10 minut, sprzedawca przeprosił mnie żebym się przesunął bo chciał przejść, po kolejnych 10 minutach wyszedłem. 5 Cytuj
Mottle Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 No dobra. Byłem w Profi, postałem przy KTM przez 10 minut, sprzedawca przeprosił mnie żebym się przesunął bo chciał przejść, po kolejnych 10 minutach wyszedłem. Buhahahaha dobre 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No dobra. Byłem w Profi, postałem przy KTM przez 10 minut, sprzedawca przeprosił mnie żebym się przesunął bo chciał przejść, po kolejnych 10 minutach wyszedłem. Może wszedłeś w klapkach i krótkich spodenkach więc nie zajarzył 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
Piuriel Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No dobra. Byłem w Profi, postałem przy KTM przez 10 minut, sprzedawca przeprosił mnie żebym się przesunął bo chciał przejść, po kolejnych 10 minutach wyszedłem. 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rebel Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Oj tak w Profi jest bardzo słabo z obsługą klienta. 1 Cytuj Live slow!!!
kabzior Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Powiem krótko i powiem szczerze - w Warszawie i Poznaniu nie jest jakoś znacząco lepiej niestety. Znaczy ktoś przynajmniej w ogóle ze mną porozmawiał (pewnie dlatego że przez telefon), ale w jednym pan mi powiedział, że zawieszenie w ogóle nie jest regulowane bo regulowane elektronicznie jest tylko w najdroższej wersji, po czym jak powiedziałem, że nie chcę elektronicznie tylko w ogóle, to po lekkim wahaniu dwa razy zmienił zdanie czy jest czy nie jest. W drugim salonie sprzedawca był przynajmniej bardziej uczciwy i powiedział, że po prostu nie wie, będzie się dowiadywał i kiedyś tam oddzwoni. Ogólnie zakres wiedzy na temat sprzedawanego towaru ogranicza się do: pojemność silnika, moc, jakie dodatki można dokupić. 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Tam jest nastawienie na klienta typu.-Poproszę ten motur.-Proszę. Dowidzenia 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
krzychoslav Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 dodalbym jeszcze - poprosze [cos innego niz motur] - a to mam pana w d*pie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
kabzior Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Właśnie zadzwoniłem do Bydgoszczy i do Wrocławia. Według jednych jest tylko regulacja napięcia wstępnego według drugich jest dobicie i odbicie też. To jest k**wa kpina. O demo w ogóle nie ma mowy. Nie dziwię się, że ludzie kupują głównie japońskie motocykle, przynajmniej tam wiedzą co sprzedają, jak kupić coś innego skoro sprzedawca nie tyle, że nie pomaga co wręcz zniechęca! 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ogólnie nie jest to wiedza tajemna i można łatwo znaleść na głównej stronie modelu: SuspensionWith meticulously tuned factory settings, the robust upside-down telescopic fork with 43 mm internal tube diameter and the shock absorber from WP Suspension need no extensive adjustments to help you get the most from this versatile bike. The shock absorber is, however, fully adjustable for preload and rebound to accommodate different loads. Suspension travel: 185/190 mm Co nie umniejsza niekompetencji sprzedawców którzy chcą komuś sprzedać moto za 55k PLN a nie mają o nim bladego pojęcia. 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ogólnie nie jest to wiedza tajemna i można łatwo znaleść na głównej stronie modelu: Oczywiście. Ale załóżmy, że nie mówię po angielsku w stopniu wystarczającym, żeby zrozumieć, że przód jest w ogóle nieregulowany, a tył ma zarówno napięcie wstępne jak i tłumienie od/dobicia. Od czego jest sprzedawca ja się pytam. Dzwoniłem do 6 salonów w całej Polsce i nigdzie, podkreślam nigdzie nikt nie ma pojęcia co sprzedaje. Mam zamiar napisać skargę do KTM szczerze mówiąc. 3 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Na twoim miejscu bym się chwili nad tym nie zastanawiał - w końcu chcesz im zostawić pieniądze, a oni ci to utrudniają. 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Kabzior ja myślałem że ty już smigasz nowym moturem a ty pierw będziesz się sadowal :) No to KTM wybrałeś? 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nic nie wybrałem, bo nic się nie można dowiedzieć ani niczym przejechać. Wyboru mogę dokonać oglądając zdjęcia w internecie jak się okazuje. 0 Cytuj
Krzysiek rst1000 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Powyzej 200 kmh jezdzi sie rzadko albo przez chwile wiec po co miec sporta o mocy 200 KM? No hehehe , ... ja to wiadomo facet w dojrzałym wieku jeżdże wolniutko ale czasami to mnie mijają z prędkością turystyczną nieco ponad prędkości dozwolone. Śmiem twierdzić, że grubo ponad ... 140. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Na autostradzie mnie rzadko schodzi poniżej przelotowej BORu, ale autostrada to ok.1-3% w moim przypdaku. Jednak ekonomia wtedy to żart. Tankowanie co 30min ... 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi