Piuriel Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 To jest bardziej supermoto. W mieście i na torze będziesz zadowolony. Te 300 może 400km dziennie też da się zrobić. Podjedź do Liberty Motors i tam chyba widziałem testówkę. Przejedź się i oceń sam. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigweed Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 6 minut temu, Piuriel napisał: To jest bardziej supermoto. W mieście i na torze będziesz zadowolony. Te 300 może 400km dziennie też da się zrobić. Podjedź do Liberty Motors i tam chyba widziałem testówkę. Przejedź się i oceń sam. No właśnie takie mam obawy. A jednak raz w roku robię taki wyjazd na ok. 2 tygodnie i kilka tysięcy kilometrów. Jesli chodzi o jazdę testową, to ona niestety chyba nie da obrazu tego, jak to może wyglądać na dystansie kilkuset kilometrów. Ale na pewno będę musiał się przejechać, jeśli będę to nadal serio rozważał. Kurcze, szkoda że on tego nie sprzedawał rok temu, bo najprawdopodobniej wtedy bym kupił. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Też szukam Hypermotarda tylko że tego z mocniejszym silniekiem i wersji S/EVO na ohlinsach. Ciężko o dobra i ładną sztukę. W liberty była testowa. Teraz też jest ale bez AC więc jak będziesz miał pecha to płacisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 14 godzin temu, matthewspl napisał: to jak zakupisz to czas pon 1min 5s na torze lodz lekko zrobisz Do tego może być każdy motocykl przecież na dobrej oponie. Torowa 300ccm, byle 600ccm, Supermoto, Naked średni, duży itp. Kwestia kierownika tylko i wyłącznie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi