Skocz do zawartości

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Łodzi nadchodzi wielkimi krokami. Dowiedz się więcej tutaj.

Rozpoczęcie sezonu właśnie trwa. Widzimy się na kolejnej edycji.

LuckyDriver

LuckyDriver

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam na imię Radek.

Zaczynałem od komarka  na pedały 50cc później  175cc jeszcze w podstawówce  :riding:

Długo długo nic .

...i do 2010r. 250cc kawa elimintor  /125cc chinczyk lifan/zumiko  ale dobrze go wspominam choć wyglądałem na nim jak bym jechał na psie :decayed:

Od 2 sezonów 650cc bandzior N

Pochodzę i pracuje w Łodzi mieszkam okolice Strykowa

Jak pogoda pozwala tak jak dziś latam do pracy na :moto:  i weekendy .

Jestem tu bo nie mogę do nikogo napisać jak to mówią nie jesteś na forum nie istniejesz ;)

To tyle Pozdrawiam i Witam wszystkich.

Tutaj możesz pisać co tylko chcesz jeśli chodzi o motocykle chociaż inne działy też znajdziesz...powitać. w sobotę o 20 na Piotrkowskiej będziemy się w mniejszej grupie z forum spotykać chociaz mize wiecej isob sie zadeklaruje do soboty to możesz zawitać integracja nastąpi 😊

Edytowane przez aiwis (wyświetl historię edycji)

Siemanko :smile: 

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

• 2 tygodnie później...

Cześć

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

• 3 tygodnie później...