Skocz do zawartości

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Łodzi nadchodzi wielkimi krokami. Dowiedz się więcej tutaj.

Rozpoczęcie sezonu właśnie trwa. Widzimy się na kolejnej edycji.

Enduro Do Zamordowania Na Dalekim Wschodzie, Rosja, Kazachstan

Domel

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, 

Szukam motocykla (to już będzie 3) który będzie jeździł tylko raz w roku "na wyprawę". Wymyśliłem sobie żeby za rok pojechać do Mongolii motocyklem. Szukam sprawdzonego enduro które w razie czego będę mógł zostawić na drodze i wrócić samolotem. Budżet do 4000 (ale jestem wstanie zrobić go przez zimę samodzielnie - tzn zaniecha, regulacje, modyfikacje) 

1. Rocznik bez znaczenia, moc też (aby jechał)

2. Spalanie max do 5 l 

3. Niezłe możliwości terenowe

4. Ostatni warunek - niezniszczalność i prostota 

Co polecacie ?

Let's ride :smile:

XT 600

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Lipson dzięki za bezpośredni link  :biggrin:  Ale miało być do 4000,- wiem że to się wydaje mało ale dam radę, wiem że się da w tej cenie i wiem że podołam żeby to samemu doprowadzić do kultury

Tu jest taka jedna : http://olx.pl/oferta/yamaha-xtz-660-na-kat-a2-CID5-IDgwOBh.html#9c42483bff

Co myślicie >?

Edytowane przez Domel (wyświetl historię edycji)

Let's ride :smile: