Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Serwis Dla Harlejów.

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran Łódź
Opublikowano

Witam

Szukam serwisów dla harlejów/ części, akcesoria i takie tam.

pozdrawiam

Opublikowano

Jak tutaj piszesz to znaczy,że internet masz.Na forum Harleya pewnie lepiej wiedzą.Najlepiej na tacy podać.

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Weteran Łódź
Opublikowano (edytowane)

Jak tutaj piszesz to znaczy,że internet masz.Na forum Harleya pewnie lepiej wiedzą.Najlepiej na tacy podać.

Dziękuję za ,, miłą'' odpowiedź. W internecie różne firmy się ogłaszają. Myślałem że ktoś doradzi tą dobrą.

Ale mimo wszystko dzięki za odpowiedź.

Edytowane przez Weteran Łódź (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ja przerobiłem paru speców od H-D zawsze coś nie tak było, więc od dłuższego czasu robię serwisy w Liberty.

Tak wiem wiele osób niezadowolonych z Liberty jest na forum, ale moje spostrzeżenia co do H-D są całkowicie pozytywne.

Zresztą H-D to budowa cepa i część rzeczy robię sam, jedynie specjalistyczne u nich.

Opublikowano

Dziękuję za ,, miłą'' odpowiedź. W internecie różne firmy się ogłaszają. Myślałem że ktoś doradzi tą dobrą.

Szukam serwisów dla harlejów/ części, akcesoria i takie tam.

Wystarczyło napisać "który serwis Harleya polecacie w Łodzi",a nie takie tam.

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano

Jesli mowa o weteranie Harleyu, to warsztat w Niesięcinie, jesli wspolczesny Haraś, to chyba rzeczywiście Liberty.

Zdrowko

KLOSZ

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™

Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.

Weteran Łódź
Opublikowano

Dzięki Konradowi i Michałowi, zawsze jest miło spotkać inteligentnych ludzi.

Bardzo mi pomogliście

Pozdrawiam

Pozostałe,, komentarze" pozwolę sobie zignorować.

Opublikowano

W Liberty przy Harckach robi Seba. Od Harleyów w Łodzi chyba nie ma większego speca

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W końcu pracuje tam Mr. Hardy, także jest gwarancja, że potrafią zrobić wszystko i dobrze :smile:

Zdrowko

KLOSZ

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™

Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.