Weteran Łódź Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Witam Szukam serwisów dla harlejów/ części, akcesoria i takie tam. pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Jak tutaj piszesz to znaczy,że internet masz.Na forum Harleya pewnie lepiej wiedzą.Najlepiej na tacy podać. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Łódź Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Jak tutaj piszesz to znaczy,że internet masz.Na forum Harleya pewnie lepiej wiedzą.Najlepiej na tacy podać. Dziękuję za ,, miłą'' odpowiedź. W internecie różne firmy się ogłaszają. Myślałem że ktoś doradzi tą dobrą. Ale mimo wszystko dzięki za odpowiedź. Edytowane 13 Lipca 2016 przez Weteran Łódź (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Ja przerobiłem paru speców od H-D zawsze coś nie tak było, więc od dłuższego czasu robię serwisy w Liberty. Tak wiem wiele osób niezadowolonych z Liberty jest na forum, ale moje spostrzeżenia co do H-D są całkowicie pozytywne. Zresztą H-D to budowa cepa i część rzeczy robię sam, jedynie specjalistyczne u nich. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Dziękuję za ,, miłą'' odpowiedź. W internecie różne firmy się ogłaszają. Myślałem że ktoś doradzi tą dobrą. Szukam serwisów dla harlejów/ części, akcesoria i takie tam. Wystarczyło napisać "który serwis Harleya polecacie w Łodzi",a nie takie tam. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jesli mowa o weteranie Harleyu, to warsztat w Niesięcinie, jesli wspolczesny Haraś, to chyba rzeczywiście Liberty. 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Łódź Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Dzięki Konradowi i Michałowi, zawsze jest miło spotkać inteligentnych ludzi. Bardzo mi pomogliście Pozdrawiam Pozostałe,, komentarze" pozwolę sobie zignorować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 W Liberty przy Harckach robi Seba. Od Harleyów w Łodzi chyba nie ma większego speca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 HD stefan http://rozyckicom.wix.com/stefan starsze hd tam zawsze stoją, choć robią w sumie wszystko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 W końcu pracuje tam Mr. Hardy, także jest gwarancja, że potrafią zrobić wszystko i dobrze 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi