Aidekk Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam Post dodaję w imieniu innego użytkownika forum, nick: Lubiany. Ten kto był w bunkrach na Jeleniu powinien ogarniać osobę Poszukiwane są osoby, które chcą kupić moto. Grzesiek planuje wyjazd do Niemiec czy Holandii na jakaś giełdę (najbliżej chyba pod Berlin) w celu nabycia motocykla. Sami wiecie jak to jest, oglądanie moto w PL to cedzenie między łatanymi wrakami, totalnie wyeksploatowanym sprzętem a nielicznymi perełkami. Jeśli są chętni pojechać to proszę piszcie w tym poście. Grzesiek, Ty też coś napisz jak wrócisz z roboty żeby ludzie wiedzieli że jesteś tematem zainteresowany. P.S. Moja kumpela Gosia tez planuje zmianę moto i jest zainteresowana wyjazdem więc to na dobry początek Suchy: Wątek przeniesiony. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dziękuję koledze za dodanie posta. Jestem bardzo zainteresowany wyjazdem bo jakąś maszynę.Interesuje mnie minimum 1000 , oczywiście pojemności. W rozsądnej cenie do 20 000 PLN.Czekam na odzew osób zainteresowanych wyjazdem.Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Jak u was z porozumiewaniem się w poza ojczystym języku ? - Może miałbym chętnego na wypad za granicę po motocykl, ale wypadałoby mieć jakiś wstępny plan i "dobre gadane", aby negocjować ceny. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 U mnie bardzo cienko z obcymi językami. Ale myślę , ze znajdzie się ktoś kto zna język i pomoże nam się dogadać.;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Aber ja meine freude. Ich versthen nicht. Das ist gute moto.Es ist zu teuer.Tyle Wam wystarczy na początek 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie wiem czy jechanie w zasadzie w ciemno to dobry pomysł. Najlepiej wygrzebać na stronach z motoryzacją niemiecką coś ciekawego najlepiej prosto od Helmuta nie na giełdach. No i Niemcy to Nie Polacy nie mają tradycji kręcenia licznika. Kryptoreklama: Mam kolegę, który od lat wyszukuje na niemieckim rynku perełki i sprowadza je do Polski (Łodzi). http://moto-bikers.pl Sklep przy Curie-Skłodowskiej, między Żeromskiego a Gdańską. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Mhm ja mógłbym być zainteresowany - potrzebuje sportowe moto 1000 ccm koszt samego moto ( bez opłat itp ) do 20 000 - 23 000 PLN 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 bylem tam ale mial fakt fajne maszyny ale raczej czoperyznalazłem belgizka strone fajne r1 20 ty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Podajcie jakies szczegóły, jakie macie plan? Jechać busem, wracać moto czy z moto na przyczepie? termin pewnie do ustalenia. Moze kumpel ze Skłodowskiej da parę rad albo jakby nas się kilku zebrało to może coś się znim utarguje. Pomysł fajny. Przywlekłem kilka aut z niemiec ale język tylko angielski. Wschodnie niemcy raczej go nie znają. Ja jeździłem pod Essen. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 nie mamy własnego planu czekamy na dobre pomysły i ciekawe propozycje ;)Myślę z bysmy pojechali samochodem i wrucili moto ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja mogę wrócić moto, tylko podajcie ewentualny termin w jakim mielibyśmy wybrać się po sprzęty - zainwestowałem pieniądze i nie wiem, na kiedy ewentualnie miałbym je wyciągnąć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak by to było gdzieś czerwiec i dalej to mogę załatwić busa na 2 moto, T4 z całą kipą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ja na moto mam około 6 tysi co nie jest bez znaczenia bodla mnie dużo zależy od tego ilu nas będzie = ile będzie kosztował wyjazdtrzeba wziąć pod uwagę, że można nic nie trafić w związku z czym ew. powrót na pusto a nie na moto więc jakiś transport trzeba mieć. Może zabrać się z kimś nie wiem?Można poszukać ogłoszeń w necie ale już od dawna ogłoszenia na mobile, autoscout itp są dużo droższe niż bezpośrednio na miejscu. Najlepszą opcją byłoby dowiedzieć się gdzie można zobaczyć większą ilość motorków albo obrać duże miasto np Berlin, Hannover ale wtedy potrzebujemy kogoś z podstawowym niemieckim i ew. transport po mieście. Jeżeli poważnie podchodzimy do tematu to może zacząć od tego znajomego Entera? Co do terminu to czerwiec dla mnie jest zbyt odległy 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 dlamnje koniec kwietnia poczontek maja morzna jehac osobuwka awrucic moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Temat chyba niekatulany - bo jego pomysłodawca kupił ładną, białą Hondę :DNo chyba, ze inni się zgadają na wyjazd 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi