GoOx Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 (edited) Witam, Nigdzie nie mogę znaleźć żadnej notki na ten temat, otóż usłyszałem od kogoś, że podobno nie wolno parkować w parkingach podzmienych. Zazwyczaj są to miejsca prywatne, więc tutaj właściciel raczej określa dokładnie jak np zakaz wjazdu pojazdów z gazem. Zakazu wjazdu dla motocyski nie widać, więc może? Generalnie to chodzi mi o Galerię Łódzką, a podobnie zbudowany parking jest w sukcesji gdzie nawet są specjalne miejsca parkingowe. Edited July 6, 2016 by GoOx (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mur67 Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Przepisy ogólne nic na temat motocykli nie mówią. Może się zdarzyć że na prywatny właściciel w regulaminie wyszczególnia motocykle jako pojazdy które nie mogą parkować w parkingach podziemnych. Galeria nic o tym nie wspomina - https://galeria-lodzka.pl/o-galerii/parking/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabzior Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Generalnie to chodzi mi o Galerię Łódzką Nie wolno wjeżdżać motocyklem na parking GŁ. A przynajmniej nie wolno było w zeszłym roku jak dzwoniłem i pytałem. "Bo nie, bo tak jest w regulaminie". 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salat Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 W tym roku nie ma z tym problemu, nawet jeszcze ochrona informuje że nie trzeba brać bileciku parkingowego 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Bardzo cenna informacja. Ze swojej strony dodam, ze od zawsze mozna wjezdzac za darmoche (nawet parkowac na zime) pod Silverscreen`a 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 W Galerce był problem ze szlabanami. Kiedyś ktoś na moto wziął bilet, zanim go schował i odjechał to szlaban mu się na kasku zamknął, i go zdjął z maszyny. Fotokomórka "nie widziała" pojazdu i zamknęła szlaban. Galeria płaciła za uszkodzenia moto. Dlatego jest ten problem z wjazdem. Może coś teraz poprawili. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts