GoOx Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Witam, Nigdzie nie mogę znaleźć żadnej notki na ten temat, otóż usłyszałem od kogoś, że podobno nie wolno parkować w parkingach podzmienych. Zazwyczaj są to miejsca prywatne, więc tutaj właściciel raczej określa dokładnie jak np zakaz wjazdu pojazdów z gazem. Zakazu wjazdu dla motocyski nie widać, więc może? Generalnie to chodzi mi o Galerię Łódzką, a podobnie zbudowany parking jest w sukcesji gdzie nawet są specjalne miejsca parkingowe. Edytowane 6 Lipca 2016 przez GoOx (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Mur67 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Przepisy ogólne nic na temat motocykli nie mówią. Może się zdarzyć że na prywatny właściciel w regulaminie wyszczególnia motocykle jako pojazdy które nie mogą parkować w parkingach podziemnych. Galeria nic o tym nie wspomina - https://galeria-lodzka.pl/o-galerii/parking/ 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Generalnie to chodzi mi o Galerię Łódzką Nie wolno wjeżdżać motocyklem na parking GŁ. A przynajmniej nie wolno było w zeszłym roku jak dzwoniłem i pytałem. "Bo nie, bo tak jest w regulaminie". 0 Cytuj
salat Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 W tym roku nie ma z tym problemu, nawet jeszcze ochrona informuje że nie trzeba brać bileciku parkingowego 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Bardzo cenna informacja. Ze swojej strony dodam, ze od zawsze mozna wjezdzac za darmoche (nawet parkowac na zime) pod Silverscreen`a 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Rebel Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 W Galerce był problem ze szlabanami. Kiedyś ktoś na moto wziął bilet, zanim go schował i odjechał to szlaban mu się na kasku zamknął, i go zdjął z maszyny. Fotokomórka "nie widziała" pojazdu i zamknęła szlaban. Galeria płaciła za uszkodzenia moto. Dlatego jest ten problem z wjazdem. Może coś teraz poprawili. 0 Cytuj Live slow!!!
Rekomendowane odpowiedzi