kabzior Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) W 2 zawsze taniej, bo idzie sie zmiescic w ponizej 100 zl ze sniadankiem W jedynce spokojnie się można zmieścić w 100zł. Np dzisiaj 2* za 99zł [edit: nie umiem linka do oferty, ciągle wyświetla się spis, chodzi o Akor] Parkingi często są ogrodzone i monitorowane, ale rzadko mają dachy, podziemny parking to praktycznie tylko w lepszych hotelach. Ja w ten weekend jak jechałem na tor to spałem w Ibisie, parking ogrodzony ale bez dachu, przypiąłem zapinką do barierki i z okna widziałem. Ogólnie dostosuję się do Waszego wyboru, z tym że ja raczej pojedynczy pokój bym preferował. Edytowane 26 Lipca 2016 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 no, mi w sumie tez obojętne jaki pokój. Wcześniej jak byłem w Bydgoszczy, to spałem z Fokus. parking jak parking, brama płotek i tyle, ale motocykle jakoś ustały w sumie wybór duży, ale pojechać zawsze można w grupie, to będzie raźniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Będą 3 pewnie. Bartek ode mnie ma tez podleciec że mną. No i mam pełny luz na 5 sierpnia. Podlizalem się żonie i kupiłem Jej i Jej przyjaciółce bilety na Rihanne do Wawy. Możemy po torowaniu uderzyć w szyję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Niefortunnie akurat w środę od 17 do 21 jedyna w tym tygodniu wielka burza (według prognozy meteo). Jeśli się mylą to oczywiście będę :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 hm, dziś faktycznie znowu duchota, mam nadzieję że ta burza jednak pójdzie bokiem w sobotę dzień po torowaniu jest Czarnocin, to tak informacyjne, jakby kto miał ochotę również. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Jak nie będzie lało to podlece ocenić wydech. Sent from a not-so-smartphone. Jak nie będzie lało to podlece ocenić wydech. Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Jak nie będzie lało to podlece ocenić wydech. Sent from a not-so-smartphone. Jak nie będzie lało to podlece ocenić wydech. Sent from a not-so-smartphone. Twój wydech jest mruczek. Cholera szkoda, ze mnie nie ma, bo pojade na tor na ślepo z wydechem. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Było zostawić kluczyki - byśmy podjechali i zbadali :-) Trust me - I'm IT guy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 W sumie co to znaczy na Dellu? Jak przy Selgrosie skręce w prawo, dojadę do ronda i co dalej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Mateusz, może przełóżmy to na jutro... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dzwoniłem do Mateusza i na 99% przekładamy. Dla mnie z Kanzasu to wyprawa a pogoda zmienia się z minuty na minutę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Właśnie uświadomiłem sobie, że na zajęcia ze studentami z biofizyki mamy w robocie jakiś super czuły mega drogi audiometr który mierzy między innymi ilość dB. Muszę się zorientować co to za ustrojstwo i czy się nada to mierzenia głośności wydechów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredos Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ma ktoś wolne miejsce na przyczepce/busie jeszcze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Moto pomierzone i wszystko gra na db killerze Nawet buta i sety wczoraj kilka razy przytarłem na zakręcie Fajne to nawet, może się wkręcę No i urlop przyklepany! :]] Edytowane 29 Lipca 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstdrombo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Mariusz Kowalski BMW R1200R jadę dajcie znać na prv, też uderzam dzień wcześniej.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Jest temat. Mam słabe heble w moto i wstępnie byłem umówiony na środę na wymianę klocków i założenie oplotu. Zakładam, że tak jak i w aucie po wymianie wszystko potrzebuje tam czasu i kilometrów żeby się ułożyło. Jest sens robić to w środę jeśli praktycznie od razu po wymianie jadę na tor? Musiałbym w czwartek wykręcić z 200km ewentualnie żeby to się dogralo. Wspomozcie proszę wiedzą i doświadczeniem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Mam słabe heble w moto i wstępnie byłem umówiony na środę na wymianę klocków i założenie oplotu. Przed oplotem proponuję rozłożyć hamulce do każdej śrubki, przeczyścić wszystko, wyjąć i nasmarować tłoczki, zalać nowym płynem i dobrze odpowietrzyć - możliwe, że uda się bez oplotów. Ogólnie, hamulce w banditach, svkach powinno się nazywać spowalniaczami :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Już zamówione więc będzie oplot i już. Dlatego ładuje nowe klocki i oplot. Oczywiście będzie nowy płyn itp. Najbardziej interesuje mnie sama kwestia wymiany na dzień przed wyjazdem na tor, czy dla takiego swieżaka jak ja nie będzie to strzał w kolano? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Spokojnie możesz jechać, chyba że chcesz się na wbijać innym pod łokieć na dohamowywaniu to w takim razie przydałyby się hamulce które będą w szczycie formy ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Panowie, mierzyliście drugi raz głośność? W środe była zła pogoda, był jakiś inny termin, czy coś przeoczyłem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Był. W czw na spocie. Póki co wszyscy zdali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Mateusz dociera wszystko w 15min. Dasz mu kowadło to dotrze i ułoży w łabądka do śniadania. Zapytam czy jedzie ktoś na kołach moze na tor? 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Właśnie wróciłem ze Szklarskiej, może zmienimy kierunek bo tam takie winkle ze szok ! P.S. Ekipa na busa ostatecznie w czw. pakujemy moto na auto. Myśle ze tak na godz.18 chyba że wszyscy na spot jada, ale pózniej będzie ciemno, a rano w pt. nie będzie czasu. Rozumiem ze deklarowani sa nadal chetni? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Jesli uda mi sie jeszcze zmierzyc moto to jade na 100% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstdrombo Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Mateusz dociera wszystko w 15min. Dasz mu kowadło to dotrze i ułoży w łabądka do śniadania. Zapytam czy jedzie ktoś na kołach moze na tor? jadę w czwartek, jak coś daj znać na prv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi