kabzior Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) W 2 zawsze taniej, bo idzie sie zmiescic w ponizej 100 zl ze sniadankiem W jedynce spokojnie się można zmieścić w 100zł. Np dzisiaj 2* za 99zł [edit: nie umiem linka do oferty, ciągle wyświetla się spis, chodzi o Akor] Parkingi często są ogrodzone i monitorowane, ale rzadko mają dachy, podziemny parking to praktycznie tylko w lepszych hotelach. Ja w ten weekend jak jechałem na tor to spałem w Ibisie, parking ogrodzony ale bez dachu, przypiąłem zapinką do barierki i z okna widziałem. Ogólnie dostosuję się do Waszego wyboru, z tym że ja raczej pojedynczy pokój bym preferował. Edytowane 26 Lipca 2016 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 no, mi w sumie tez obojętne jaki pokój. Wcześniej jak byłem w Bydgoszczy, to spałem z Fokus. parking jak parking, brama płotek i tyle, ale motocykle jakoś ustały w sumie wybór duży, ale pojechać zawsze można w grupie, to będzie raźniej 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 Będą 3 pewnie. Bartek ode mnie ma tez podleciec że mną. No i mam pełny luz na 5 sierpnia. Podlizalem się żonie i kupiłem Jej i Jej przyjaciółce bilety na Rihanne do Wawy. Możemy po torowaniu uderzyć w szyję 1 Cytuj
kabzior Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 Niefortunnie akurat w środę od 17 do 21 jedyna w tym tygodniu wielka burza (według prognozy meteo). Jeśli się mylą to oczywiście będę :-) 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 hm, dziś faktycznie znowu duchota, mam nadzieję że ta burza jednak pójdzie bokiem w sobotę dzień po torowaniu jest Czarnocin, to tak informacyjne, jakby kto miał ochotę również. 2 Cytuj
Lipson Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Jak nie będzie lało to podlece ocenić wydech. Sent from a not-so-smartphone. Jak nie będzie lało to podlece ocenić wydech. Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Jak nie będzie lało to podlece ocenić wydech. Sent from a not-so-smartphone. Jak nie będzie lało to podlece ocenić wydech. Sent from a not-so-smartphone. Twój wydech jest mruczek. Cholera szkoda, ze mnie nie ma, bo pojade na tor na ślepo z wydechem. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
karpiu Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Było zostawić kluczyki - byśmy podjechali i zbadali :-) Trust me - I'm IT guy! 2 Cytuj
karpiu Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 W sumie co to znaczy na Dellu? Jak przy Selgrosie skręce w prawo, dojadę do ronda i co dalej? 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Mateusz, może przełóżmy to na jutro... 1 Cytuj
karpiu Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Dzwoniłem do Mateusza i na 99% przekładamy. Dla mnie z Kanzasu to wyprawa a pogoda zmienia się z minuty na minutę. 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Właśnie uświadomiłem sobie, że na zajęcia ze studentami z biofizyki mamy w robocie jakiś super czuły mega drogi audiometr który mierzy między innymi ilość dB. Muszę się zorientować co to za ustrojstwo i czy się nada to mierzenia głośności wydechów. 2 Cytuj
Fredos Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Ma ktoś wolne miejsce na przyczepce/busie jeszcze? 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Moto pomierzone i wszystko gra na db killerze Nawet buta i sety wczoraj kilka razy przytarłem na zakręcie Fajne to nawet, może się wkręcę No i urlop przyklepany! :]] Edytowane 29 Lipca 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
dstdrombo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 Mariusz Kowalski BMW R1200R jadę dajcie znać na prv, też uderzam dzień wcześniej.. 2 Cytuj
karpiu Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 Jest temat. Mam słabe heble w moto i wstępnie byłem umówiony na środę na wymianę klocków i założenie oplotu. Zakładam, że tak jak i w aucie po wymianie wszystko potrzebuje tam czasu i kilometrów żeby się ułożyło. Jest sens robić to w środę jeśli praktycznie od razu po wymianie jadę na tor? Musiałbym w czwartek wykręcić z 200km ewentualnie żeby to się dogralo. Wspomozcie proszę wiedzą i doświadczeniem. 0 Cytuj
ErR Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 Mam słabe heble w moto i wstępnie byłem umówiony na środę na wymianę klocków i założenie oplotu. Przed oplotem proponuję rozłożyć hamulce do każdej śrubki, przeczyścić wszystko, wyjąć i nasmarować tłoczki, zalać nowym płynem i dobrze odpowietrzyć - możliwe, że uda się bez oplotów. Ogólnie, hamulce w banditach, svkach powinno się nazywać spowalniaczami :/ 1 Cytuj
karpiu Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 Już zamówione więc będzie oplot i już. Dlatego ładuje nowe klocki i oplot. Oczywiście będzie nowy płyn itp. Najbardziej interesuje mnie sama kwestia wymiany na dzień przed wyjazdem na tor, czy dla takiego swieżaka jak ja nie będzie to strzał w kolano? 0 Cytuj
ErR Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 Spokojnie możesz jechać, chyba że chcesz się na wbijać innym pod łokieć na dohamowywaniu to w takim razie przydałyby się hamulce które będą w szczycie formy ;-) 0 Cytuj
Majk Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 Panowie, mierzyliście drugi raz głośność? W środe była zła pogoda, był jakiś inny termin, czy coś przeoczyłem? 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 Był. W czw na spocie. Póki co wszyscy zdali 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 Mateusz dociera wszystko w 15min. Dasz mu kowadło to dotrze i ułoży w łabądka do śniadania. Zapytam czy jedzie ktoś na kołach moze na tor? 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Bogdan Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 Właśnie wróciłem ze Szklarskiej, może zmienimy kierunek bo tam takie winkle ze szok ! P.S. Ekipa na busa ostatecznie w czw. pakujemy moto na auto. Myśle ze tak na godz.18 chyba że wszyscy na spot jada, ale pózniej będzie ciemno, a rano w pt. nie będzie czasu. Rozumiem ze deklarowani sa nadal chetni? 2 Cytuj
Majk Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 Jesli uda mi sie jeszcze zmierzyc moto to jade na 100% 0 Cytuj
dstdrombo Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 Mateusz dociera wszystko w 15min. Dasz mu kowadło to dotrze i ułoży w łabądka do śniadania. Zapytam czy jedzie ktoś na kołach moze na tor? jadę w czwartek, jak coś daj znać na prv 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi