Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W 2 zawsze taniej, bo idzie sie zmiescic w ponizej 100 zl ze sniadankiem

W jedynce spokojnie się można zmieścić w 100zł. 

Np dzisiaj 2* za 99zł [edit: nie umiem linka do oferty, ciągle wyświetla się spis, chodzi o Akor]

Parkingi często są ogrodzone i monitorowane, ale rzadko mają dachy, podziemny parking to praktycznie tylko w lepszych hotelach. 

Ja w ten weekend jak jechałem na tor to spałem w Ibisie, parking ogrodzony ale bez dachu, przypiąłem zapinką do barierki i z okna widziałem. 

Ogólnie dostosuję się do Waszego wyboru, z tym że ja raczej pojedynczy pokój bym preferował.

Edytowane przez kabzior (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

no, mi w sumie tez obojętne jaki pokój. 

Wcześniej jak byłem w Bydgoszczy, to spałem z Fokus. parking jak parking, brama płotek i tyle, ale motocykle jakoś ustały  :moto:

w sumie wybór duży, ale pojechać zawsze można w grupie, to będzie raźniej  :laugh2:

Opublikowano

Będą 3 pewnie. Bartek ode mnie ma tez podleciec że mną.

No i mam pełny luz na 5 sierpnia. Podlizalem się żonie i kupiłem Jej i Jej przyjaciółce bilety na Rihanne do Wawy. Możemy po torowaniu uderzyć w szyję

Opublikowano

Niefortunnie akurat w środę od 17 do 21 jedyna w tym tygodniu wielka burza (według prognozy meteo). Jeśli się mylą to oczywiście będę :-)

Opublikowano

hm, dziś faktycznie znowu duchota, mam nadzieję że ta burza jednak pójdzie bokiem  :riding:

w sobotę dzień po torowaniu jest Czarnocin, to tak informacyjne, jakby kto miał ochotę  również. 

Opublikowano

Jak nie będzie lało to podlece ocenić wydech.

Sent from a not-so-smartphone.

Opublikowano

Twój wydech jest mruczek. Cholera szkoda, ze mnie nie ma, bo pojade na tor na ślepo z wydechem.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Było zostawić kluczyki - byśmy podjechali i zbadali :-)

Trust me - I'm IT guy! :biggrin:

Opublikowano

W sumie co to znaczy na Dellu? Jak przy Selgrosie skręce w prawo, dojadę do ronda i co dalej? ;)

Opublikowano

Mateusz, może przełóżmy to na jutro...

Opublikowano

Dzwoniłem do Mateusza i na 99% przekładamy. Dla mnie z Kanzasu to wyprawa a pogoda zmienia się z minuty na minutę.

Opublikowano

Właśnie uświadomiłem sobie, że na zajęcia ze studentami z biofizyki mamy w robocie jakiś super czuły mega drogi audiometr który mierzy między innymi ilość dB. Muszę się zorientować co to za ustrojstwo i czy się nada to mierzenia głośności wydechów.

Opublikowano

Ma ktoś wolne miejsce na przyczepce/busie jeszcze?

Opublikowano (edytowane)

Moto pomierzone i wszystko gra na db killerze :smile:
Nawet buta i sety wczoraj kilka razy przytarłem na zakręcie :P

Fajne to nawet, może się wkręcę :biggrin:

No i urlop przyklepany! :]]

Edytowane przez karpiu (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Mariusz Kowalski BMW R1200R jadę:smile:

dajcie znać na prv, też uderzam dzień wcześniej.. :cheers:

Opublikowano

Jest temat. Mam słabe heble w moto i wstępnie byłem umówiony na środę na wymianę klocków i założenie oplotu. Zakładam, że tak jak i w aucie po wymianie wszystko potrzebuje tam czasu i kilometrów żeby się ułożyło. Jest sens robić to w środę jeśli praktycznie od razu po wymianie jadę na tor? Musiałbym w czwartek wykręcić z 200km ewentualnie żeby to się dogralo. Wspomozcie proszę wiedzą i doświadczeniem.

Opublikowano

Mam słabe heble w moto i wstępnie byłem umówiony na środę na wymianę klocków i założenie oplotu.

Przed oplotem proponuję rozłożyć hamulce do każdej śrubki, przeczyścić wszystko, wyjąć i nasmarować tłoczki, zalać nowym płynem i dobrze odpowietrzyć - możliwe, że uda się bez oplotów. Ogólnie, hamulce w banditach, svkach powinno się nazywać spowalniaczami :/ 

Opublikowano

Już zamówione więc będzie oplot i już. Dlatego ładuje nowe klocki i oplot. Oczywiście będzie nowy płyn itp. Najbardziej interesuje mnie sama kwestia wymiany na dzień przed wyjazdem na tor, czy dla takiego swieżaka jak ja nie będzie to strzał w kolano?

Opublikowano

Spokojnie możesz jechać, chyba że chcesz się na wbijać innym pod łokieć na dohamowywaniu to w takim razie przydałyby się hamulce które będą w szczycie formy ;-)

Opublikowano

Panowie, mierzyliście drugi raz głośność? W środe była zła pogoda, był jakiś inny termin, czy coś przeoczyłem?

Opublikowano

Był. W czw na spocie. Póki co wszyscy zdali ;)

Opublikowano

Mateusz dociera wszystko w 15min.

Dasz mu kowadło to dotrze i ułoży w łabądka do śniadania.

Zapytam czy jedzie ktoś na kołach moze na tor?

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Właśnie wróciłem ze Szklarskiej, może zmienimy kierunek bo tam takie winkle ze szok !  :moto:

P.S.

Ekipa na busa ostatecznie w czw. pakujemy moto na auto. Myśle ze tak na godz.18 chyba że wszyscy na spot jada, ale pózniej będzie ciemno, a rano w pt. nie będzie czasu. 

Rozumiem ze deklarowani sa nadal chetni? 

Opublikowano

Jesli uda mi sie jeszcze zmierzyc moto to jade na 100%

Opublikowano

Mateusz dociera wszystko w 15min.

Dasz mu kowadło to dotrze i ułoży w łabądka do śniadania.

Zapytam czy jedzie ktoś na kołach moze na tor?

jadę w czwartek, jak coś daj znać na prv