Lipson Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Ja sie podłączam , jak ktoś ma hak do passata nowego to chętnie pociągnę kilka motonogow Sent from a not-so-smartphone. Coraz bardziej mi się to podoba. Mógłbym nie schodzić Karpiu żyjesz? Ta rybson wcięło cie na silce czy co ? Sent from a not-so-smartphone. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACZY Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 dzięki pany do soboty :) ja mam auto z hakiem moge poleciec 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabzior Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Ja jadę na Kulikowisko 23.VII (sobota), tor Bydgoszcz żeby potem wstydu na agrafce nie było Jak ktoś też chętny to jest osobny wątek w tym dziale. Natomiast na prywatne wynajęcie toru też się piszę, jak uzbieramy ekipę żeby nas to wyszło po ~200zł/os to już powinno być git. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpiu Posted July 7, 2016 Author Report Share Posted July 7, 2016 Jak nie będą sprawdzali kwitu na torze to i ja się podpinam :-)A mi opony nie przyleciały i nie było na czym przyjechać. Jutro będą już założone żeby na sobotę błyszczeć 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek_Lodz Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 też piszę się na tor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooland Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 (edited) Nie ma obowiązku posiadania prawa jazdy ... Przynajmniej na radomringu Edited July 7, 2016 by rooland (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipson Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Nie ma obowiązku posiadania prawa jazdy ... Przynajmniej na radomringuHe he .... Roland właśnie się przyglądam na twojego awatara, powiem ci ze masz ładne usteczka Sent from a not-so-smartphone. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 He he .... Roland właśnie się przyglądam na twojego awatara, powiem ci ze masz ładne usteczka Sent from a not-so-smartphone. Buahahahahah 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpiu Posted July 8, 2016 Author Report Share Posted July 8, 2016 Mam jeszcze jednego chętnego na tor jakby co. all right partner, keep on rollin' baby! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooland Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 I ja chętnie skocze na tor. Tylko ja to bardziej celuję w dni robocze (w weekend raz byłem i raczej juz nie chcę). Od rana na jedną sesję - z doświadczenia wiem że na drugą sił już mało i koncentracja mocno spada oraz od rana w dni robocze dużo mniej ludzi. Wiem wiem, awatarowe usteczka robią robotę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 rooland my myślimy o torze na wyłączność więc bez tłoku. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooland Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 (edited) To bierzcie mnie pod uwagę + jedna dziewczyna. Co do wynajęcia radomringu to chyba 2 lata temu chcieliśmy w około 25 maszyn wynająć cały tor i gościu zapodał taką cenę, że przy takiej ilości osób było to bardzo nieopłacalne ... no ale to było dawno temu... teraz po zamknięciu toru w Lublinie jeszcze więcej ma tam chętnych :/ Edited July 8, 2016 by rooland (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpiu Posted July 8, 2016 Author Report Share Posted July 8, 2016 Serio pytam, wpuszczą mnie tam bez glejtu czy nawet nie próbować? Jeśli tak to jadę na 100%. Mamy przyczepke z kumplem na 2 moto więc byłoby nas dwóch. all right partner, keep on rollin' baby! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpiu Posted July 8, 2016 Author Report Share Posted July 8, 2016 Ok, dzwoniłem do kumpla i potwierdzam. 1. Karpiu 2. Bartek 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Dokładnie. Moto ma byc sprawne czyli miec aktualne badanie techniczne. Prawko jest wymagane z reguły przy szkoleniach prowadzonych przez uprawnionych instruktorów. Jak sam idziesz polatac to jedziesz na wlasne ryzyko byleby Ci olej nie kapal na asfalt, bo wp***dol dostaniesz :-P 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Wyspalem pw juz, ale jak cos to: Łukasz Kowalski Honda CBR 600rr Pc40 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpiu Posted July 8, 2016 Author Report Share Posted July 8, 2016 Poszło PW. all right partner, keep on rollin' baby! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipson Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Wstępnie rezerwuje 5 sierpień godz. 09.00-15.00 Tor Bydgoszcz. Co do daty nie ma jakiejś alternatywy, mam wesele kolegi na 6-tego sierpnia i muszę byc tam 5-tego. Jest szansa na inna datę ? Sent from a not-so-smartphone. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpiu Posted July 8, 2016 Author Report Share Posted July 8, 2016 Stelaż i kufer trzeba będzie zdjąć? all right partner, keep on rollin' baby! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Stelaż i kufer trzeba będzie zdjąć? Coż.. W razie W mniej zniszczeń. Jedziemy tam sami sobie więc możesz nawet goldwingiem jechać w slipach 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek_Lodz Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 poszło pw, w oczekwianiu na info ile wyjdzie. Choć zgaduję że na brak chętnych narzekać nie bedzie trzeba Wynajmę z kims przyczepkę lub pokój z czw na piątek aby wypoczętym wjechać na tor Z ciekawości - do jazdy z przyczepa z 2 motocyklami wystarcza prawko B ? Czytajac internety widze ze lekka przyczepa / przyczepa do masy 750 kg moze bcy na B, ale ... internety roznie gadaja 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Jak cos to mam wszystkie kategorie prawka i moge prowadzic każdą maszynę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpiu Posted July 8, 2016 Author Report Share Posted July 8, 2016 Ja mam przelot ale mam 2 db killery jakby co. all right partner, keep on rollin' baby! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Ja muszę zbadać chyba wydech. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooland Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Z ciekawości - do jazdy z przyczepa z 2 motocyklami wystarcza prawko B ? Tak, z kat B możesz tak normalnie śmigać 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts