AbbadoN Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja niestety 5ego odpadam ale w następnym terminie obowiązkowo! Czekam na info kiedy będziecie mierzyć wydech to też podskoczę z ciekawości - sprawdzę robotę Edzia Ja niestety 5ego odpadam ale w następnym terminie obowiązkowo! Czekam na info kiedy będziecie mierzyć wydech to też podskoczę z ciekawości - sprawdzę robotę Edzia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 tez chetnie swojego zbadam bo moze miec problem by sie zmiescic. A na tor tez sie pisze oczywiscie. PW poszlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Też się piszę, poszło PW. Chętnie złożę się na jakąś przyczepkę jakby ktoś wynajmował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ta, którą my zabieramy podobno jest max na 3 moto. Dzisiaj się dowiem. Dorzucisz się na paliwko i trochę przyczepki i dogadamy się pewnie :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 którą my zabieramy podobno jest max na 3 moto jeżeli to jest ta jednoosiowa standardowa to 3 motocykle wejdą ale supermociaki... a i tak jeszcze upchnięte:/ niestety, te 3 motocyklowa to tak na serio na dwa sporty/nakedy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Rozumiem, nie mam doświadczenia. My wieziemy dwa nakedy jakby co. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 @karpiu chętnie bym skorzystał, ale jak widywałem takie przyczepki, to też wątpię czy 3 motocykle wejdą. Gdybym miał auto z hakiem, to nawet sam bym wynajął i poszukał sobie kogoś do podzielenia kosztów, ale takto niestety muszę liczyć, że u kogoś znajdzie się wolne miejsce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Rozumiem, nie mam doświadczenia. My wieziemy dwa nakedy jakby co. Nie będzie problemu w takim razie. Jak będziecie instalować maszyny to przy ściąganiu ją pasami starajcie się montować tak aby nie ściągać zawieszenia. z przodu potrzebne 2 pasy i jeden na tył - praktycznie tylko do stabilizacji. Bardzo często ludzie łapią za dolną półkę i ściągają na zawieszeniu - a potem się dziwią, że sprężyna coś nie taka jak poprzednio 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 u mnie podobnie wiec chetnie dolacze do przyczepki wydech tez sprawdze bo nie moge znalesc db kilera ... ale to tylko 500 wiec powinien byc lajcik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Mateusz, jak bardzo ostateczna jest deklaracja w tym momencie? Bo bardzo bym chciał, zapisać się i zapłacić mogę choćby dziś, ale nie jestem na 100% pewien że będę miał ten dzień wolny, a nie chcę kręcić i odwoływać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja 5 odpadam, wolałbym sobotę - może następnym termin zrobimy w weekend? Co do ilości spokojnie 20 moto może jechać moim zdaniem. Nawet 30 to nie za dużo (Robi się wtedy 3 grupy po 10 moto - jazda w sesjach 20 minutowych. Naprawdę można się styrać w takim systemie. Przy 20 motocyklach jazdy było by aż dość). Miałem się dowiedzieć o Radom, ale dzisiaj nie dojechałem - sorry. Niestety złapałem kapcia i muszę zmienić oponę Zresztą widzę, że decyzja poszła na Bydgoszcz - w sumie dobrze:). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 jak jest 20 motocykli nawet nie trzeba robic grup. Ostatnio jechalem z grupa znajomych, bylo nas okolo 20 bez grup - zrobily sie z automatu. Jak ktos byl zmeczony i chcial na chwile odsapnac / napic sie / cokolwiek to zjezdzal Czasami nawet bylo calkiem pusto (oczywiscie na poczatku tylko gorzej, bo kazdy chce wjechac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Z doświadczenia wiem że 20/25 to spokojnie można jeździć. Grupy są fajne bo nie każdy musi szybko jeździć a z szybszymi może się bać co prowadzi do niebezpiecznych sytuacji. 3 grupy po 7/8 osób to jest piękne. Ustawiane pod względem umiejętności i czasów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kałuża Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Marcin Kałuża Suzuki gsxr750 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Tylko trzeba ogarnąć odpowiednia ilość przyczepek. Dysponuje Sprinterem kontener ale bez najazdu niestety i nie ma jak za bardzo do podlogi ich zamocowac tylko do burty. Ale jak by dobrze je "poukladal" to 5 szt min wejdzie jak nie wiecej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kałuża Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ja już klepnolem przyczepke,jeśli jest ktoś chętny to zapraszam jest jedno miejsce wolne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Ja już klepnolem przyczepke,jeśli jest ktoś chętny to zapraszam jest jedno miejsce wolne. Wpisz mnie na przyczepkę. Edytowane 11 Lipca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Lecę z wami Panowe !!! Późnej dam znać na Pw to Mata Sent from a not-so-smartphone. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Lecę z wami Panowe !!! Późnej dam znać na Pw to Mata Sent from a not-so-smartphone. i to sie nazywa podejscie. Tor ważniejszy od wesela 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 i to sie nazywa podejscie. Tor ważniejszy od wesela Wszystko da się ogarnąć logistycznie, będzie tor i będzie wesele Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Wszystko da się ogarnąć logistycznie, będzie tor i będzie wesele Sent from a not-so-smartphone. Super tylko teraz ogarnac jakas przyczepke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Super tylko teraz ogarnac jakas przyczepke.Jutro jakoś po południu Karpiu da mi znać czy na przyczepkę która pożycza wejdą 3 sztuki, jeśli nie wejdą możemy pożyczyć razem jeśli nie masz jeszcze transportu.Ja ma jeszcze taki problem ze moje auto na ma haczyka Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) to jeszcze potrzebuje przyczepke a kto ma miejsce ? Moze latwiej bedzie sie ogarnac. Potrzebuje: - Darek_Lodz - Bogdan - - Ma miejsce: - - - Edytowane 12 Lipca 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Też potrzebuję Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kałuża Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ja mam miejsce na 1 motocykl dzwoncie 697851065 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi