Skocz do zawartości

Niedzielna Szkoła - Czyli Jak Zejść Na Kolano By Nie Skończyło Się Raną!

karpiu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja niestety 5ego odpadam ale w następnym terminie obowiązkowo!  :smile:

Czekam na info kiedy będziecie mierzyć wydech to też podskoczę z ciekawości - sprawdzę robotę Edzia B)

Ja niestety 5ego odpadam ale w następnym terminie obowiązkowo!  :smile:

Czekam na info kiedy będziecie mierzyć wydech to też podskoczę z ciekawości - sprawdzę robotę Edzia B)

Ta, którą my zabieramy podobno jest max na 3 moto. Dzisiaj się dowiem. Dorzucisz się na paliwko i trochę przyczepki i dogadamy się pewnie :-)

którą my zabieramy podobno jest max na 3 moto

jeżeli to jest ta jednoosiowa standardowa to 3 motocykle wejdą ale supermociaki... a i tak jeszcze upchnięte:/ niestety, te 3 motocyklowa to tak na serio na dwa sporty/nakedy...

@karpiu chętnie bym skorzystał, ale jak widywałem takie przyczepki, to też wątpię czy 3 motocykle wejdą. Gdybym miał auto z hakiem, to nawet sam bym wynajął i poszukał sobie kogoś do podzielenia kosztów, ale takto niestety muszę liczyć, że u kogoś znajdzie się wolne miejsce :sad2:

Rozumiem, nie mam doświadczenia. My wieziemy dwa nakedy jakby co.

Nie będzie problemu w takim razie. Jak będziecie instalować maszyny to przy ściąganiu ją pasami starajcie się montować tak aby nie ściągać zawieszenia. z przodu potrzebne 2 pasy i jeden na tył - praktycznie tylko do stabilizacji. Bardzo często ludzie łapią za dolną półkę i ściągają na zawieszeniu - a potem się dziwią, że sprężyna coś nie taka jak poprzednio ;) 

u mnie podobnie :sad2:

wiec chetnie dolacze do przyczepki :smile:

wydech tez sprawdze bo nie moge znalesc db kilera ... ale to tylko 500 wiec powinien byc lajcik :biggrin:

Mateusz, jak bardzo ostateczna jest deklaracja w tym momencie? 

Bo bardzo bym chciał, zapisać się i zapłacić mogę choćby dziś, ale nie jestem na 100% pewien że będę miał ten dzień wolny, a nie chcę kręcić i odwoływać.

Ja 5 odpadam, wolałbym sobotę - może następnym termin zrobimy w weekend? 

Co do ilości spokojnie 20 moto może jechać moim zdaniem. Nawet 30 to nie za dużo (Robi się wtedy 3 grupy po 10 moto - jazda w sesjach 20 minutowych. Naprawdę można się styrać w takim systemie. Przy 20 motocyklach jazdy było by aż dość). 

Miałem się dowiedzieć o Radom, ale dzisiaj nie dojechałem - sorry. Niestety złapałem kapcia i muszę zmienić oponę:sad2: Zresztą widzę, że decyzja poszła na Bydgoszcz - w sumie dobrze:). 

jak jest 20 motocykli nawet nie trzeba robic grup.

Ostatnio jechalem z grupa znajomych, bylo nas okolo 20 bez grup - zrobily sie z automatu.

Jak ktos byl zmeczony i chcial na chwile odsapnac / napic sie / cokolwiek to zjezdzal :smile:

Czasami nawet bylo calkiem pusto :smile:

(oczywiscie na poczatku tylko gorzej, bo kazdy chce wjechac :smile:

Z doświadczenia wiem że 20/25 to spokojnie można jeździć. Grupy są fajne bo nie każdy musi szybko jeździć a z szybszymi może się bać co prowadzi do niebezpiecznych sytuacji. 3 grupy po 7/8 osób to jest piękne. Ustawiane pod względem umiejętności i czasów

Tylko trzeba ogarnąć odpowiednia ilość przyczepek.

Dysponuje Sprinterem kontener ale bez najazdu niestety i nie ma jak za bardzo do podlogi ich zamocowac tylko do burty. Ale jak by dobrze je "poukladal" to 5 szt min wejdzie jak nie wiecej. 

Ja już klepnolem przyczepke,jeśli jest ktoś chętny to zapraszam jest jedno miejsce wolne.

Wpisz mnie na przyczepkę. :smile: 

Edytowane przez Piuriel (wyświetl historię edycji)

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Lecę z wami Panowe !!! Późnej dam znać na Pw to Mata

Sent from a not-so-smartphone.

i to sie nazywa podejscie. Tor ważniejszy od wesela :smile: 

i to sie nazywa podejscie. Tor ważniejszy od wesela :smile:

Wszystko da się ogarnąć logistycznie, będzie tor i będzie wesele

Wszystko da się ogarnąć logistycznie, będzie tor i będzie wesele

Super tylko teraz ogarnac jakas przyczepke. 

Super tylko teraz ogarnac jakas przyczepke.

Jutro jakoś po południu Karpiu da mi znać czy na przyczepkę która pożycza wejdą 3 sztuki, jeśli nie wejdą możemy pożyczyć razem jeśli nie masz jeszcze transportu.

Ja ma jeszcze taki problem ze moje auto na ma haczyka

to jeszcze potrzebuje przyczepke a kto ma miejsce :smile: ?

Moze latwiej bedzie sie ogarnac.

Potrzebuje:

- Darek_Lodz

- Bogdan

-

-

Ma miejsce:

-

-

-

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)