Lipson Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Ja sie podłączam , jak ktoś ma hak do passata nowego to chętnie pociągnę kilka motonogow Sent from a not-so-smartphone. Coraz bardziej mi się to podoba. Mógłbym nie schodzić Karpiu żyjesz? Ta rybson wcięło cie na silce czy co ? Sent from a not-so-smartphone. 2 Cytuj
KACZY Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 dzięki pany do soboty :) ja mam auto z hakiem moge poleciec 3 Cytuj
kabzior Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Ja jadę na Kulikowisko 23.VII (sobota), tor Bydgoszcz żeby potem wstydu na agrafce nie było Jak ktoś też chętny to jest osobny wątek w tym dziale. Natomiast na prywatne wynajęcie toru też się piszę, jak uzbieramy ekipę żeby nas to wyszło po ~200zł/os to już powinno być git. 2 Cytuj
karpiu Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Jak nie będą sprawdzali kwitu na torze to i ja się podpinam :-)A mi opony nie przyleciały i nie było na czym przyjechać. Jutro będą już założone żeby na sobotę błyszczeć 2 Cytuj
ErR Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Nie ma obowiązku posiadania prawa jazdy ... Przynajmniej na radomringu Edytowane 7 Lipca 2016 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Lipson Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie ma obowiązku posiadania prawa jazdy ... Przynajmniej na radomringuHe he .... Roland właśnie się przyglądam na twojego awatara, powiem ci ze masz ładne usteczka Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 He he .... Roland właśnie się przyglądam na twojego awatara, powiem ci ze masz ładne usteczka Sent from a not-so-smartphone. Buahahahahah 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
karpiu Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Mam jeszcze jednego chętnego na tor jakby co. all right partner, keep on rollin' baby! 1 Cytuj
ErR Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 I ja chętnie skocze na tor. Tylko ja to bardziej celuję w dni robocze (w weekend raz byłem i raczej juz nie chcę). Od rana na jedną sesję - z doświadczenia wiem że na drugą sił już mało i koncentracja mocno spada oraz od rana w dni robocze dużo mniej ludzi. Wiem wiem, awatarowe usteczka robią robotę 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 rooland my myślimy o torze na wyłączność więc bez tłoku. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
ErR Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) To bierzcie mnie pod uwagę + jedna dziewczyna. Co do wynajęcia radomringu to chyba 2 lata temu chcieliśmy w około 25 maszyn wynająć cały tor i gościu zapodał taką cenę, że przy takiej ilości osób było to bardzo nieopłacalne ... no ale to było dawno temu... teraz po zamknięciu toru w Lublinie jeszcze więcej ma tam chętnych :/ Edytowane 8 Lipca 2016 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Serio pytam, wpuszczą mnie tam bez glejtu czy nawet nie próbować? Jeśli tak to jadę na 100%. Mamy przyczepke z kumplem na 2 moto więc byłoby nas dwóch. all right partner, keep on rollin' baby! 1 Cytuj
karpiu Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Ok, dzwoniłem do kumpla i potwierdzam. 1. Karpiu 2. Bartek 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Dokładnie. Moto ma byc sprawne czyli miec aktualne badanie techniczne. Prawko jest wymagane z reguły przy szkoleniach prowadzonych przez uprawnionych instruktorów. Jak sam idziesz polatac to jedziesz na wlasne ryzyko byleby Ci olej nie kapal na asfalt, bo wp***dol dostaniesz :-P 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Wyspalem pw juz, ale jak cos to: Łukasz Kowalski Honda CBR 600rr Pc40 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
karpiu Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Poszło PW. all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj
Lipson Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Wstępnie rezerwuje 5 sierpień godz. 09.00-15.00 Tor Bydgoszcz. Co do daty nie ma jakiejś alternatywy, mam wesele kolegi na 6-tego sierpnia i muszę byc tam 5-tego. Jest szansa na inna datę ? Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Stelaż i kufer trzeba będzie zdjąć? all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Stelaż i kufer trzeba będzie zdjąć? Coż.. W razie W mniej zniszczeń. Jedziemy tam sami sobie więc możesz nawet goldwingiem jechać w slipach 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Darek_Lodz Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 poszło pw, w oczekwianiu na info ile wyjdzie. Choć zgaduję że na brak chętnych narzekać nie bedzie trzeba Wynajmę z kims przyczepkę lub pokój z czw na piątek aby wypoczętym wjechać na tor Z ciekawości - do jazdy z przyczepa z 2 motocyklami wystarcza prawko B ? Czytajac internety widze ze lekka przyczepa / przyczepa do masy 750 kg moze bcy na B, ale ... internety roznie gadaja 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Jak cos to mam wszystkie kategorie prawka i moge prowadzic każdą maszynę. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
karpiu Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja mam przelot ale mam 2 db killery jakby co. all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja muszę zbadać chyba wydech. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
ErR Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Z ciekawości - do jazdy z przyczepa z 2 motocyklami wystarcza prawko B ? Tak, z kat B możesz tak normalnie śmigać 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi