Piuriel Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Logistycznie:Czy jakieś żarcie tam można nabyć i picie czy bierzemy prowiant? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Logistycznie: Czy jakieś żarcie tam można nabyć i picie czy bierzemy prowiant? wg tego coś jest, ale fajnie jak ktoś kto tam był powie jak ten punkt gastronomiczny naprawdę wygląda. Ja na pewno biorę przynajmniej picie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Kiełbaski, karczek, hot dogi jak na stacji, weźcie picie i jedzenie bo nie wiem czy ta budka zawsze działa, czy tylko jak jakieś zawody są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Poczytałem wątek (bo mam chwilę nad Bałtykiem pogoda się spie...) fajna inicjatywa. Co do toru Bydgoszcz to byłem tam 3 razy na szkoleniach z cyklu Kulikowisko i jak pewnie wiecie jest to tor kartingowy w związku z czym zakręty są ciasne (nie wszystkie) więc jest to dobry tor do szkoleń technicznych, przy niewielkich prędkościach. W porównaniu do Radomia Bydgoszcz jest mniejszy (moje wrażenie) ale podczas jednego okrążenia robi się więcej powtórzeń (więcej zakrętów). Mam wrażenie, że na Radomiu jest lepszy asfalt, ponadto zdarzyło się w Bydgoszczy, że leżały na torze kamyczki z pobocza wiec zanim wjedziecie przejdźcie się po torze i weźcie jakąś szczotę na kiju ;-). Jeśli mogę coś poradzić co do jedzenia to płyny, owoce i lekkie przekąski. Chyba warto byłoby też jakiś plan szkolenia sobie zrobić, co by nie tracić czasu na torze. Do Bydgoszczy jest z Łodzi piękna droga autostrada, a potem szeroka szosa z ładnym asfaltem jedzie się jak po stole, raz jechałem w puszce i tak mi było szkoda, że potem za każdym razem na 2oo (ale kondycyjnie jest to męczące - przynajmniej w moim wieku ) Niestety 5 sierpnia to puki co zbyt odległy dla mnie termin do planowania ale jak będę coś wiedział bliżej i będzie miejsce to jakby co się odezwę, może się załapię na last minute. Ale ponieważ temat zaczął się od gumowania to znalazłem taki filmik: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 a jak ktoś nie da rady na tor ale chciałbym sobie zmierzyć głośność dla zwyczajnego zaspokojenia ciekawości to da radę? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Z chęcią bym pojechała z Wami na tor ale niestety termin mi nie pasuje Ale jak będzie następny wypad to się pisze Może jutro o 18 też podjadę na Della sprawdzić tą głośność tak z ciekawości oczywiście jak można 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Wpadaj wpadaj. Zawsze raźniej 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A gdzie konkretnie? Tyły D? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Tam gdzie gadamy NIe podbiję dzisiaj. Nie wyrobię się :/ 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Jestem w połowie drogi z Bałut i leje konkretnie... EDIT : Przeczekałem najgorszą ulewę i w lekkim deszczu wróciłem do domu. Średnio udany wyjazd. :-\ Edytowane 16 Lipca 2016 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jeszcze raz wielkie DZIĘKI za pomiar Troszkę moja Kawa do czyszczenia jest ale i tak się cieszę że się udało I fajnie znów było się spotkać z moto maniakami Mam nadzieje że następnym razem pogoda dopiszę i będę mogła poćwiczyć te zakręty bo jednak kuleje w tej umiejętności... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Tak zapytam czy ktos przekroczyl db na bydgoszcz? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Z tego co wiem to chyba nie! Były na granicy 2 motocykle (ale pewna nie jestem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Litrowa SVka miała mały problem, ale po założeniu kagańca zrobiła się cichutka ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 na przelocie 107-110 db po "kilerach" zeszła chyba na 96 db wiec jest szansa ze mnie wpuszczą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 W razie Zenka, wciśniemy po skarpetce w każdy komin i przejdzie Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 pojeździłbym ale dziś planowałem expić gymkhane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Nie mialem siły dziś. Gdzie te winkle? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Dzięki za miłą jazdę mam nadzieje że idzie mi coraz lepiej na tych winklach Jak będzie kolejny wyjazd to z chęcią przyjadę tylko proszę o jakąś informacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Najprawdopodobniej ograne temat najazdu na auto które posiadam. Wiec do dyspozycji będą myśle na spokojnie 3 wolne miejsca. (pasy transportowe we własnym zakresie min 3 szt. na moto) W aucie 2 wolne miejsca dla kierowników chyba ze ktoś chce na pace moto trzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Piszę się do Ciebie na kipę. Rezerwuj miejsce dla mnie. Edytowane 19 Lipca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Lipson - widziałem ta przyczepke. Wbijaj do Bogdana a później Ci moto przetrzymam w Łodzi. all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Dziękuje za update Karpiu, tak tez uczynię. Jak tam zawody ? Szukałem info na sieci i nie pisało nic ze wygrałeś ??? Sent from a not-so-smartphone. Najprawdopodobniej ograne temat najazdu na auto które posiadam. Wiec do dyspozycji będą myśle na spokojnie 3 wolne miejsca. (pasy transportowe we własnym zakresie min 3 szt. na moto): Jeśli mogę bookuje miejsce w twoim vanie. Może podlece do ciebie w tygodniu ocenimy jak i co da się rozłożyć. Masz podłogę drewniana w aucie czy blacha ? Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Dziękuje za update Karpiu, tak tez uczynię. Jak tam zawody ? Szukałem info na sieci i nie pisało nic ze wygrałeś ??? Sent from a not-so-smartphone. Jeśli mogę bookuje miejsce w twoim vanie. Może podlece do ciebie w tygodniu ocenimy jak i co da się rozłożyć. Masz podłogę drewniana w aucie czy blacha ? Sent from a not-so-smartphone. tak najlepiej bys podleciał i sprawdzimy jak to ogarnąć a przede wszystkim wprowadzić na auto Podłoga drewniana haki w podłodze uruchomione. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 tak najlepiej bys podleciał i sprawdzimy jak to ogarnąć Kiedy? Też chcę 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi