marr Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 (edited) Cześć, W miesiącach poszukiwań, udało mi się znaleźć to czego szukałem. 2013 rok i 8800 km przebiegu (który raczej można sobie między bajki włożyć). Dodam, że jest to mój pierwszy motór Przy okazji mam pytanie, czy ktoś wie jakie klamki (przede wszystkim sprzęgła) z regulacją można do tego motocykla zamontować?? Fabryczne niestety są dla bardzo niewygodne. Edited July 3, 2016 by marr (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervous Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Fajna sztuka ! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancet Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Wygląda fajnie - szerokości! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychoslav Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 2013 rok i 8800 km przebiegu (który raczej można sobie między bajki włożyć). to co powiesz o przebiegach 20 tys w motkach z 2003/2004 roku między legendy ? a motocykl.. co tu dużo gadać, prezentuje się naprawdę ładnie niech służy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marr Posted July 3, 2016 Author Report Share Posted July 3, 2016 to co powiesz o przebiegach 20 tys w motkach z 2003/2004 roku między legendy ? To samo co o 10 letnich Passatach TDI z przebiegami po 190 tyś 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 Co do klamek to podjedź do najbliższego sklepu z akcesoriami do moto. Na forum mamy kilka współpracujących i na pewno coś Ci dobiorą. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACZY Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 Świeżo wygląda ,biała najszybszaaaaa...... :riding: 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jastrząb Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Gratuluje ,niech rodzina 500 tek sie powiększa bo to super moto do wszystkiego:)A z klamkami to może spróbuj gdzieś kupić te po liftingu ,bo ja juz mam regulacje klamek. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabzior Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Bardzo ładna, też o takiej myślałem, niech służy :-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matik Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 szerokości gratuluje 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarvas Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Ładna, ładna... I do tego pod kolor kasku W mojej NC700S też chcę wymienić klamki ale musze się chwiliowo wstrzymać bo ostatnio baba we mnie wycofała i niestety Hania zaliczyła glebe na prawą stronę i czekam na odzew z ubezpieczalni. Planuję wymienić na krótkie chińskie, podejrzewam że Honda robiła to na tych samych elementach dla obniżenia kosztów, więc jak uporam się ze swoimi i nie zmienisz do tego czasu to można się gdzieś ustawić żebyś zobaczył czy Ci zagrają 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steelo Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 motorek ekstra, a jeździłeś może kiedyś na krótkich sportowych? dla mnie są bardzo wygodne i fajnie stroją 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts