karpiu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Zakupiłem sobie nowe gumy na przód i tył. Z doświadczenia jakie macie sposoby na dojechanie tej silikonowej warstwy? Rozumiem ze papier ścierny to ściema i nie robić takich numerów all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocie_ruchy Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Może dotrzeć i masę bitumiczną? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Było http://motocykle-lodz.pl/topic/11668-docieranie-nowej-opony/?hl=opony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Sorry, przejrzałem tylko kilka stron wstecz. all right partner, keep on rollin' baby! Czyli matthews i Dell. all right partner, keep on rollin' baby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Spal kapcie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) przyjedz na gymkhane co środa na pienistej 85, 18.00, 2 h zamykania opony przy 40kmh załatwi sprawę gwarantuje albo zwrot kasy he he Edytowane 24 Lipca 2016 przez Robcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Mam do Was tak blisko że aż wstyd że nie byłem. Bookuje środowe popołudnie na moto u żony Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi