Mariusz621 Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Witam . Mam pewien problem z moją yamahą z którym wydaję mi się że już miałem styczność przed tym jak dawałem go na gaźnik jak i zawory . Wtedy też miał takie objawy lecz czy to normalne że po przejechaniu gdzieś 3.5 k i znowu miałbym prowadzić ?Objawy teraz są takie że nie chce wchodzić na obroty(dochodzą teraz lekkie szarpnięcia )i do tego wydaje dźwięk jak ``traktor``o dziwo dziwne bo na postoju normalnie jest . Najbardziej słychać to podczas rozpędu i niskich obrotach .Pierwsze objawy zaczęły się około tygodnia temu lecz przy tym puścił kranik objawy też takie były lecz wróciłem do domu wymieniłem uszczelniacze . Paliwo przestało cieknąć i problem zniknął , lecz wczoraj wyjechałem polatać i po przejechaniu jakiś 100km problem powrócił lecz nie ma teraz żadnych wycieków paliwa . 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts