Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DaDa Opublikowano 7 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Szczerze mówiąc ,ta inicjatywa jest dla mnie pusta jak bańka mydlana,po co komu taka nazwa.... A po co komu publiczne potępienie ? Cieszmy się tym co mamy, a to co nam nie pasuje zostawmy za sobą. Zmieniło to coś w Twoim życiu? Bo dla mnie to taki mały sukces - powód do dumy. Jednakże jeśli nie ma to żadnego wpływu na Twoją sytuację, to po co marnować czas na hejtowanie "dla zasady"? Bo drugi się cieszy, to trzeba go zgasić? Pies ogrodnika.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 przydalby sie jeszcze parking, i pewnie tez móglby być jakiś spocik "Rondo Motocyklistow " Albo np. "Dzien motocykla" - zakaz jazdy innym pojazdem niz jednosladowy. Ale wracajac do realiow, narazie rondo starczy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Niech Radni naszego miasta którzy żyją z naszych pieniędzy wezmą się za prawdziwe problemy a nie jakieś tematy zastępcze na ronda,uliczki...Na prawdę ludzi to guzik interesuje czy bedzie rondo takie czy srakie:) Kolego jak Ci nie pasuje to nikt Cię tu na siłę na Forum nie trzyma . Jak masz takie komentarze pisać jako motocyklista (jeżeli nim jesteś ) to lepiej się wyloguj . 3 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Chylon, obawiam się, że nie ogarnąłeś czytania ze zrozumieniem. Ale to fajnie, że wyganiasz z forum kogoś, kto potępia działania radnych, którzy byli przeciwni tej nazwie dla ronda. Jastrząb, mam rację? 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Chylon, obawiam się, że nie ogarnąłeś czytania ze zrozumieniem. Ale to fajnie, że wyganiasz z forum kogoś, kto potępia działania radnych, którzy byli przeciwni tej nazwie dla ronda. Jastrząb, mam rację? Taki sam mądrala jak TY Jeżeli masz jakieś problemy to sam startuj na radnego i wtedy zobaczymy czym się popiszesz . 3 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Patrząc na to, co piszesz, to nie trudno wyjść przy Tobie na mądralę. Gowin popełnił ogromny błąd uwalniając zawód instruktora nauki jazdy. EOT. Jaquzie: Ej, szacunku trochę. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Patrząc na to, co piszesz, to nie trudno wyjść przy Tobie na mądralę. Gowin popełnił ogromny błąd uwalniając zawód instruktora nauki jazdy. Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować wielki Instruktorze . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 I dzięki Bogu, bo interlokutorem byłbyś raczej średnim. Tak w ogóle to "instruktorze". 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 I dzięki Bogu, bo interlokutorem byłbyś raczej średnim. Tak w ogóle to "instruktorze". Bez urazy Tomasz ale nie będę się zniżał do Twojego poziomu! Twoje wypowiedzi to stek bzdur, albo kogoś obwiniasz, obmawiasz albo krytykujesz masz jakiś problem sam ze sobą może warto skonsultować z kimś mądrzejszym a nie przepraszam nie ma mądrzejszych od Ciebie! 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Do mojego poziomu to musiałbyś nieźle podskoczyć, skoro nawet czytanie ze zrozumieniem sprawia Ci problem. Ale już doskonale wiemy, że jesteś z tych, których określa się zwrotem "nie znam się, więc się wypowiem". Niniejszym wyczerpałeś limit wiadomości ode mnie. Czołem. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Proponuje zamknac watek. Byl projekt, projekt zakonczony sukcesem. Koniec. Czas teraz na nowy "Otwarcie Ronda Łódzkich Motocyklistów" 4 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Dam znać kiedy będą montować tabliczki z nazwą 2 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jastrząb + motoTomasz co do nazwy ronda dla mnie sprawa jest prosta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Tomahouk, mnie też to ani ziębi, ani parzy. Będzie to będzie i już. Natomiast uważam, podobnie jak z Jastrząb, że cała ta partyjna nagonka to tylko przejaw braku zajęcia dla radnych. Znaleźli sobie przywódcę - Barańskiego - i zaczęli wymyślać cokolwiek, aby tylko nie przeszedł pomysł Tomka. Ciekawe czy mieliby takie zatwardzenie, gdyby rondo miało nosić nazwę "Poległych we mgle" czy "Kota - najlepszego z kochanków" (nie mylić z Kotem z Tmobile;) )? Myślę, że mamy w mieście wiele bardziej palących problemów, niż blokowanie neutralnej politycznie nazwy jakiegoś ronda na zadupiu. A tak na marginesie @Spons78, kiedy otwarcie miejsc parkingowych dla motocykli na dworcu na Widzewie? Bo od kwietnia nawet taśma nie jest zdjęta 2 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 No to takie małe sprostowanie ,ponieważ widzę ze nie wszyscy zrozumieli...Nie mam nic przeciwko nazwie ronda,tylko uważam ze podnoszenie tego tematu do rangi jakiegoś wydarzenia jest niczym innym jak kiełbasą wyborczą.Odkąd polityka zaczęła wchodzić w świat motocykli(nie mylić z gazetą)to zaczynają sie spięcia.Jeden tylko przykład- Zlot w Częstochowie.Jestem przeciwny nie nazwie ronda,czy inicjatywie,ale w ogóle mieszania polityki w te dziedzinę życia.Nadanie nazwy Ronda i podnoszenie do rangi jakiegoś wydarzenie Bóg wie jakiego ,Jest dla mnie działaniem tylko i wyłącznie politycznym,propagandowym i majacym na celu zbijanie kapitału politycznego ,i to wszystko.I takie retoryczne pytanie na koniec...cz nazwanie Ronda motocyklistów coś zmienia dla nich samych czy tylko podnosi sztuczne Ego ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Pewnie masz rację, że podnosi "sztuczne Ego", bo nic więcej z tego nie wyniknie. Ale ja odbieram to raczej jako pozytywne wydarzenie, choć może ze zbyt wielką "gównoburzą" wokół. 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Większość łodzian ma w d*pie jak się nazywa rondo na zadupiu. Wiekszość motocyklistów w zasadzie też - trzeba przyznać jednak że miła nazwa. Jak by rada dyskutowała tylko nad zadłużeniem to nic innego w mieście by sie nie działo. Jak rozumiem kolega Jastrząb żałuje że jego opcja nie wpadła na taki pomysl zbijania kapitału politycznego i teraz próbuje nam obrzydzić. 1 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Przeczytaj jeszcze raz co napisałem,może zrozumiesz trafniej:)Bo na razie pudło:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Łódź Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam W rocznice imienin ronda ,trzeba będzie pomyśleć o spotkaniach. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Tabliczka z nazwą ronda będzie instalowana w czwartek, tak więc na najbliższy spot jak znalazł https://www.facebook.com/rondomotocyklistow/?fref=ts 2 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Bedzie przecinanie wstegi i orkiestra deta ? 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Bedzie przecinanie wstegi i orkiestra deta ? Będzie latanie na gumie i palenie laćka aż druty wyjdą :P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A ja w robocie.... Karrramba 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Bedzie przecinanie wstegi i orkiestra deta ? Jak weźmiesz wstęge to możesz przecinać. A na poważnie to oczywiście, że nie Nie robimy wsi. Po prostu miło będzie tamtędy jeździć. Tyle i aż tyle 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Nie no przeciez jaja sobie robie 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi