master611 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 mam luz na tarczach w swoim gixie,luz dosc spory (slychac stuki podczas jazdy po dziurach);tarcz ogolnie jest sporo jeszcze wiec mam dylemat co z tym zrobic... ktos testowal prasowanie nitow na tarczach? sugestie? 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Podjedź to wingsów i pokaż te tarcze. Może ten typ tak ma. Ja mam u siebie sportowe tarcze i też dzwonią, ale muszą. U wingsów mi zwrócił uwagę jak zmieniałem koło przód, żebym nie dał sobie wmówić przypadkiem, że tarcze są do wymiany, bo mają luz na nitach... 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
master611 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 bylem na plonowej w serwisie metro i sam z ciekawosci looknal na tarcze i powiedzial ze tak nie moze byc;jedna z tarcz ma luz przod i tyl i na boki wiec szalu ni ma : p druga troche lepsza 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 No chyba, że stwierdzone to co innego 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
michal_lc4 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Luz na nitach tarczy określa ściśle serwisówka, a nie spojrzenia tego czy tamtego. Jak jest za duży i jest to kwestia wyklepanych nitów można zanitować nowe. W Zgierzu jest gość który się tym zajmuje. 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
StefanPL Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Nie wiem czy tam jest tarcza pływająca czy klasyczna. Jeśli masz luz na pływaku to raczej lipa i nie polecam tego robić bo niestety to się nie uda/ lub uda ale tylko na bardzo krótki czas. Jeżeli zaś nity są tam mocowane na stałe możecie spróbować ale sprawdź sobie zdatność tych tarcz z serwisówką. Żadko się zdarza aby nity padły wcześniej niż sama tarcza wytarła. Może tak być że ktoś przed tobą oddał ją do regeneracji... sprawdz sobie 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi