Kefas Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Hey, Znacie kogoś godnego polecenia kto pomógłby przy silnym bólu pleców (dla osoby młodej - ok 30stki)? Więcej szczegółów na pw. Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Kefas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek26 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 chodziłem na ul Kopernika w bramie jak jest lecznica dla zwierząt mogę polecić chociaż wszystko zależy jakie kto ma schorzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 http://www.profimedic.pl/rehabilitacja/zesp%C3%B3%C5%82/ Maciek Jaraszek to @Macix http://motocykle-lodz.pl/user/64-macix/ z naszego fororum,przetestowany polecam. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Na Vera Sport - Mariusz Paliświat - nie znam lepszego speca. To były ciężarowiec - trener podnoszenia ciężarów. W związku z tym, że mam trochę mięśni i potrzebowałem pomocy byłem u kilku speców. Większość z nich była w kat wagowej ok 70kg i ich masaż to było ledwo smyranie. Dopiero Mariusz wyprostował moje problemy mięśniowe i bólowe. Polecam! http://www.verasport.pl/mariusz-paliswiat Edytowane 27 Czerwca 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 nie wiem jaki odcinek pleców etc, ale zacznij od przejścia się do ortopedzia celem zdjęcia i/lub rezonansu. potem fizjo/kręgarz w zależności jaki odcinek. Jak masz sportową przeszłość (teraz wszyscy są sportowcy, także nie mam na myśli ostatnich 3 lat na siłowni, biegania po parku czy trendi crosfitów), szukaj kogoś kto miał ze sportowcami do czynienia, rozumują ci ludzie trochę inaczej. Powinien pomóc wrócić do jako takiej sprawności i zalecić ćwiczenia. Ale - on pomoże tylko doraźnie, szukaj takiego który da ci zestaw na dany odcinek lub ogólnie na cały gorset, w 90% przypadków bez ćwiczenia we własnym zakresie nic się nie poprawi na dłuższą metę. Ogólnie pomaga bardzo w stabilizacji higiena życia - odpowiednie żarcie, dobre wyro, solidny sen, bez używek. Truizmy to może, ale często widzę że nie dla wszystkich, mam trochę własnych przejść, także piszę ze swojego doświadczenia i moich najbliższych. Większość z nich była w kat wagowej ok 70kg i ich masaż to było ledwo smyranie. Pytanie czego od masażu oczekujesz i jaki jest problem. Takie przeświadczenie panuje, że masaż by był skuteczny musi boleć. Też tak długo myślałem, że jak nie ma siniaków i maltretowania to szkoda prądu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek C Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Hey, Znacie kogoś godnego polecenia kto pomógłby przy silnym bólu pleców (dla osoby młodej - ok 30stki)? Więcej szczegółów na pw. Witam.Spróbuj na Odrzańskiej , tam jest przychodnia i mają fizjoterapeutów są dobrzy. Drugi ośrodek bardzo dobry to na ulicy Kraszewskiego w Łodzi Intermedicus ja tam leczyłem dyskopatie są bardzo dobrzy. Proponuję dietkę rybną.Ale ryby morskie żelatynki, tran itp Przyspieszają odbudowę tkanki kostnej. Pozdrawiam Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Marek C (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Dzięki wszystkim za info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi