Kefas Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Hey, Znacie kogoś godnego polecenia kto pomógłby przy silnym bólu pleców (dla osoby młodej - ok 30stki)? Więcej szczegółów na pw. Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Kefas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
motorek26 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2016 chodziłem na ul Kopernika w bramie jak jest lecznica dla zwierząt mogę polecić chociaż wszystko zależy jakie kto ma schorzenia 0 Cytuj
Pit71 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 http://www.profimedic.pl/rehabilitacja/zesp%C3%B3%C5%82/ Maciek Jaraszek to @Macix http://motocykle-lodz.pl/user/64-macix/ z naszego fororum,przetestowany polecam. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
karpiu Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Na Vera Sport - Mariusz Paliświat - nie znam lepszego speca. To były ciężarowiec - trener podnoszenia ciężarów. W związku z tym, że mam trochę mięśni i potrzebowałem pomocy byłem u kilku speców. Większość z nich była w kat wagowej ok 70kg i ich masaż to było ledwo smyranie. Dopiero Mariusz wyprostował moje problemy mięśniowe i bólowe. Polecam! http://www.verasport.pl/mariusz-paliswiat Edytowane 27 Czerwca 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
krasus Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2016 nie wiem jaki odcinek pleców etc, ale zacznij od przejścia się do ortopedzia celem zdjęcia i/lub rezonansu. potem fizjo/kręgarz w zależności jaki odcinek. Jak masz sportową przeszłość (teraz wszyscy są sportowcy, także nie mam na myśli ostatnich 3 lat na siłowni, biegania po parku czy trendi crosfitów), szukaj kogoś kto miał ze sportowcami do czynienia, rozumują ci ludzie trochę inaczej. Powinien pomóc wrócić do jako takiej sprawności i zalecić ćwiczenia. Ale - on pomoże tylko doraźnie, szukaj takiego który da ci zestaw na dany odcinek lub ogólnie na cały gorset, w 90% przypadków bez ćwiczenia we własnym zakresie nic się nie poprawi na dłuższą metę. Ogólnie pomaga bardzo w stabilizacji higiena życia - odpowiednie żarcie, dobre wyro, solidny sen, bez używek. Truizmy to może, ale często widzę że nie dla wszystkich, mam trochę własnych przejść, także piszę ze swojego doświadczenia i moich najbliższych. Większość z nich była w kat wagowej ok 70kg i ich masaż to było ledwo smyranie. Pytanie czego od masażu oczekujesz i jaki jest problem. Takie przeświadczenie panuje, że masaż by był skuteczny musi boleć. Też tak długo myślałem, że jak nie ma siniaków i maltretowania to szkoda prądu. 0 Cytuj
Gość Marek C Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Hey, Znacie kogoś godnego polecenia kto pomógłby przy silnym bólu pleców (dla osoby młodej - ok 30stki)? Więcej szczegółów na pw. Witam.Spróbuj na Odrzańskiej , tam jest przychodnia i mają fizjoterapeutów są dobrzy. Drugi ośrodek bardzo dobry to na ulicy Kraszewskiego w Łodzi Intermedicus ja tam leczyłem dyskopatie są bardzo dobrzy. Proponuję dietkę rybną.Ale ryby morskie żelatynki, tran itp Przyspieszają odbudowę tkanki kostnej. Pozdrawiam Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Marek C (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Kefas Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 Dzięki wszystkim za info 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi