ventix Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) 3 Motocykowy Rajd Świętojański Starujemy 2 lipca 2016 godznia 15:00 Dłutówek 12 Edytowane 23 Czerwca 2016 przez ventix (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://darksquadron.pl/ https://www.facebook.com/darksquadron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jak moto naprawię to się wybiorę chociaż nie wiem czy jazda po bezdrożach jest wskazana dla mojego maleństw 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Andrzej, myślę że na spokojnie. jeśli będzie podobnie jak w przyszłym roku to jedynymi odcinkami, poza asfaltem, były całkiem sensowne, szutrowe, utwardzone drogi, więc luzik My się wybieramy większą ekipą i będą przeróżne motorki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Andrzej, myślę że na spokojnie. jeśli będzie podobnie jak w przyszłym roku to jedynymi odcinkami, poza asfaltem, były całkiem sensowne, szutrowe, utwardzone drogi, więc luzik My się wybieramy większą ekipą i będą przeróżne motorki gdzie się zbieracie i o której, może podjadę i się podczepię. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) "przyszłym" -nie wiem skąd mi się to wzięło w ZESZŁYM 12:00 Stryków 13:00 Wróblewskiego 16 Edytowane 2 Lipca 2016 przez Nag (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi