ventix Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 (edited) 3 Motocykowy Rajd Świętojański Starujemy 2 lipca 2016 godznia 15:00 Dłutówek 12 Edited June 23, 2016 by ventix (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejM Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Jak moto naprawię to się wybiorę chociaż nie wiem czy jazda po bezdrożach jest wskazana dla mojego maleństw 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nag Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Andrzej, myślę że na spokojnie. jeśli będzie podobnie jak w przyszłym roku to jedynymi odcinkami, poza asfaltem, były całkiem sensowne, szutrowe, utwardzone drogi, więc luzik My się wybieramy większą ekipą i będą przeróżne motorki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejM Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Andrzej, myślę że na spokojnie. jeśli będzie podobnie jak w przyszłym roku to jedynymi odcinkami, poza asfaltem, były całkiem sensowne, szutrowe, utwardzone drogi, więc luzik My się wybieramy większą ekipą i będą przeróżne motorki gdzie się zbieracie i o której, może podjadę i się podczepię. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nag Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 (edited) "przyszłym" -nie wiem skąd mi się to wzięło w ZESZŁYM 12:00 Stryków 13:00 Wróblewskiego 16 Edited July 2, 2016 by Nag (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts