Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zauważyłem, że nie ma tutaj tematu Euro 2016. Nikt się nie interesuje piłką? Jak oceniacie pierwszą kolejkę. Dla mnie na razie poziom bardzo słaby, ale najważniejszy mecz do przodu Szkoda tylko,że studio w Polsacie i TVP to kpina... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo413 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nie powiedziałbym że poziom słaby. Nasi zagrali fajny mecz , choć jestem ciekaw co bedzie grając z Niemcami. Belogowie i Włosi tak samo pokazali kawał dobrego futbolu. Jedynym rozczarowaniem jak dla mnie do tej pory jest gra Francji , ale zobaczymy co będzie w następnych meczach. Komentarz Tomasza Hajto żałosny (choć czasem jest sie z czego pośmiać ), nie powinien się brać za takie rzeczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Tomasz Hajto to materiał na piękną książkę Mnie na razie rozczarowuje poziom. Liczyłem na coś więcej. Największe zaskoczenie in plus - Payet. su***syn za***iście gra! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 To jest przezajebiste!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Eh.... ten Milik https://gfycat.com/LikelyWavyGalah No i Peszko https://gfycat.com/FaroffSeriousGentoopenguin 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolix Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zobaczymy czy jutro będzie spoko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zobaczymy czy jutro będzie spoko A czemu miałoby nie być? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) 2:0 dla Polski Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Powiem tak... łzy leciały. Szkoda, że się nie udało, ale nie sądziłem, że kiedykolwiek doczekam tego, że nasza kadra będzie w najlepszej 8 Europy. Że zagramy lepiej od Hiszpanii i Anglii na dużym turnieju. Człowiek chciałby tego półfinału, ale to też pokazuje, że UEFA wypacza sens turnieju skoro drużyna, która nie wygrała ani jednego spotkania może do 1/2 awansować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Nie ważne czy w karnych czy w regularnym czasie, zwycięstwo to zwycięstwo. https://youtu.be/pB-bN-RkJLM?t=1m17s 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi