Majka11 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 ja wlasnie na R1 z tego rocznika sie wje..łem jak mlody ...tez wypucowana jak ta lala byla ..nie wiem jak to handlarz zrobil ale na testach 2-ka idelnie chodzila a szarpalem ją niemilosiernie ..po 2 dniach zaczela juz szarpac ..a potem tu juz szereg porazek ..i poszla za psie pieniadze gdzies do zakopanego natomiast plus gaznikowców jest taki ze "dół" maja lepszy ..i wg mnie s abardziej zwariowane ... choc w mojej jak exup sie otowrzy to tez milutko "ciągnie" ( bez skojarzen ) nie zgodzę się z tobą , gaźnik nie równomiernie oddaje moc , co daje Ci tylko złudzenie że jest mocniejszy , jak byś postawił na 1/4 mili wtrysk i gaźnik , to oczywiste jest że wygrał by wtrysk a co do Exupa jest wiele opinii ja po wywaleniu tego ustrojstwa nie zauważyłem spadku mocy jak i na przelocie tak i na oryginalnym kominie najbardziej blokuje katalizator ( o ile moto go posiada ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi