Lans Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 jak to się stało ze tajniaki Cie zgarnely i gdzie? Jak to wyglądało jakieś punkty mandat?Za własną głupote Za jazde na gumie na dniach Ozorkowa I zagiętą tablice rejestracyjna :DNa szczęście skończyło się na pouczeniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Oj to jakiś wyjątkowo wyrozumiałych trafiłeś 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 To on mnie kusi do odkręcania manetki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 wąż jak wąż, ale ten szewrolet lacetti z czarnymi szybami - to dopiero jest fason! 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 wąż jak wąż, ale ten szewrolet lacetti z czarnymi szybami - to dopiero jest fason! Jaki znawca prosze prosze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ładna sztuka... z wężem podobnym filmik po sieci lata jak koles leci z 200 i mu wąż po kierownicy wyłazi, też taki jasny lacetti z czarnymi szybam Też takie mam i szyby czane i nie ma co się śmiać ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Kogo jest ten wąż? Można go odwiedzić? 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Pogadaj z Lanslem, może go w czwartek jako plecak przywiezie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Wężydło śliczne , sama mam dwa więc wiem jakie to milusie zwierzątka , maszynka natomiast piękna i sama w sobie kusi a nie na wężydło zrzucasz winę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 taki wąż na motocyklu działa pewnie lepiej niż sam alarm lub jakaś blokada na kołach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Kogo jest ten wąż? Można go odwiedzić? Wąż to mój pupilek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Wąż to mój pupilek nie boi się z Tobą jeździć? 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Mocno zaciska sie na szyj, wiec czuje sie bezpiecznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Wojtek, a Ty już zmieniłeś papcia czy jeszcze starego kończysz ???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMaster Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ot przykład takiego pupila na przejażdżce (12 sekunda pojawia się jako plecak, a raczej tankbag) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Wojtek, a Ty już zmieniłeś papcia czy jeszcze starego kończysz ???? Starego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) LANS MUSI BYĆ E0 LANS Edytowane 3 Października 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon19G Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 jest czym jeździć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 fajne masz te furki to autko co to? Twoje? Jak dwójka w r1? Musimy się kiedyś umówić na jakieś gumowanie:-):-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 taki wąż na motocyklu działa pewnie lepiej niż sam alarm lub jakaś blokada na kołach A to dobry pomysł, ostatnio się zastanawiałem co zamontować, najgorsze jest jednak karmienie tej paskudy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 ładnie napier...a z komina 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Czasem wlasnie lans'a r1 pusci dymek z komina jak sie za nim leci.;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Yoshimura to Yoshimura Warta swojej ceny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 ja wlasnie na R1 z tego rocznika sie wje..łem jak mlody ...tez wypucowana jak ta lala byla ..nie wiem jak to handlarz zrobil ale na testach 2-ka idelnie chodzila a szarpalem ją niemilosiernie ..po 2 dniach zaczela juz szarpac ..a potem tu juz szereg porazek ..i poszla za psie pieniadze gdzies do zakopanego natomiast plus gaznikowców jest taki ze "dół" maja lepszy ..i wg mnie s abardziej zwariowane ... choc w mojej jak exup sie otowrzy to tez milutko "ciągnie" ( bez skojarzen ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 plus gaznikowców jest taki ze "dół" maja lepszy ..i wg mnie s abardziej zwariowane ... choc w mojej jak exup sie otowrzy to tez milutko "ciągnie" ( bez skojarzen ) Podobno rocznik 1999 jest najbardziej wściekły. Do końca 2 biegu, inne, nowe, litrowe maszyny mają problemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi