Grzechotnik Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ...no , ładna "wścieklica" , aż strach odkręcać do końca!!!...LwG... :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Teraz łatwo będzie mnie rozpoznać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 co do tekstu pod zdjeciem to nie przepadam za takimi itp... a irokez na jakis festyn ci sie przyda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zabija głupota, a nie motocykle 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Taka bestia ciezka jest do poskromienia. Lata jak pocisk, meczy sie przy malych predkosciach, przy 150km/h wydaje sie ze jedzie sie 50. Ci co maja takie rumaki wiedza co to znaczy. Ja jestem zachwycony jej moca i osiagami.Mam ja od niedawna i uwazam ze byl to najlepszy wybor jaki moglem dokonac.Polecam wszystkim yamahe R1. Dobrze ze nie kupilem kawasaki ninja, bo o tym najbardziej myslalem przed zakupem. Gdyby ktos sie zastanawial nad zakupem R1 to gwarantuje mu, ze nie pozaluje wyboru! Z poczatku troche bolaly rece i plecy po dluzszej jezdzie, ale takie uroki sportowych motocykli Jednak prowadzi sie ja super. Yamaha jest zwinna i bardzo agresywna. Dzwiek jaki wydobywa ze swojego serca, jest nie do opisana az ziemia sie trzesie :PJedyna wada jaka posiada to spalanie no ale niestety, cos za cos. Trzeba sie pilnowac zeby za bardzo nie poniosla fantazja, bo z taka moca nie ma zartow, tym bardziej ze, najczeszciej przy wypadkach wine ponasza nieuwazni kierowcy samochodow, a motocyklista nie jest w stanie nic zrobic :/ podstawa to uwazac na kazdym kroku i miec ograniczone zaufanie do innych uczestnikow ruchu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 nie wiem jak dziś, ale kiedyś był taki przesąd: nie kładź kasku na ziemi - jak raz tam leżał to na pewno tam wróci ... tfu tfu tfu - tak w razie czego ;)a skoro jesteśmy przy kaskach - dokup sobie porządny garnek - to "coś" co masz na głowie na zdjęciu, nadaje się na motorower a nie na R1kęi na koniec - gratulki ładnego i zadbanego egzemplarza ! 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Teraz łatwo będzie mnie rozpoznaćCzy ja Cię czasem nie widziałem z drugim motongiem w okolicach Cinema City w piątek w godzinach wieczornych?Odnośnie tematu - o ile mi wiadomo prędkość jeszcze nikogo nie zabiła. Zabija jej zbyt prędkie wytracenie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Czy ja Cię czasem nie widziałem z drugim motongiem w okolicach Cinema City w piątek w godzinach wieczornych?Mozliwe bo w pt i sobote smigalem w okolicach manu. Zawsze jest tam na czym oko zawiesic :DCo do kasku to planuje zakup jakiegos porzadnego w najblizszym czasie, oraz kombinezonu ze skory. Obecnie wyplukalem sie troche z kasy i trzeba zarobic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ile taki sprzęt spala na setkę? Przy takiej normalnej jeździe i takiej mocniejszej? Fakt faktem to już duża moc motocykl lekki ale trzeba posiadac umiejętności by nim śmigac, oraz rozwage czego Ci życzę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Spalanie od 7 do 12 litrow. To informacje jakie przekazal mi poprzedni wlasciciel. Przy mojej mieszanej jezdzie spalil 9l/100km. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 no 9 litrów nie jest to dużo ale sporo przy obecnych kosztach benzyny (ale było stać na r1 to i na paliwo musi:)Dodam jeszcze ze ten irokez na kasku to znak rozpoznawczy raptownego w sumie od początku jak zaczął stawiać kroki w suncie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Maszyna zalicza zlociki R1 vs R6 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Utnij ten błotnik!. Bo peszy;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Miałem okazję parę razy zobaczyć to CUDO I nie powiem super sprzet !! POGRATULOWAĆ i by się cały czas tak dobrze jeździło jak wygląda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Utnij ten błotnik!. Bo peszy;DCzekam do maja na Bajzel.Szkoda mi oryginał niszczyć . Kupie jakiś i przerobie ;)Odkąd ją kupiłem mam to w planach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A nie lepiej zdjąć oryginał i kupić jakiś blaszany akcesoryjny uchwyt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A nie lepiej zdjąć oryginał i kupić jakiś blaszany akcesoryjny uchwyt.Nie da się, to jest w całości z nadkolem, dlatego trzeba przyciąć sam błotnik. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 a co wam się w tym błotniku nie podoba ??? chcecie gumę oglądać z góry ?? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 możesz chlastać błotnik, możesz też pomyśleć i poszukać w sieci pod hasłem nadkole / undertray / fender eliminator itd...kiedyś widziałem to nawet na alledrogo... ale są na pewno dostepne,jeden z wielu: http://hotmotorcycleparts.com/pro960315.html 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Maszyna zalicza zlociki R1 vs R6 No i moja biała Yadzia załapała się na zdjęcie w Bełchatowie Wojtek naprawdę fajny sprzęcik trafiłeś, troszkę sobie ją obejrzałem Gratuluję i oby Ci służyła tak jak mi moja 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dzieki . Manius Twoja tez bardzo ladnie sie prezentuje i wyroznia w białym malowaniu. Poza tym zawsze podobaly mi sie biale motocykle. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Fajny sprzęcik, miłego latania 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Piękna. Tylko potrafi pokazać pazury w najmniej spodziewanym momencie. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Piękna. Tylko potrafi pokazać pazury w najmniej spodziewanym momencie.Dokladnie w najmniej spodziewanym momencie ostatnio mialem taki przypadek, jak zgarnely mnie tajniaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 jak to się stało ze tajniaki Cie zgarnely i gdzie? Jak to wyglądało jakieś punkty mandat? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi