Skocz do zawartości

Yamaha R1 Yoshimura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to się stało ze tajniaki Cie zgarnely i gdzie? Jak to wyglądało jakieś punkty mandat?

Za własną głupote :biggrin: Za jazde na gumie na dniach Ozorkowa :biggrin: I zagiętą tablice rejestracyjna :DNa szczęście skończyło się na pouczeniu :biggrin:
Opublikowano

Oj to jakiś wyjątkowo wyrozumiałych trafiłeś :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To on mnie kusi do odkręcania manetki :biggrin:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

działkowy emeryt
Opublikowano

wąż jak wąż, ale ten szewrolet lacetti z czarnymi szybami - to dopiero jest fason! :decayed:

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Opublikowano

wąż jak wąż, ale ten szewrolet lacetti z czarnymi szybami - to dopiero jest fason! :decayed:

Jaki znawca :biggrin: prosze prosze :biggrin:
Opublikowano

Ładna sztuka... z wężem podobnym filmik po sieci lata jak koles leci z 200 i mu wąż po kierownicy wyłazi, też taki jasny ;)

lacetti z czarnymi szybam

Też takie mam i szyby czane :biggrin: i nie ma co się śmiać ... :smile:

motorcycle.gif
Opublikowano

Pogadaj z Lanslem, może go w czwartek jako plecak przywiezie :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Wężydło śliczne , sama mam dwa więc wiem jakie to milusie zwierzątka , maszynka natomiast piękna i sama w sobie kusi a nie na wężydło zrzucasz winę :smile:

Opublikowano

taki wąż na motocyklu działa pewnie lepiej niż sam alarm lub jakaś blokada na kołach :smile:

Opublikowano

Kogo jest ten wąż? Można go odwiedzić? :smile:

Wąż to mój pupilek :biggrin:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Wąż to mój pupilek :biggrin:

nie boi się z Tobą jeździć?
Opublikowano

Mocno zaciska sie na szyj, wiec czuje sie bezpiecznie :biggrin:

Opublikowano

Wojtek, a Ty już zmieniłeś papcia czy jeszcze starego kończysz ????

Opublikowano

Ot przykład takiego pupila na przejażdżce

(12 sekunda pojawia się jako plecak, a raczej tankbag)

Opublikowano

Wojtek, a Ty już zmieniłeś papcia czy jeszcze starego kończysz ????

Starego :biggrin:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

fajne masz te furki to autko co to? Twoje? Jak dwójka w r1? Musimy się kiedyś umówić na jakieś gumowanie:-):-)

Opublikowano

taki wąż na motocyklu działa pewnie lepiej niż sam alarm lub jakaś blokada na kołach :smile:

A to dobry pomysł, ostatnio się zastanawiałem co zamontować, najgorsze jest jednak karmienie tej paskudy :smile:
:P
Opublikowano

Czasem wlasnie lans'a r1 pusci dymek z komina jak sie za nim leci.;p

Opublikowano

Yoshimura to Yoshimura :biggrin: Warta swojej ceny :smile:

Opublikowano

ja wlasnie na R1 z tego rocznika sie wje..łem jak mlody ...tez wypucowana jak ta lala byla ..nie wiem jak to handlarz zrobil ale na testach 2-ka idelnie chodzila a szarpalem ją niemilosiernie ..po 2 dniach zaczela juz szarpac ..a potem tu juz szereg porazek ..i poszla za psie pieniadze gdzies do zakopanego :smile:

natomiast plus gaznikowców jest taki ze "dół" maja lepszy ..i wg mnie s abardziej zwariowane ...

choc w mojej jak exup sie otowrzy to tez milutko "ciągnie" ( bez skojarzen :smile: )

Opublikowano

plus gaznikowców jest taki ze "dół" maja lepszy ..i wg mnie s abardziej zwariowane ...

choc w mojej jak exup sie otowrzy to tez milutko "ciągnie" ( bez skojarzen :smile: )

Podobno rocznik 1999 jest najbardziej wściekły.

Do końca 2 biegu, inne, nowe, litrowe maszyny mają problemy :smile: