Lans Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 YAMAHA R1 Po ciężkich poszukiwaniach Bestia schwytana :D:D Kupiłem ją od prawdziwego motocyklisty-pasjonata. Motocykl świetnie wyposażony i zadbany Wydech Yoshimura, manetki harris, napęd DID, amortyzator skrętu, przewody hamulcowe w stalowym oplocie, klocki hamulcowe Lucas. Kamień spadł z serca, będzie czym latać na zloty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 No piękna maszyna. Kawał bestii i to dobrze wyposażony ;P Kamień spadł z serca, będzie czym latać na zlotyTeraz kamień się dopiero pojawi 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 większa siostra! fajna 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Teraz kamień się dopiero pojawiDlaczego ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Super maszynka, faktycznie wygląda na zadbaną i dopieszczoną - gratulacje 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Gratulacje z zakupu i życzę bez awaryjnej jazdy :)Powiedz mi tylko czy leżała kiedyś ?? Bo ma chyba malowane plastiki pomiędzy czaszą, a pługiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Gratki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Gratulacje z zakupu i życzę bez awaryjnej jazdy :)Powiedz mi tylko czy leżała kiedyś ?? Bo ma chyba malowane plastiki pomiędzy czaszą, a pługiem.Wywrotka na parkingu, ale na ramie i deklach nie ma nawet ryski.+Dokumentacja zdięciowa zdarzenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Hmmm.... Fajne życzę szczęścia na drodze, a po za tym maszynka SUPER!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Dlaczego ? Jeszcze pytasz ?? to R one a nie jakaś popierdółka.Ja tak myślałem o 900 rr ale mam dla kogo żyć wieć strzele sobie tylko 600cc 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Pocisk jest konkretny!!!Niestety pogoda dzisiaj, jak na powrót, była kiepska :/Wydech też jest kozacki, mruczy jak potwór, aż ogień idzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ale opis to konkretny, a jaki to ma przebieg rok;>?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 maszyna elegancko utrzymana, tylko pozazdrościć.Ja sam na litra się raczej nigdy już nie zdecyduje(miałem zx10r i wiem czym grozi posiadanie ok.180kucy pod reką ), ale tobie gratuluje zakupu. Z miła chęcią bym też posłuchał jak ten yoshimura pracuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Piękna maszyna.. i w dodatku z moich okolic Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Rocznik 1999, przebieg 27tys km. Edytowane 8 Października 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Wywrotka na parkingu, ale na ramie i deklach nie ma nawet ryski.+Dokumentacja zdięciowa zdarzenia.Aha no to dobrze.Jeszcze raz gratulacje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 gratulować jest już czym szerokości życzyć 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Naprawde piekna, jest to pierwszw r1 ale widac ze zadbana i podoba mi sie to malowanie! fajny wydech amorek na kozaka:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Sweet, tylko uważaj na siebie bo koniki łatwo parskają a ciężej je opanować... zresztą chyba wiesz 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Fajny sprzęt do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Pogratulować zacnej maszynki :)Piękna ta Bestia 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nie mogę i ja nie pogratulować maszyny super sprzęt! Tylko nie pociskaj jej za często, przy takiej mocy nie może zabraknąć rozwagi.. Jeszcze raz gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Piotrek jeszcze pare dni i bedziemy latac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 właśnie wróciłem z urlopu i co widzę , że wojtkowi udało się uchodzić ładny egzemplaż . Gratulacje . I widzę że stała pod nosem , po co daleko jeździć 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 właśnie wróciłem z urlopu i co widzę , że wojtkowi udało się uchodzić ładny egzemplaż . Gratulacje . I widzę że stała pod nosem , po co daleko jeździć Dokładnie, nie ma co daleko szukać. Dzień wcześniej zrobiłem ponad 400km na marne :/ POLATANE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi