Dawid Xrv Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) JAREK-XJR... Być może takiemu hipsterowi wpier... pomogło. Wiesz, weźmie się za siebie, zgoli tą durną brodę (broda jest fajna u facetów z jajami), nie u takich cipek. Zacznie ćwiczyć, przestanie się garbić i w oooogóleeeee Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Poczytałem i jest nieźle. Na szczęście dla mnie w trakcie wyjazdów trafiam w 99,99% na ludzi chcących pogadać a nie zaszpanować (gość z cadillaca). Pozazdrościć samozaparcia ze wstawaniem w środku nocy, za leniwy jestem, ale muszę spróbować. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Świetnie się czyta! Przygody z życia motocyklisty - byłby bestseller 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Teksty swietnie napisane, choc wg mnie, podkreslam: wg mnie, swiadcza o dwoch "autora minusach". Nigdy seksu nie nazwalbym "dojezdzaniem panny" - buractwo i brak jakiegokolwiek szacunku do plci przeciwnej, i druga rzecz: rozumiem, ze fakt napasci i pobicia bawi autora? O wezwaniu prze Ciebie policji nie wspomniales, a w takich okolicznosciach to raczej obowiazek. Seks i przemoc to są drażliwe tematy. Wszyscy wiemy jaka jest rzeczywistość, ale jako cywilizowany naród chciałoby się dążyć do ucywilizowania tych aspektów życia. Podpisuje się pod tym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi