Skocz do zawartości

Z Życia Motocyklisty

Sulik

Rekomendowane odpowiedzi

Pisz dalej ;)

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Dobre, zwłaszcza "ballada" i opis osobowy, jakże prawdziwy  :smile:

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Skrzyżowanie Piłsudskiego z Kopcińskiego. Każdy kto tam stał wie, że stoi się tam jakąś pojebaną ilość minut.

to stań sobie jadąc wzdłuż JP2/Włókniarzy z Mickiewicza :smile: oczywiscie dołem. tam sobie stawiam moto na stopkę, wyciągam telefon, przejrzę facebooka, odpiszę, i jeszcze mam czekania :biggrin:

fajnie się czyta, dajesz dalej :biggrin:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Podoba mi się ten styl.

Chętnie przeczytam więcej.

Może jakiś zbiór dłuższych opowiadań, a później cała saga o motocykliście?

echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc

Mega nowelka , czekam na następne tytuły !!!

Sent from a not-so-smartphone. Anything written herein that you find misspelled, objectionable, incoherent, dim-witted, plagiarized or legally actionable should be attributed to the phone manufacturer, Chinese hackers, or PRISM.

piłsudskiego kopcińskiego to stoi sie tyle w hołdzie dla tych co nie chcieli tam estakady. To chyba taki bonus od zarządców drogi.

Teksty swietnie napisane, choc wg mnie, podkreslam: wg mnie, swiadcza o dwoch "autora minusach".

Nigdy seksu nie nazwalbym "dojezdzaniem panny" - buractwo i brak jakiegokolwiek szacunku do plci przeciwnej, i druga rzecz: rozumiem, ze fakt napasci i pobicia bawi autora? O wezwaniu prze Ciebie policji nie wspomniales, a w takich okolicznosciach to raczej obowiazek.

Nigdy seksu nie nazwalbym "dojezdzaniem panny" - buractwo i brak jakiegokolwiek szacunku do plci przeciwnej

Łoj tam,łoj tam...może autor miał co innego na myśli.

Super historie, pisz dalej :-)

Pobudziłeś nasz 'apetyt' - dajesz więcej :biggrin:

czyta się niczym "Dawcę" Osikowaicza, błagam, pisz więcej :smile:

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"