master611 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 zdechl mi silniczek od exupa w gsxr,odlaczylem od niego wtyczki itd,generalnie jest caly czas otwarty; blad oczywiscie sie pali ; przerabial to ktos kiedys? olac to i nie kupowac silniczka? ktos cos? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Ja w takim przypadku wywaliłem. Robiłem to w motomoto, zresztą za ich namową. Generalnie różnice w momencie niewyczuwalne, a dźwięk trochę lepszy Osobiście jestem zadowolony. Jak w każdej przeróbce są plusy i minusy. Najlepiej podejdź do jakiegoś mechanika i podpytaj. Edytowane 10 Czerwca 2016 przez arteklik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 z tego co sie pytalem i czytalem to sa opinie na tak i na nie : p najbardziej mnie denerwuje blad na wyswietlaczu -.- osobiscie tez nie odczulem jakis negatywnych skutkow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 W K6 1000 wypina sie jeden pin z modułu i nie ma błedu ,poszukaj w necie moze w 750 tez tak sie da. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 W K6 1000 wypina sie jeden pin z modułu i nie ma błedu ,poszukaj w necie moze w 750 tez tak sie da. da sie,tylko jak zobaczylem te kostke to nie mam 100%pewnosci ze akurat o ten kabel chodzi a poza tym przeraza mnie fakt wyjecia pinu z tej kostki . . . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 z tego co sie pytalem i czytalem to sa opinie na tak i na nie : p najbardziej mnie denerwuje blad na wyswietlaczu -.- osobiscie tez nie odczulem jakis negatywnych skutkow Może da się wstawić rezystor tam gdzie powinien być silniczek? Tak jak robią spece od puszek z poduszkami powietrznymi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 troche odswieze temat; wyjecie pinu z kostki sprawia ze nie wywala bledu o odlaczonym exupie, a co w kwestii wywalenia seryjnego wydechu i zamontowania akcesoryjnego? trza to stroic ze wzgedu na brak katalizatora? czy jednak zostawic oryginal i podlaczyc exupa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Przy kompletnym układzie wydechowym bez nowej mapy się nie obejdzie. Jeśli tylko końcówka to bym sobie darował, przeciętny zapierdalacz nie poczuje różnicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi