Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Gsxr 750 K6 Exup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdechl mi silniczek od exupa w gsxr,odlaczylem od niego wtyczki itd,generalnie jest caly czas otwarty; blad oczywiscie sie pali ; przerabial to ktos kiedys? olac to i nie kupowac silniczka? ktos cos?

Opublikowano (edytowane)

Ja w takim przypadku wywaliłem. Robiłem to w motomoto, zresztą za ich namową. Generalnie różnice w momencie niewyczuwalne, a dźwięk trochę lepszy ;)

Osobiście jestem zadowolony.

Jak w każdej przeróbce są plusy i minusy. Najlepiej podejdź do jakiegoś mechanika i podpytaj.

Edytowane przez arteklik (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

z tego co sie pytalem i czytalem to sa opinie na tak i na nie : p

najbardziej mnie denerwuje blad na wyswietlaczu -.- osobiscie tez nie odczulem jakis negatywnych skutkow

Opublikowano

W K6 1000 wypina sie jeden pin z modułu i nie ma błedu ,poszukaj w necie moze w 750 tez tak sie da.

da sie,tylko jak zobaczylem te kostke to nie mam 100%pewnosci ze akurat o ten kabel chodzi a poza tym przeraza mnie fakt wyjecia pinu z tej kostki . . .

Opublikowano

z tego co sie pytalem i czytalem to sa opinie na tak i na nie : p

najbardziej mnie denerwuje blad na wyswietlaczu -.- osobiscie tez nie odczulem jakis negatywnych skutkow

Może da się wstawić rezystor tam gdzie powinien być silniczek? Tak jak robią spece od puszek z poduszkami powietrznymi :P

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

troche odswieze temat;

wyjecie pinu z kostki sprawia ze nie wywala bledu o odlaczonym exupie, a co w kwestii wywalenia seryjnego wydechu i zamontowania akcesoryjnego? trza to stroic ze wzgedu na brak katalizatora? czy jednak zostawic oryginal i podlaczyc exupa?

Opublikowano

Przy kompletnym układzie wydechowym bez nowej mapy się nie obejdzie. Jeśli tylko końcówka to bym sobie darował, przeciętny zapierdalacz nie poczuje różnicy ;)