Lans Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Uważajcie na użytkownika z allegro: Wojtek-gsxrOszust i kłamca !!! Zapewniał że motocykl jest w 100% bezwypadkowy , w idealnym stanie. Na miejscu okazuje się że jest po poważnym wypadku, wymieniane lagi, krzywa kierownica, obtarte pokrywy silnika i malowane (miały nie być malowane). Poza tym wiele elementów i plastików poobcierane w wyniku szlifa :/Wielkie luzy na wachaczu, łańcuch naciągnięty do oporu bez 1mm luzu :/Przez cwela straciłem cały dzień, kase i nerwy :/ 400km trasy :/Dawno sie tak nie wku......Typ kupuje rozbite motocykle i składa je z części :/Cały garaż miał w gratach :/Odrazu jak go zobaczyłem, wiedziałem że jakiś cwaniaczek. Jeszcze debila z siebie robił i twierdził że dla niego jest idealny stan i nie ma sie do czego przyczepić.Adres gościa :Opatów ul. Czernika 27woj. świętokrzyskie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 na aukcjach widać że ma sporo gratów 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Trzeba było z gościem kłócić sie o zwrot kosztów za paliwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 albo pojechać ze "szwagrem" i mu .... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 1 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Uważajcie na użytkownika z allegro: Wojtek-gsxrOszust i kłamca !!! Zapewniał że motocykl jest w 100% bezwypadkowy , w idealnym stanie.Na miejscu okazuje się że jest po poważnym wypadku, wymieniane lagi, krzywa kierownica, obtarte pokrywy silnika i malowane (miały nie być malowane). Poza tym wiele elementów i plastików poobcierane w wyniku szlifa :/Wielkie luzy na wachaczu, łańcuch naciągnięty do oporu bez 1mm luzu :/Przez cwela straciłem cały dzień, kase i nerwy :/ 400km trasy :/Dawno sie tak nie wku......Typ kupuje rozbite motocykle i składa je z części :/Cały garaż miał w gratach :/Odrazu jak go zobaczyłem, wiedziałem że jakiś cwaniaczek. Jeszcze debila z siebie robił i twierdził że dla niego jest idealny stan i nie ma sie do czego przyczepić.Adres gościa :Opatów ul. Czernika 27woj. świętokrzyskieNormalka u nas, i lepiej po jakichś forach szukać moto niż allegro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Niestety dlatego jak ostatnio też szukałem moto, to w najdalszą trasę udałem się do Zgierza...Na 6 moto obejrzanych, wszystko złomy i wcale nie w cenie kg złomu :)a definicja bezwypadkowości w Polsce oznacza - że nikt na nim nie zginął, albo nie więcej niż 1 osoba...Szkoda że nie ma u nas, że jak coś się nie zgadza, to sprawa w sądzie i do paki.Tylko gdzie by się Ci wszyscy handlarze pomieścili, trzeba by tysiące więzień dobudować. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Gdyby nie byl u siebie na podworku to by dostal po ryj .Najlepsze ze sciemnial ze na 100% bezwypadkowy i ze owiewki nie klejone, jak mu pokazalismy klej od spodu, to stwierdzil ze nie pamietal tego. :DJego aukcjie zglosilem do serwisu allegro, na drugi dzien dzwonil z grozba ze jak bede na forach pisal o nim to oskarzy mnie w sadzie o oczernianie Wysmialem typa i powiedzialem mu ze nie ma problemu, nawet mozemy rzeczoznawce wziasc, ktory oceni ,,bezwypatkowosc,, jego padaki. Gosc mnie rozwalil tym telefonem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dobry agent chociaż tekst przez tel jednego tez mnie rozwalił "a co za tą kase chcesz dobry motor" to po co pisze bezwypadkowy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no w ciemno dalekie wycieczki po moto tak sie kończą w wiekszości... jak chcesz dobra maszyne to radze wejsc na forum odpowiedniej marki i tam dorwac kogoś kto mieszka w okolicy i może ci go sprawdzić albo coś juz wie ja tak robiłem jak szukałem kawy i chłopaki tam odrazu dawali info co i jak 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Szkoda że typowi nie można wystawić negatywa bez aukcji o obiciu ryja się nie powtarzam. Co za syf! Już raz wracałem na pusto autem i raz pociągiem i zgadzam się z Mario, ze nie ma się co wypuszczać w dalekie trasy. Cenna uwaga Blefta bo sam się rozglądam za moto i jak czytam już kolejną taką akcję to się tylko wkur.... Tylko czy inni są tacy pomocni? Jeżeli się wybiorę gdzieś dalej to w kilku chłopa bo to też robi swoje żeby kase za wache odebrać. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Na Allegro coraz więcej oszustów do mnie już pare maili się posypało, od tych " zagranicznych ... " 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam Miałem podobnie pojechałem za Wieluń oglądać Kawę z750 wcześniej omawiane telefonicznie no laleczka. Na miejscu po przejechaniu 100 metrów miałem dosyć tak krzywego moto nie widziałem a gość ze dla niego jest ok hahahaha ale było wesoło byliśmy w 3-ke więc smialismy sie ze to wersja dla kogoś kto ma jedna rękę krótsza Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Jak moto w znacznej odległości to lepiej jest wejść na forum jakieś i poszukać ludzi mieszkających niedaleko aby mogli wstępnie ocenić sprzęt. Ja tak robiłem i nie było z tym problemu, za każdym razem ktoś się zgłosił i nie musiałem na próżno jechać. Także polecam taki sposób 0 Cytuj Kupię "użytkowe sm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Jak moto w znacznej odległości to lepiej jest wejść na forum jakieś i poszukać ludzi mieszkających niedaleko aby mogli wstępnie ocenić sprzęt. Ja tak robiłem i nie było z tym problemu, za każdym razem ktoś się zgłosił i nie musiałem na próżno jechać. Także polecam taki sposób Zgadza się Ja w ten sposób w zeszłym roku zaoszczędziłem na "wycieczce" do Warszawy i Poznania... Dlatego też uważam, że warto założyć na forum osobny dział pt. "sprzęty zgruzowane" i wklejać screen shoty z aukcji Jak ktoś oglądał moto bądź miał cynk od kogoś znajomego że jest ulepek... Dla przykładu, kolejna perełka: http://otomoto.pl/kawasaki-zxr-zx6r-M3329426.html Moto już jakiś czas temu było najpierw za 16500 zł z opisem "bezwypadkowe"... Nóż w kieszeni się otwiera... Wgniota na ramie z lewej strony od kiery i mega wgniota na wahaczu po prawej stronie.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 ładna czarna laleczka bezwypadkowa !!! makabra 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Po każdej takiej akcji z oszustem powinniśmy wsiadać na moto i przejechać sie do takiego frajera w 10 -20 motongów. Ale by miał mine. Zesrał by sie ze strachu na dzień dobry. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Niestety takie chore czasy. Z motocyklem dobrze trafiłem za pierwszym razem, ale z puszkami miałem już takie przygody, że książkę mógłbym napisać. Trzaba być czujnym jak ważka i sprawdzić wszystko co się tylko da. Pozdrawiam i i życzę uczciwych sprzedwaców i udanych zakupów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Niestety takie chore czasy. Z motocyklem dobrze trafiłem za pierwszym razem, ale z puszkami miałem już takie przygody, że książkę mógłbym napisać. Trzaba być czujnym jak ważka i sprawdzić wszystko co się tylko da. Pozdrawiam i i życzę uczciwych sprzedwaców i udanych zakupów. Nie tylko Ty, nawet w komisie probowali mi zloma wcisnac.Samochod 2 letni - stan idealny. Po sprawdzeniu na stacji diagnostycznej okazalo sie ze samochod caly malowany, i zespawany z 3 czesci, w dodatku zle. Nadawal sie jedynie na zlom. Dla niepoznaki komis obiecywal pisemna, swoja gwarancje na kilka miesiecy. Takze lepiej nie zalowac pieniedzy za sprawdzenie pojazdu w porzadnej stacji diagnostycznej. Zreszta ja nie zaplacilem za to badanie, sprzedawca musial niestety odzyskac dowod od stacji i mial problem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Jakby ktoś potrzebował sprawdzić auto to służę miernikiem lakieru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Następne rodzynki... 1) piękną ZX6R 2008 r - http://allegro.pl/kawasaki-ninja-zx6r-2008r-sliczna-okazja-i2601052411.html Ludziska!!! Jaka okazja!!!!!! 100% bezwypadek!!! Pominę fakt krzywo naklejonych nalepek, ale wgniotka na ramie z lewej strony pierwsza klasa Ale moto piękne i za 18 koła jedyne http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 2) Piękny GIXXX - o takim właśnie marzę... http://allegro.pl/suzuki-gsx-r-600-k6-czarny-mat-arrow-womet-i2580662109.html Szkoda, że nieźle zaliczył lewą stronę... Pięknie zryta rama 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ups gixxer konkretnie oberwał ale tak to jest ze sprzetami z USA I UK co do kawy to chyba kolejny rodzynek na naszym rynku Michał czyżbyś 600ccm szukał ?? 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 2) Piękny GIXXX - o takim właśnie marzę... SUZUKI GSX-R 600 K6, CZARNY MAT+ARROW+WOMET (2580662109) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Szkoda, że nieźle zaliczył lewą stronę... Pięknie zryta rama z tego co widze to raczej prawa strona jest zryta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuszka Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 przeca allegro to wylęgarnia takich typów, przestałam tam zamawiać. Ja na szczęście nie "przejechałam" się na lipnych motorach tylko na książkach, mniej boli:-) 0 Cytuj Zajrzyj jeśli interesują Cię nowe wózki widłowe Kupno i sprzedaż koparko ładowarek Komatsu Deawoo http://wozki-jezdniowe.pl/wozki-widlowe-daewoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jakby ktoś oglądał maszynę, to służę pomocą fachową ze strony lakierniczej i blacharskiej oraz plastikowej Oczywiście o oględzinach mowa. Mogę z chętnym podjechać i oblukać czy nie polepiony i nie zakitowany szpachlą... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi