wrobli77 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Cześć, ponieważ jestem świeżak i ma to być mój pierwszy motocykl na kategorie A proszę o: 1) opinie odnośnie tego ogłoszenia - coś wiecie o sprzedawcy -tym egzemplarzu moto lub tym modelu. http://olx.pl/oferta/kawasaki-kle-650-versys-raty-transport-CID5-IDb6l4x.html#c9c66174cb 2) Czy ktoś dysponuje wiedzą, czasem i chciałby mi pomóc sprawdzić stan techniczny tego motocykla (pojedziemy razem moim samochodem, a za usługę zapłacę) Pozdrawiam. Michał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Mogę Ci tylko powiedzieć, ze ten gość z Teresina skupuje gruzy z aukcji z ubezpieczalni. Ode mnie kupował bandziora po dzwonie, a na lawecie już 2 gruzy stały. Odpowiedź nasuwa się sama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobli77 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Mogę Ci tylko powiedzieć, ze ten gość z Teresina skupuje gruzy z aukcji z ubezpieczalni. Ode mnie kupował bandziora po dzwonie, a na lawecie już 2 gruzy stały. Odpowiedź nasuwa się sama. Dziękuje Czy w takim razie polecacie jakiegoś handlarza do 100km od Łodzi bez kantowania ludzi w składania kilku w jeden motocykl? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 A czemu akurat handlarz? Nie może być zwykły człowiek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Tutaj mamy użytkownka Krzysztofa, który zajmuje się sprowadzaniem motocykli. http://motocykle-lodz.pl/user/2877-tuono1000/Napisz, zadzwoń. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobli77 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A czemu akurat handlarz? Nie może być zwykły człowiek? Obejrzałem już kilkaset ofert - zjeździłem 1000km oglądając i jak do tej pory nie znalazłem czegoś co byłoby warte uwagi, sprawdzenia w serwisie - ciągle jakieś przekręty. Od zwykłych motocyklistów tez szukam, ale nic mi nie wpada z mojej listy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 a czego wgl szukasz? moze ktos z forum ma na sprzedaz cos Cie zainteresuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi