PrzemekFazer Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Również dzięki ekipie z którą wracałem trasa super a i prędkość przelotowa fajna momentami nawet bardzo fajna.Oczywiście dziękuje wszystkim z którymi miałem przyjemność jechać do Opoczna. Oby wiecej takich wypadów . Pzdr i LwgDzięki za super wyprawę!!! Pozdrawiam wszystkich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Kiedy beda fotki te bardziej profesjonalne ?mam nadzieję że o takie chodzi http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/98-start-w-tulipanie-do-opoczna-290412r/zapraszam wszystkich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 a ode mnie obiecany filmik (z kilkoma fotami) ;)miłego oglądania, as always ps. of course, dostępna również wersja w HDku. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jaquzie teraz wiadomo dlaczego nie było Cię z nami...Podobno było nas 50 moto, jak dla mnie na filmie było min. 100 (wrażenie? bo liczyć mi się nie chce) 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Piekne 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 a ode mnie obiecany filmik (z kilkoma fotami) miłego oglądania, as always Filmik i zdjęcia pierwsza klasa! Miło sie z wami jechało, ale jeszcze milej sie na to patrzy :DMam nadzieję, że filmik będzie rodzajem reklamy dla forum, a przede wszystkim pamiątką dla tych, którzy byli, a mobilizacją i zachętą dla tych, którzy być nie mogli, po to abyśmy częściej organizowali się w takim gronie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Filmik i zdjęcia pierwsza klasa! Miło sie z wami jechało, ale jeszcze milej sie na to patrzy :DMam nadzieję, że filmik będzie rodzajem reklamy dla forum, a przede wszystkim pamiątką dla tych, którzy byli, a mobilizacją i zachętą dla tych, którzy być nie mogli, po to abyśmy częściej organizowali się w takim gronie.jeżeli mnie pamięć nie myli to nie było jeszcze tak licznej ekipy na naszym forum... chyba nawet na zakończeniu sezonu w Złotym Młynie nie był tylu osób... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Bylem widzialem i oczywiscie milo sie wspomina, pozdrowienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 super filmik! teraz żałuje że nie pojechałem! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi