Enlil Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Skoro razem jedziemy, nie zapomnijcie o tych z mniejszymi pojemnościami - aby nam nie zostali na trasie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 no dobra to ja się dopisuję, Tym razem pojadę 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 22. MarcinMaster 23. Mariobros + plecaczek ; 24. Maniuś 25. スティグ 26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) 27. Kajman (też jadę). 28. Enlil 29. Mateusz 30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami) 31. Kark (jest trzydziestka) 32. Tomgixxer+plecaczek 33. Fatcartman+plecak+ 2 moto 34.Preker84 + żonka + drugi fazer z małzonką oraz potomkiem:]-zony w puszce(gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi nam w tym- nie mamy wy....ego kombinezonu ze skóry który chroni przed wszystkim, nawet przed końcem świata). 35. Pablo74 + 1 biały Tiger 36. Mibu27 see you soon http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ekipa się powiększ http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif :riding: dopisuję kolegę! 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 22. MarcinMaster 23. Mariobros + plecaczek ; 24. Maniuś+Jastrząb na Hajabusie 25. スティグ 26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) 27. Kajman (też jadę). 28. Enlil 29. Mateusz 30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami) 31. Kark (jest trzydziestka) 32. Tomgixxer+plecaczek 33. Fatcartman+plecak+ 2 moto 34.Preker84 + żonka + drugi fazer z małzonką oraz potomkiem:]-zony w puszce(gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi nam w tym- nie mamy wy....ego kombinezonu ze skóry który chroni przed wszystkim, nawet przed końcem świata). 35. Pablo74 + 1 biały Tiger 36. Mibu27 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 A niech ktoś ponarzeka na pogode.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja dziś od 5.10 na nogach : D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Az podjade Was kawalek odprowadzic 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja + Plecaczek + GSXR + R1 wyjeżdżamy z Łasku i będziemy jechali przez Piotrków, jeżeli ktoś jedzie przez Tomaszów, to możemy się tam spotkać i dalej razem do Opoczna ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jak uradzili tak zrobili Najpierw sie spotkali https://picasaweb.google.com/109017166832530357700/Opoczno2012?authkey=Gv1sRgCPmaxP6ugLDxZA A potem pojechali I zostawili Bulbe samego 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 allllllllllllllllle ekipa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ból jak diabli, bo jeszcze nie jest mi dane śmigać, zwłaszcza że widziałem ekipę w Gałkówku jak się zbierała, ale mam nadzieję, że jeśli nie na zakończenie, to może na otwarcie w przyszłym roku będę mógł już wyskoczyć.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 alleeee nas tam jechałoooooo....i jechałooooo 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zostaliście zauważeni przez moją rodzinę: "Ty wiesz, że tam tych motocykli to stało i stało" 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 duze brawa dla prowadzacego grupe do opoczna wszyscy dojechali razem. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kurczaki, żałuję ale tak wyszło, że tym razem wybrałem rower. Niemniej jak ktoś ma czas i ochotę 5 maja wpaść do mnie na działkę na ognicho to zapraszam. Założę zaraz nowy wątek, żeby tu nie bałaganić. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Szkoda Jarku - bo gdybyś pojechał to by były dwie XJRki :)Dziękuję ekipie z którą wracałem - zacne towarzystwo: dwa fazery, kawa i xjr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 oj grubo grubo, sporo maszyn, super pogodaPiyok a Ty co ludzi nie poznajesz na placu podczas mszy 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 duze brawa dla prowadzacego grupe do opoczna wszyscy dojechali razem. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gifDziękuje bardzo! I i polecam się na przyszłość.Brawa należą się również kolegom którzy blokowali skrzyżowania, dobra robota.Było zaj...iście!!! :D 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wrociliscie rowniez w "kupie" ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wrociliscie rowniez w "kupie" ?Wróciliśmy nie w kupie, my w 7 motocykli jeszcze polecieliśmy na tamę, gdzie w cieniu było bardzo zacnie, a i łatiwej pogadać. Potem bardzo elegancki powrót w 4 sztuki, bo część została na rybie. Były nawet śmiałek, który zaliczył kąpiel ;]Czekam na więcej zdjęć, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W Opocznie rozbiliśmy się na kilka grup - Ja byłem w tej ekipie co pojechała na Sulejów i Kruszów (nie byłem na tyle sprawny psychicznie, aby brać udział w paradzie) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 O 10:00 gadales calkiem do rzeczy :DDDDD 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 oj grubo grubo, sporo maszyn, super pogodaPiyok a Ty co ludzi nie poznajesz na placu podczas mszypewnie nie tyle co nie poznałem co nie zobaczyłem, ja ogólnie z tych ślepych jestem, sorki 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Było bardzo fajnie, dzięki wszystkim za miłą atmosferę i miło spędzoną niedzielę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMaster Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dziękuje bardzo! I i polecam się na przyszłość.Brawa należą się również kolegom którzy blokowali skrzyżowania, dobra robota.Było zaj...iście!!! :D Good job Panowie.Zwłaszcza dla chłopaków którzy ofiarnie blokowali rondo w Ujeździe. Szacunek za cierpliwość do gościa ze srebnej rav 4. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Teraz moje media Ogólnie dzięki za wypad, za***iscie sie jechało w takiej grupie, szczególnie przez moje miasto, powolutku paradując a potem po wyjeździe z miasta to już było widać kto ile leci xD http://imageshack.us/g/19/sl370766b.jpg/ foty rzucam tak bo nie chcą mi się coś wgrywać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi