Enlil Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Skoro razem jedziemy, nie zapomnijcie o tych z mniejszymi pojemnościami - aby nam nie zostali na trasie. 0 Cytuj
Mibu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 no dobra to ja się dopisuję, Tym razem pojadę 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 22. MarcinMaster 23. Mariobros + plecaczek ; 24. Maniuś 25. スティグ 26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) 27. Kajman (też jadę). 28. Enlil 29. Mateusz 30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami) 31. Kark (jest trzydziestka) 32. Tomgixxer+plecaczek 33. Fatcartman+plecak+ 2 moto 34.Preker84 + żonka + drugi fazer z małzonką oraz potomkiem:]-zony w puszce(gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi nam w tym- nie mamy wy....ego kombinezonu ze skóry który chroni przed wszystkim, nawet przed końcem świata). 35. Pablo74 + 1 biały Tiger 36. Mibu27 see you soon http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Maniuś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ekipa się powiększ http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif :riding: dopisuję kolegę! 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 22. MarcinMaster 23. Mariobros + plecaczek ; 24. Maniuś+Jastrząb na Hajabusie 25. スティグ 26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) 27. Kajman (też jadę). 28. Enlil 29. Mateusz 30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami) 31. Kark (jest trzydziestka) 32. Tomgixxer+plecaczek 33. Fatcartman+plecak+ 2 moto 34.Preker84 + żonka + drugi fazer z małzonką oraz potomkiem:]-zony w puszce(gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi nam w tym- nie mamy wy....ego kombinezonu ze skóry który chroni przed wszystkim, nawet przed końcem świata). 35. Pablo74 + 1 biały Tiger 36. Mibu27 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
Kark Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 A niech ktoś ponarzeka na pogode.... 0 Cytuj
Zidus Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja dziś od 5.10 na nogach : D 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Az podjade Was kawalek odprowadzic 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
cichy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja + Plecaczek + GSXR + R1 wyjeżdżamy z Łasku i będziemy jechali przez Piotrków, jeżeli ktoś jedzie przez Tomaszów, to możemy się tam spotkać i dalej razem do Opoczna ? 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jak uradzili tak zrobili Najpierw sie spotkali https://picasaweb.google.com/109017166832530357700/Opoczno2012?authkey=Gv1sRgCPmaxP6ugLDxZA A potem pojechali I zostawili Bulbe samego 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
kydy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 allllllllllllllllle ekipa 0 Cytuj
Arecki_ELW Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ból jak diabli, bo jeszcze nie jest mi dane śmigać, zwłaszcza że widziałem ekipę w Gałkówku jak się zbierała, ale mam nadzieję, że jeśli nie na zakończenie, to może na otwarcie w przyszłym roku będę mógł już wyskoczyć.... 0 Cytuj
piyok Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 alleeee nas tam jechałoooooo....i jechałooooo 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
Patrycja Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zostaliście zauważeni przez moją rodzinę: "Ty wiesz, że tam tych motocykli to stało i stało" 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
lupo1978 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 duze brawa dla prowadzacego grupe do opoczna wszyscy dojechali razem. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kurczaki, żałuję ale tak wyszło, że tym razem wybrałem rower. Niemniej jak ktoś ma czas i ochotę 5 maja wpaść do mnie na działkę na ognicho to zapraszam. Założę zaraz nowy wątek, żeby tu nie bałaganić. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Enlil Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Szkoda Jarku - bo gdybyś pojechał to by były dwie XJRki :)Dziękuję ekipie z którą wracałem - zacne towarzystwo: dwa fazery, kawa i xjr. 0 Cytuj
preker84 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 oj grubo grubo, sporo maszyn, super pogodaPiyok a Ty co ludzi nie poznajesz na placu podczas mszy 0 Cytuj 504635425
Maniuś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 duze brawa dla prowadzacego grupe do opoczna wszyscy dojechali razem. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gifDziękuje bardzo! I i polecam się na przyszłość.Brawa należą się również kolegom którzy blokowali skrzyżowania, dobra robota.Było zaj...iście!!! :D 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wrociliscie rowniez w "kupie" ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
スティグ Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wrociliscie rowniez w "kupie" ?Wróciliśmy nie w kupie, my w 7 motocykli jeszcze polecieliśmy na tamę, gdzie w cieniu było bardzo zacnie, a i łatiwej pogadać. Potem bardzo elegancki powrót w 4 sztuki, bo część została na rybie. Były nawet śmiałek, który zaliczył kąpiel ;]Czekam na więcej zdjęć, 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W Opocznie rozbiliśmy się na kilka grup - Ja byłem w tej ekipie co pojechała na Sulejów i Kruszów (nie byłem na tyle sprawny psychicznie, aby brać udział w paradzie) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 O 10:00 gadales calkiem do rzeczy :DDDDD 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
piyok Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 oj grubo grubo, sporo maszyn, super pogodaPiyok a Ty co ludzi nie poznajesz na placu podczas mszypewnie nie tyle co nie poznałem co nie zobaczyłem, ja ogólnie z tych ślepych jestem, sorki 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
MateuszZR7 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Było bardzo fajnie, dzięki wszystkim za miłą atmosferę i miło spędzoną niedzielę 0 Cytuj
MarcinMaster Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dziękuje bardzo! I i polecam się na przyszłość.Brawa należą się również kolegom którzy blokowali skrzyżowania, dobra robota.Było zaj...iście!!! :D Good job Panowie.Zwłaszcza dla chłopaków którzy ofiarnie blokowali rondo w Ujeździe. Szacunek za cierpliwość do gościa ze srebnej rav 4. 0 Cytuj
Zidus Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Teraz moje media Ogólnie dzięki za wypad, za***iscie sie jechało w takiej grupie, szczególnie przez moje miasto, powolutku paradując a potem po wyjeździe z miasta to już było widać kto ile leci xD http://imageshack.us/g/19/sl370766b.jpg/ foty rzucam tak bo nie chcą mi się coś wgrywać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi