Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro razem jedziemy, nie zapomnijcie o tych z mniejszymi pojemnościami - aby nam nie zostali na trasie.

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lans

18

• Bulba

11

• Suchy-wolk

10

• Maniuś

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no dobra to ja się dopisuję, Tym razem pojadę :smile:

1. Mario83 +plecaczek i 1moto

2. htr

3. Darcio

4. Jarek Wadowiec

5. Aidekk (może + plecaczek)

6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)

7. czako (jak będzie pogoda)

8. Przemekdsf

9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)

10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)

11. lansl (jak bedzie pogoda)

12. Klaudia (jak będzie pogoda)

13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)

14. lupo1978

15. Strozz + 2Friends

16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)

17. Remi (pogoda)

18. Nameless

​19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )

20. Martini

21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin

22. MarcinMaster

23. Mariobros + plecaczek ;

24. Maniuś

25. スティグ

26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale)

27. Kajman (też jadę).

28. Enlil

29. Mateusz

30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami)

31. Kark (jest trzydziestka)

32. Tomgixxer+plecaczek

33. Fatcartman+plecak+ 2 moto

34.Preker84 + żonka + drugi fazer z małzonką oraz potomkiem:]-zony w puszce(gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi nam w tym- nie mamy wy....ego kombinezonu ze skóry który chroni przed wszystkim, nawet przed końcem świata).

35. Pablo74 + 1 biały Tiger

36. Mibu27

see you soon http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

Opublikowano

Ekipa się powiększ :biggrin:http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif :riding: :riding: :riding: dopisuję kolegę!

1. Mario83 +plecaczek i 1moto

2. htr

3. Darcio

4. Jarek Wadowiec

5. Aidekk (może + plecaczek)

6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)

7. czako (jak będzie pogoda)

8. Przemekdsf

9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)

10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)

11. lansl (jak bedzie pogoda)

12. Klaudia (jak będzie pogoda)

13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)

14. lupo1978

15. Strozz + 2Friends

16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)

17. Remi (pogoda)

18. Nameless

​19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )

20. Martini

21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin

22. MarcinMaster

23. Mariobros + plecaczek ;

24. Maniuś+Jastrząb na Hajabusie

25. スティグ

26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale)

27. Kajman (też jadę).

28. Enlil

29. Mateusz

30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami)

31. Kark (jest trzydziestka)

32. Tomgixxer+plecaczek

33. Fatcartman+plecak+ 2 moto

34.Preker84 + żonka + drugi fazer z małzonką oraz potomkiem:]-zony w puszce(gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi nam w tym- nie mamy wy....ego kombinezonu ze skóry który chroni przed wszystkim, nawet przed końcem świata).

35. Pablo74 + 1 biały Tiger

36. Mibu27

Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!

Opublikowano

ja dziś od 5.10 na nogach : D

Opublikowano

Az podjade Was kawalek odprowadzic :smile:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Ja + Plecaczek + GSXR + R1 wyjeżdżamy z Łasku i będziemy jechali przez Piotrków, jeżeli ktoś jedzie przez Tomaszów, to możemy się tam spotkać i dalej razem do Opoczna ?

Opublikowano

Jak uradzili tak zrobili

Najpierw sie spotkali

https://picasaweb.google.com/109017166832530357700/Opoczno2012?authkey=Gv1sRgCPmaxP6ugLDxZA

A potem pojechali

I zostawili Bulbe samego :P

Opublikowano

Ból jak diabli, bo jeszcze nie jest mi dane śmigać, zwłaszcza że widziałem ekipę w Gałkówku jak się zbierała, ale mam nadzieję, że jeśli nie na zakończenie, to może na otwarcie w przyszłym roku będę mógł już wyskoczyć....

128330.png
Opublikowano

alleeee nas tam jechałoooooo....i jechałooooo :riding:

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Opublikowano

Zostaliście zauważeni przez moją rodzinę: "Ty wiesz, że tam tych motocykli to stało i stało" :smile:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

Kurczaki, żałuję ale tak wyszło, że tym razem wybrałem rower. Niemniej jak ktoś ma czas i ochotę 5 maja wpaść do mnie na działkę na ognicho to zapraszam. Założę zaraz nowy wątek, żeby tu nie bałaganić.

Opublikowano

Szkoda Jarku - bo gdybyś pojechał to by były dwie XJRki :)Dziękuję ekipie z którą wracałem - zacne towarzystwo: dwa fazery, kawa i xjr.

Opublikowano

oj grubo grubo, sporo maszyn, super pogodaPiyok a Ty co ludzi nie poznajesz na placu podczas mszy

Opublikowano

duze brawa dla prowadzacego grupe do opoczna wszyscy dojechali razem. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif

Dziękuje bardzo! :biggrin: I i polecam się na przyszłość.Brawa należą się również kolegom którzy blokowali skrzyżowania, dobra robota.Było zaj...iście!!! :biggrin: :D :biggrin:

Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!

Opublikowano

Wrociliscie rowniez w "kupie" ?

Opublikowano

Wrociliscie rowniez w "kupie" ?

Wróciliśmy nie w kupie, my w 7 motocykli jeszcze polecieliśmy na tamę, gdzie w cieniu było bardzo zacnie, a i łatiwej pogadać. Potem bardzo elegancki powrót w 4 sztuki, bo część została na rybie. Były nawet śmiałek, który zaliczył kąpiel ;]Czekam na więcej zdjęć,
Opublikowano

W Opocznie rozbiliśmy się na kilka grup - Ja byłem w tej ekipie co pojechała na Sulejów i Kruszów :riding: (nie byłem na tyle sprawny psychicznie, aby brać udział w paradzie) :decayed:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

O 10:00 gadales calkiem do rzeczy :DDDDD

Opublikowano

oj grubo grubo, sporo maszyn, super pogodaPiyok a Ty co ludzi nie poznajesz na placu podczas mszy

pewnie nie tyle co nie poznałem co nie zobaczyłem, ja ogólnie z tych ślepych jestem, sorki :smile:

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Opublikowano

Było bardzo fajnie, dzięki wszystkim za miłą atmosferę i miło spędzoną niedzielę :smile:

Opublikowano

Dziękuje bardzo! :biggrin: I i polecam się na przyszłość.Brawa należą się również kolegom którzy blokowali skrzyżowania, dobra robota.Było zaj...iście!!! :biggrin: :D :biggrin:

Good job Panowie.Zwłaszcza dla chłopaków którzy ofiarnie blokowali rondo w Ujeździe. Szacunek za cierpliwość do gościa ze srebnej rav 4.
Opublikowano

Teraz moje media :biggrin:

Ogólnie dzięki za wypad, za***iscie sie jechało w takiej grupie, szczególnie przez moje miasto, powolutku paradując a potem po wyjeździe z miasta to już było widać kto ile leci xD

http://imageshack.us/g/19/sl370766b.jpg/

foty rzucam tak bo nie chcą mi się coś wgrywać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif