Leszczu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 22. MarcinMaster 23. Mariobros + plecaczek ; 24. Maniuś 25. スティグ 26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) 27. Kajman (też jadę). 28. Enlil 29. Mateusz 30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami) 0 Cytuj
Kark Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 22. MarcinMaster 23. Mariobros + plecaczek ; 24. Maniuś 25. スティグ 26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) 27. Kajman (też jadę). 28. Enlil 29. Mateusz 30. Kark (jest trzydziestka) 0 Cytuj
Koper Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 To z jaką prędkością kto będzie jechał może głownie zależeć od tego jak dobrze lub źle ma wentylowane ciuchy ;P 0 Cytuj
スティグ Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 To z jaką prędkością kto będzie jechał może głownie zależeć od tego jak dobrze lub źle ma wentylowane ciuchy ;PPodpinka wywalona, wszystkie możliwe wywietrzniki wyczyszczone... Mam nadzieję, że będzie dobrze :] 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jutro ma byc 30*CWspolczuje... 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Leszczu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Już czuje ten wodospad na plechach 0 Cytuj
tomgixxer Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 22. MarcinMaster 23. Mariobros + plecaczek ; 24. Maniuś 25. スティグ 26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) 27. Kajman (też jadę). 28. Enlil 29. Mateusz 30. Kark (jest trzydziestka) 31. Tomgixxer+plecaczek 0 Cytuj
Leszczu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 22. MarcinMaster 23. Mariobros + plecaczek ; 24. Maniuś 25. スティグ 26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) 27. Kajman (też jadę). 28. Enlil 29. Mateusz 30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami) 31. Kark (jest trzydziestka) 32. Tomgixxer+plecaczek Kark z tą trzydziestką to żeś sie zagalopował 0 Cytuj
Zidus Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jeśli będziecie jechać z Łodzi i wjeżdzać do Tomaszowa tędy http://maps.google.pl/maps?saddr=Ujezdzka&daddr=Warszawska&hl=pl&sll=51.552073,20.019622&sspn=0.013129,0.038581&geocode=FS-tEgMdQE4xAQ%3BFbqjEgMd0HAxAQ&mra=dme&mrsp=0&sz=15&t=m&z=15 to będe tam czekał na stacji paliw na skrzyżowaniu. Dajcie ktoś numer kontaktowy żebym mógł zadzwonić gdzie jesteście :< 0 Cytuj
Maniuś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja jeżdżę w kombinezonie cały sezon niezależnie od pogody!Mogę mieć wodospad na plecach, jezioro pod pachami i mokre jaj___ka ale czuję komfort psychiczny że w razie w... odpukać w niemalowane i tfu tfumogę ślizgiem jechać po asfalcie, a i ze 200 metrów, oby w coś nie przy......ać po drodze.NAJGORSZA SKóRA ZAWSZE BĘDZIE LEPSZA OD NAJLEPSZEGO STROJU TEKSTYLNEGO!!!Pozdrawiam! 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
Boras Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Lecimi z Wami Ja + plecaczek i szwagier na swojej zółtej torpedzie 0 Cytuj
Mario Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja jeżdżę w kombinezonie cały sezon niezależnie od pogody!Mogę mieć wodospad na plecach, jezioro pod pachami i mokre jaj___ka ale czuję komfort psychiczny że w razie w... odpukać w niemalowane i tfu tfumogę ślizgiem jechać po asfalcie, a i ze 200 metrów, oby w coś nie przy......ać po drodze.NAJGORSZA SKóRA ZAWSZE BĘDZIE LEPSZA OD NAJLEPSZEGO STROJU TEKSTYLNEGO!!!Pozdrawiam!nie pracujesz przypadkiem w firmie produkującej ubrania ze skóry http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gifi z tym Zawsze, czy Najlepsza, bym był ostrożny,pewne w życiu są tylko śmierć i podatki 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
fatcartman Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)11. lansl (jak bedzie pogoda)12. Klaudia (jak będzie pogoda)13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)14. lupo197815. Strozz + 2Friends16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)17. Remi (pogoda)18. Nameless19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )20. Martini21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin22. MarcinMaster23. Mariobros + plecaczek ;24. Maniuś25. スティグ26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale)27. Kajman (też jadę).28. Enlil29. Mateusz30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami)31. Kark (jest trzydziestka)32. Tomgixxer+plecaczek33. Fatcartman+plecak+ 2 moto 0 Cytuj
m_sokol Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 I tak lekko, łatwo i przyjemnie udało się przejść od planowania wyjazdu do rozważań o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy A ja zauważyłem, że od wczoraj do łask zaczął wracać zapomniany w zimie t-shirt http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif A wracając do tematu głównego, postaram się do Was jutro dołączyć. Nie wiem tylko czy wyrobię się na zbiórkę, czy będę Was gonił na trasie. 0 Cytuj
Maniuś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 nie pracujesz przypadkiem w firmie produkującej ubrania ze skóry http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gifi z tym Zawsze, czy Najlepsza, bym był ostrożny,pewne w życiu są tylko śmierć i podatki kolego nie pracuję i nie mam z tym nic wspólnego poza tym że miałem dzwona na moto i tektylną kurtałkę wyszarpało mi do ochraniacza dziura jak wiadro, a gdybym nie miał motocyklowych butów to teraz kuśtykałbym bez stopy!!! a tak mam dwie, całe i sprawne!Nie zrozumiesz do puki nie przeżyjesz sam, czego Ci nie życzę!!!Skończmy to bo ta rozmowa zalicza się innego tematu, "OPOCZNO" tu jest ważne, a nie jakieś bla,bla ,blaPozdrawiam i szerokości oraz rozsądku i coby inni użytkownicy Cię widzieli!!! 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
preker84 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)11. lansl (jak bedzie pogoda)12. Klaudia (jak będzie pogoda)13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)14. lupo197815. Strozz + 2Friends16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)17. Remi (pogoda)18. Nameless19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )20. Martini21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin22. MarcinMaster23. Mariobros + plecaczek ;24. Maniuś25. スティグ26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale)27. Kajman (też jadę).28. Enlil29. Mateusz30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami)31. Kark (jest trzydziestka)32. Tomgixxer+plecaczek33. Fatcartman+plecak+ 2 moto34.Preker84 + żonka + drugi fazer z małzonką oraz potomkiem:]-zony w puszce(gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi nam w tym- nie mamy wy....ego kombinezonu ze skóry który chroni przed wszystkim, nawet przed końcem świata). 0 Cytuj 504635425
Konrad85 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 no ekipa widzę całkiem liczna :Dna zachętę reszty powiem że właśnie rozmawiałem z znajomym-fotografem i będzie na bank :Djeżeli ktoś nie jedzie to chociaż ruszcie się do zdjęcia forumowego na parking c. h. Tulipana mam nadzieję że jutrzejszy wyjazd będzie bardzo udany 0 Cytuj
Maniuś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jutro ma byc 30*CWspolczuje...Ireczku czy my w tym sezonie wkońcu przelecimy razem chociaż do MDonalds na Coca Cole i frytki oraz pogadać,bo zawsze coś Ci wypadnie, choroba (czego się nie wybiera i nie mam pretęsji) albo inne coś tam .A może wkoću gdzieś?no ekipa widzę całkiem liczna :Dna zachętę reszty powiem że właśnie rozmawiałem z znajomym-fotografem i będzie na bank :Djeżeli ktoś nie jedzie to chociaż ruszcie się do zdjęcia forumowego na parking c. h. Tulipanamam nadzieję że jutrzejszy wyjazd będzie bardzo udany Na pewno będzie udany! W mniejszym lub większym gronie ale zawsze udany!!! 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
Nameless Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Dobrze, że wyjazd już jutro, bo jeszcze ze 3 razy by się zmieniło miejsce spotkania lub godzina.. 0 Cytuj
Pablo74 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Lepiej późno niż wcale ;-) 1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)11. lansl (jak bedzie pogoda)12. Klaudia (jak będzie pogoda)13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)14. lupo197815. Strozz + 2Friends16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)17. Remi (pogoda)18. Nameless19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )20. Martini21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin22. MarcinMaster23. Mariobros + plecaczek ;24. Maniuś25. スティグ26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale)27. Kajman (też jadę).28. Enlil29. Mateusz30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami)31. Kark (jest trzydziestka)32. Tomgixxer+plecaczek33. Fatcartman+plecak+ 2 moto34.Preker84 + żonka + drugi fazer z małzonką oraz potomkiem:]-zony w puszce(gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi nam w tym- nie mamy wy....ego kombinezonu ze skóry który chroni przed wszystkim, nawet przed końcem świata). 35. Pablo74 + 1 biały Tiger 0 Cytuj
Lans Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Wstawc wszyscy rano i maszyny pucowac! :DPogode mamy upalna bedziemy sie topic :/ Ale lepsze to niz deszcz. 0 Cytuj
Maniuś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pablo no jesteś a już się martwiłem! 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
Konrad85 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 pobudeczka mordeczki :Dszykuje się dobra pogoda :Ddo zobaczenia o 10:00 0 Cytuj
fatcartman Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja pierdziele... dopiero 8 a juz taka patelnia... 0 Cytuj
Lans Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Tyle ludu sie wpisalo, takze robimy terror! Parada to parada, inaczej razem nie dojedziemy. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi