Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Mario83 +plecaczek i 1moto

2. htr

3. Darcio

4. Jarek Wadowiec

5. Aidekk (może + plecaczek)

6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)

7. czako (jak będzie pogoda)

8. Przemekdsf

9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)

10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)

11. lansl (jak bedzie pogoda)

12. Klaudia (jak będzie pogoda)

13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)

14. lupo1978

15. Strozz + 2Friends

16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)

17. Remi (pogoda)

18. Nameless

​19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )

20. Martini

21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin :P

22. MarcinMaster

23. Mariobros + plecaczek ; :riding:

24. Maniuś

25. スティグ

26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) :biggrin:

27. Kajman (też jadę).

28. Enlil

29. Mateusz

30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami)

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lans

18

• Bulba

11

• Suchy-wolk

10

• Maniuś

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

2. htr

3. Darcio

4. Jarek Wadowiec

8. Przemekdsf

10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)

14. lupo1978

15. Strozz + 2Friends

16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)

17. Remi (pogoda)

18. Nameless

​19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )

20. Martini

22. MarcinMaster

24. Maniuś

25. スティグ

26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) :biggrin:

27. Kajman (też jadę).

28. Enlil

29. Mateusz

30. Kark (jest trzydziestka);)

Opublikowano

To z jaką prędkością kto będzie jechał może głownie zależeć od tego jak dobrze lub źle ma wentylowane ciuchy ;P

Opublikowano

To z jaką prędkością kto będzie jechał może głownie zależeć od tego jak dobrze lub źle ma wentylowane ciuchy ;P

Podpinka wywalona, wszystkie możliwe wywietrzniki wyczyszczone... Mam nadzieję, że będzie dobrze :]
Opublikowano

Jutro ma byc 30*CWspolczuje...

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Już czuje ten wodospad na plechach ;)

Opublikowano

2. htr

3. Darcio

4. Jarek Wadowiec

8. Przemekdsf

14. lupo1978

15. Strozz + 2Friends

17. Remi (pogoda)

18. Nameless

20. Martini

22. MarcinMaster

24. Maniuś

25. スティグ

27. Kajman (też jadę).

28. Enlil

29. Mateusz

30. Kark (jest trzydziestka) ;)

31. Tomgixxer+plecaczek

Opublikowano

2. htr

3. Darcio

4. Jarek Wadowiec

8. Przemekdsf

14. lupo1978

15. Strozz + 2Friends

17. Remi (pogoda)

18. Nameless

20. Martini

22. MarcinMaster

24. Maniuś

25. スティグ

27. Kajman (też jadę).

28. Enlil

29. Mateusz

30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami)

31. Kark (jest trzydziestka) ;)

32. Tomgixxer+plecaczek

Kark z tą trzydziestką to żeś sie zagalopował :whip:

Opublikowano

Jeśli będziecie jechać z Łodzi i wjeżdzać do Tomaszowa tędy http://maps.google.pl/maps?saddr=Ujezdzka&daddr=Warszawska&hl=pl&sll=51.552073,20.019622&sspn=0.013129,0.038581&geocode=FS-tEgMdQE4xAQ%3BFbqjEgMd0HAxAQ&mra=dme&mrsp=0&sz=15&t=m&z=15 to będe tam czekał na stacji paliw na skrzyżowaniu. Dajcie ktoś numer kontaktowy żebym mógł zadzwonić gdzie jesteście :<

Opublikowano

Ja jeżdżę w kombinezonie cały sezon niezależnie od pogody!Mogę mieć wodospad na plecach, jezioro pod pachami i mokre jaj___ka ale czuję komfort psychiczny że w razie w... odpukać w niemalowane i tfu tfumogę ślizgiem jechać po asfalcie, a i ze 200 metrów, oby w coś nie przy......ać po drodze.NAJGORSZA SKóRA ZAWSZE BĘDZIE LEPSZA OD NAJLEPSZEGO STROJU TEKSTYLNEGO!!!Pozdrawiam!

Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!

Opublikowano

Lecimi z Wami :smile: Ja + plecaczek i szwagier na swojej zółtej torpedzie :smile:

Opublikowano

Ja jeżdżę w kombinezonie cały sezon niezależnie od pogody!Mogę mieć wodospad na plecach, jezioro pod pachami i mokre jaj___ka ale czuję komfort psychiczny że w razie w... odpukać w niemalowane i tfu tfumogę ślizgiem jechać po asfalcie, a i ze 200 metrów, oby w coś nie przy......ać po drodze.NAJGORSZA SKóRA ZAWSZE BĘDZIE LEPSZA OD NAJLEPSZEGO STROJU TEKSTYLNEGO!!!Pozdrawiam!

nie pracujesz przypadkiem w firmie produkującej ubrania ze skóry http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gifi z tym Zawsze, czy Najlepsza, bym był ostrożny,pewne w życiu są tylko śmierć i podatki ;)

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Opublikowano

1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)11. lansl (jak bedzie pogoda)12. Klaudia (jak będzie pogoda)13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)14. lupo197815. Strozz + 2Friends16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)17. Remi (pogoda)18. Nameless​19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )20. Martini21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin22. MarcinMaster23. Mariobros + plecaczek ;24. Maniuś25. スティグ26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale)27. Kajman (też jadę).28. Enlil29. Mateusz30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami)31. Kark (jest trzydziestka)32. Tomgixxer+plecaczek33. Fatcartman+plecak+ 2 moto

Opublikowano

I tak lekko, łatwo i przyjemnie udało się przejść od planowania wyjazdu do rozważań o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy ;)

A ja zauważyłem, że od wczoraj do łask zaczął wracać zapomniany w zimie t-shirt http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif

A wracając do tematu głównego, postaram się do Was jutro dołączyć. Nie wiem tylko czy wyrobię się na zbiórkę, czy będę Was gonił na trasie.

Opublikowano

nie pracujesz przypadkiem w firmie produkującej ubrania ze skóry http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gifi z tym Zawsze, czy Najlepsza, bym był ostrożny,pewne w życiu są tylko śmierć i podatki ;)

kolego nie pracuję i nie mam z tym nic wspólnego poza tym że miałem dzwona na moto i tektylną kurtałkę wyszarpało mi do ochraniacza :blink: dziura jak wiadro, a gdybym nie miał motocyklowych butów to teraz kuśtykałbym bez stopy!!! :P a tak mam dwie, całe i sprawne!Nie zrozumiesz do puki nie przeżyjesz sam, czego Ci nie życzę!!!Skończmy to bo ta rozmowa zalicza się innego tematu, "OPOCZNO" tu jest ważne, a nie jakieś bla,bla ,blaPozdrawiam i szerokości oraz rozsądku i coby inni użytkownicy Cię widzieli!!!

Opublikowano

1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)11. lansl (jak bedzie pogoda)12. Klaudia (jak będzie pogoda)13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)14. lupo197815. Strozz + 2Friends16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)17. Remi (pogoda)18. Nameless​19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )20. Martini21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin22. MarcinMaster23. Mariobros + plecaczek ;24. Maniuś25. スティグ26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale)27. Kajman (też jadę).28. Enlil29. Mateusz30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami)31. Kark (jest trzydziestka)32. Tomgixxer+plecaczek33. Fatcartman+plecak+ 2 moto34.Preker84 + żonka + drugi fazer z małzonką oraz potomkiem:]-zony w puszce(gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi nam w tym- nie mamy wy....ego kombinezonu ze skóry który chroni przed wszystkim, nawet przed końcem świata).

Opublikowano

no ekipa widzę całkiem liczna :Dna zachętę reszty powiem że właśnie rozmawiałem z znajomym-fotografem i będzie na bank :Djeżeli ktoś nie jedzie to chociaż ruszcie się do zdjęcia forumowego na parking c. h. Tulipana mam nadzieję że jutrzejszy wyjazd będzie bardzo udany :smile:

Opublikowano

Jutro ma byc 30*CWspolczuje...

Ireczku czy my w tym sezonie wkońcu przelecimy razem chociaż do MDonalds na Coca Cole i frytki oraz pogadać,bo zawsze coś Ci wypadnie, choroba (czego się nie wybiera i nie mam pretęsji) albo inne coś tam .A może wkoću gdzieś?

no ekipa widzę całkiem liczna :Dna zachętę reszty powiem że właśnie rozmawiałem z znajomym-fotografem i będzie na bank :Djeżeli ktoś nie jedzie to chociaż ruszcie się do zdjęcia forumowego na parking c. h. Tulipanamam nadzieję że jutrzejszy wyjazd będzie bardzo udany :smile:

Na pewno będzie udany! W mniejszym lub większym gronie ale zawsze udany!!! :biggrin:

Opublikowano

Dobrze, że wyjazd już jutro, bo jeszcze ze 3 razy by się zmieniło miejsce spotkania lub godzina..

Opublikowano

Lepiej późno niż wcale ;-) 1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)11. lansl (jak bedzie pogoda)12. Klaudia (jak będzie pogoda)13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)14. lupo197815. Strozz + 2Friends16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)17. Remi (pogoda)18. Nameless​19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )20. Martini21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin22. MarcinMaster23. Mariobros + plecaczek ;24. Maniuś25. スティグ26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale)27. Kajman (też jadę).28. Enlil29. Mateusz30. Leszczu + 1Friends ( bede pracował na noc dlatego ciezko mi powiedzieć czy napewno wybiore sie z wami)31. Kark (jest trzydziestka)32. Tomgixxer+plecaczek33. Fatcartman+plecak+ 2 moto34.Preker84 + żonka + drugi fazer z małzonką oraz potomkiem:]-zony w puszce(gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi nam w tym- nie mamy wy....ego kombinezonu ze skóry który chroni przed wszystkim, nawet przed końcem świata). 35. Pablo74 + 1 biały Tiger

Opublikowano

Wstawc wszyscy rano i maszyny pucowac! :DPogode mamy upalna :P bedziemy sie topic :/ Ale lepsze to niz deszcz.

Opublikowano

Pablo no jesteś a już się martwiłem! :biggrin:

Opublikowano

pobudeczka mordeczki :Dszykuje się dobra pogoda :Ddo zobaczenia o 10:00

Opublikowano

ja pierdziele... dopiero 8 a juz taka patelnia...

Opublikowano

Tyle ludu sie wpisalo, takze robimy terror! Parada to parada, inaczej razem nie dojedziemy.