krzysiek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Droga 713 prowadzi do Opoczna 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Z Tomaszowa jest dobrze oznakowane na Opoczno więc raczej nie będzie problemu więc do zobaczenia pod tulipanem nd 10.30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Skoro wyjedziecie koło 10:30 to w Tomaszowie będziecie koło 11.10? Określcie się którędy jechać, czy wyjechać po was na droge łódzi na tomaszów czy dworzec czy może stacje? Ogólnie macie mój tel 507133617 jakby co informować na bierząco : ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Znajac zycie to ruszymy o 11 . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)11. lansl (jak bedzie pogoda)12. Klaudia (jak będzie pogoda)13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)14. lupo197815. Strozz + 2Friends16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)17. Remi (pogoda)18. Nameless19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )20. Martini21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMaster Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)11. lansl (jak bedzie pogoda)12. Klaudia (jak będzie pogoda)13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)14. lupo197815. Strozz + 2Friends16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)17. Remi (pogoda)18. Nameless19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )20. Martini21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin :P22. MarcinMaster 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)11. lansl (jak bedzie pogoda)12. Klaudia (jak będzie pogoda)13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)14. lupo197815. Strozz + 2Friends16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)17. Remi (pogoda)18. Nameless19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )20. Martini21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin :P22. MarcinMaster23. Mariobros + plecaczek ; 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Lecę z wami na 100% i dopisuję się do listy.Będę pod Tulipanem o 10-ej. Będę czekał i was witał :DZnam trase na Opoczno więc jeśli koleżanki i koledzy nie będą mieli nic przeciwko to mogę nas poprowadzić ale tylko do Opoczna bo nie znam dokładnego miejsca, ale kościół jakoś się znajdzie :DOstatnio ze Zgierza do Bełchatowa ja prowadziłem i również z Bełchatowa do Łodzi i nikt się nie żalił to może się zgodzicie1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)11. lansl (jak bedzie pogoda)12. Klaudia (jak będzie pogoda)13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)14. lupo197815. Strozz + 2Friends16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)17. Remi (pogoda)18. Nameless19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )20. Martini21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin :P22. MarcinMaster23. Mariobros + plecaczek ; :riding:24. Maniuś 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)11. lansl (jak bedzie pogoda)12. Klaudia (jak będzie pogoda)13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)14. lupo197815. Strozz + 2Friends16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)17. Remi (pogoda)18. Nameless19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy )20. Martini21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin :P22. MarcinMaster23. Mariobros + plecaczek ; :riding:24. Maniuś25. スティグI jeszcze tak na marginesie: POGODA jest zawsze - może być ładna pogoda, brzydka, deszczowa, zimowa itp. Ale pogoda jako taka jest zawsze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 22. MarcinMaster 23. Mariobros + plecaczek ; 24. Maniuś 25. スティグ 26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 22. MarcinMaster 23. Mariobros + plecaczek ; 24. Maniuś 25. スティグ 26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) 27. Kajman (też jadę). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Lecę z wami na 100% i dopisuję się do listy.Będę pod Tulipanem o 10-ej. Będę czekał i was witał :DZnam trase na Opoczno więc jeśli koleżanki i koledzy nie będą mieli nic przeciwko to mogę nas poprowadzić ale tylko do Opoczna bo nie znam dokładnego miejsca, ale kościół jakoś się znajdzie :DOstatnio ze Zgierza do Bełchatowa ja prowadziłem i również z Bełchatowa do Łodzi i nikt się nie żalił to może się zgodzicieNie ma innej opcji http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 słuchajcie bo nie będę powtarzać (tak tak - Allo Allo) :Prozmawiam ze znajomym fotografem, który przyjdzie nam porobić zdjęcia na parkingu c. h. Tulipan-a... na 90% fotograf się zjawi a jutro dam ostateczną odpowiedź :)proszę wiec zbierać się od 10 i czekamy na spóźnialskich warto znowu mieć mega wypasione grupowe zdjęcie FŁM ostatnio takie mieliśmy w drodze do Bełchatowa na zakończenie sezonu na parkingu Portu Łódź 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Brzmi fajnie - trzeba moto wypicować 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Brzmi fajnie - trzeba moto wypicować Hehe trzeba trzeba !!! akurat dobrze się składa bo wosk kupiłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 a można wpaść na samo foto ? na 14 muszę być w robocie żesz kurde.... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif ps. dopisane. co ja gadam, przecież to jutro http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif i właśnie doczytałem, że będzie Eris is my Homegirl. ślepota nie boli http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zobaczę jak dziś potoczy się impreza rodzinna, ale na 99% będę około 10 na parkingu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Mnie też podobało się prowadzenie Zgierz-Bełchatów w mire szybko i sprawnie:) Jestem jak najbardziej za !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja też właśnie się wybieram, ale jestem z Koluszek, więc mógłbym do was dołaczyć? I czy dał bym radę z Wami moją Honda CBR 125? ; ) 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ja jade skuterem 250 i jak narazie daje rade nie każdy gna . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja też właśnie się wybieram, ale jestem z Koluszek, więc mógłbym do was dołaczyć? I czy dał bym radę z Wami moją Honda CBR 125? ; )myślę że taką ekipą prędkość przelotowa to 100 mw zapierdzielanie w licznym gronie jest nierozsądne bo przy hamowaniu możemy powpadać na siebie :/ nie widzę podziału na grupy zapierdalaczy i turystycznej jazdy wiec jedziemy razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 w teorii w praktyce pewnie jak zwykle wyjdzie inaczej 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Także się z Wami wybiorę - tak sprawnie wypadła trasa do Bełchatowa. 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 22. MarcinMaster 23. Mariobros + plecaczek ; 24. Maniuś 25. スティグ 26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) 27. Kajman (też jadę). 28. Enlil 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) 20. Martini 21. Krzysztofor (95%) impreza odeszła na inny termin 22. MarcinMaster 23. Mariobros + plecaczek ; 24. Maniuś 25. スティグ 26. Koper - jeśli nie zaleję gaźnika dzień wcześniej.(Będę punktualnie albo wcale) 27. Kajman (też jadę). 28. Enlil 29. Mateusz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi