AndrzejCBR Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 chyba 10.30. Jak tam dojechać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) czy możemy wybrać jakieś bardziej dogodne miejsce zbiórki? bo rozumiem że chodzi o parking na stacji PKP Widzew? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Może najpierw trasę ustalmy, bo to trochę determinuje miejsce zbiórki 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dziwne ze nikt z Was nie pomyslal o parkingu przy Tulipanie na Pilsudskiego 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 czy możemy wybrać jakieś bardziej dogodne miejsce zbiórki? bo rozumiem że chodzi o parking na stacji PKP Widzew? Też tak uważam bo to miejsce troche mało dogodne.Już ten Tulipan lepszy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 to lepiej pod tym tulipanem na piłsudzkiego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Słuchajcie, nie mam za bardzo ochoty wracać po rozpoczęciu od razu do Łodzi - może byśmy skoczyli nad jakąś wodę itd.? Generalnie chodzi mi o miejsce wypoczynku, gdzie ochłoniemy i nabierzemy siły. Na dobrą sprawę można wracać przez Sulejów/Piotrków itd. także jest tam kilka miejsc. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Suchy dobry pomysl. Wkoncu to niedziela i mysle ze nikomu nie bedzie sie spieszylo. Po co w domu siedziec Podjedziemy na jakies jeziorko i sobie polezymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Wadowiec Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 to na tulipanie o ktorej ......??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 10 : 30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 suchy dobry pomysł pewnie miło bedzie posiedzieć wśród FLM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Lecę z Wami gdzie dokładnie ten Tulpan? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Bodajże Piłsudskiego 94 http://www.chtulipan.pl/ P.S. Na parkingu przy stacji jest zazwyczaj miejsce. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek209 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A z jaką prędkością będziecie jechać?? W jedną i w drugą stronę. Ja rónież jestem za zalewem sulejowskim, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Na tej trasie nie ma co cisnąć - są momenty, gdzie można odkręcić, ale bez sensu taka jazda na szybkiego. W każdym razie ja jadę w grupie "zrównoważonej" - szybki i sprawny dojazd, bez gonitw i wyprzedzania na łeb i szyję 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek209 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Oki, to jadąc przez andrespol, się na na chwilkę zatrzymamy, ok? po plecak pojadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nie pchajcie sie przez InowlodzWlasnie dostalem cynk ze droga Inowlodz / Opoczno w remoncie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Panie, to dawaj no mapkę i jedziemy inną trasą (a była już jakaś w ogóle ustalona? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif ) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek209 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 ważne by miejsce zbiórki było takie same, czyli tulipan i fajnie by było jak byśmy jechali przez andrespol 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nie bede Wam narzucal trasy bo nie jade :(Urodziny dziecka w niedziele, rodzina te sprawy...Nie dam rady ((Dlatego jade w sobote do Kutna 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Też tak słyszałem na Virago.com dlatego kolega z Opoczna podał nam jak mamy jechać jeśli chcemy lecieć przez Spałę i ominąć remont drogi http://g.co/maps/7xbyb 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Często tam jeżdżę i z Inowłodza na Opoczno jest tragedia na tą chwilę więc można do Tomaszowa a później na Opoczno? więc gdzie ta zbiórka ostatecznie i o której? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zbiórka- parking centrum handlowe TULIPAN ul. Piłsudskiego 94 godz. - 10:30 (jadąc od centrum ul. Piłsudskiego należy przeciąć ulice Kopcińskiego-Śmigłego Rydza, i po lewej stronie będzie widać, duże centrum handlowe Tulipan) W centrum handlowym Tulipan znajduje się hipermarket REAL. Tulipan mapa dojazdu (zakładka: Jak do nas trafić). Prędkość będzie taka, aby cała grupa nadążyła, spowrotem się zobaczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Jak ja chciałbym z Wami się zabrać, ale jestem pomiędzy młotem a kowadłem. Albo Wy, albo "otwarcie sezonu garażowego(Czyt. w grupie blisk. znajomych impreza do odcięcia )" jak w so zaczniemy to dopiero w pn można bedzie wsiąść za kierownice...Okarze sie co wyjdzie, może uda się podłączyć w trasie Ogólnie jak ktoś ma chęć to zapraszam nocleg u mnie lub namiot Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Krzysztofor (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Bracia , Rodacy, Towarzysze... jak ogarnę maszynę przez piątek i sobotę to wystartuję do Opoczna, ale... z Łasku bo tam mam chwilowo sprzęta, wiec wspólna jazda z Wami raczej odpada , pojadę pewnie z bratem, a może jeszcze z kimś. Będzie mi jednak bardzo miło jeśli ktoś z forum zauważy niebieską, starą Shadowkę na łódzkich blachach - to będę ja Wasz Mishka i jeszcze jeśli by ktoś do mnie zagadał jak do swojaka no to już byłoby ekstra , pozdrawiam i do ewentualnego zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi