AndrzejCBR Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 chyba 10.30. Jak tam dojechać? 0 Cytuj
Konrad85 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 11. lansl (jak bedzie pogoda) 12. Klaudia (jak będzie pogoda) 13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 14. lupo1978 15. Strozz + 2Friends 16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym) 17. Remi (pogoda) 18. Nameless 19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy ) czy możemy wybrać jakieś bardziej dogodne miejsce zbiórki? bo rozumiem że chodzi o parking na stacji PKP Widzew? 0 Cytuj
Mario Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Może najpierw trasę ustalmy, bo to trochę determinuje miejsce zbiórki 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dziwne ze nikt z Was nie pomyslal o parkingu przy Tulipanie na Pilsudskiego 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Lans Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 czy możemy wybrać jakieś bardziej dogodne miejsce zbiórki? bo rozumiem że chodzi o parking na stacji PKP Widzew? Też tak uważam bo to miejsce troche mało dogodne.Już ten Tulipan lepszy. 0 Cytuj
lupo1978 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 to lepiej pod tym tulipanem na piłsudzkiego? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Słuchajcie, nie mam za bardzo ochoty wracać po rozpoczęciu od razu do Łodzi - może byśmy skoczyli nad jakąś wodę itd.? Generalnie chodzi mi o miejsce wypoczynku, gdzie ochłoniemy i nabierzemy siły. Na dobrą sprawę można wracać przez Sulejów/Piotrków itd. także jest tam kilka miejsc. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Lans Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Suchy dobry pomysl. Wkoncu to niedziela i mysle ze nikomu nie bedzie sie spieszylo. Po co w domu siedziec Podjedziemy na jakies jeziorko i sobie polezymy 0 Cytuj
Jarek Wadowiec Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 to na tulipanie o ktorej ......??? 0 Cytuj
RUDY 600 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 suchy dobry pomysł pewnie miło bedzie posiedzieć wśród FLM 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Lecę z Wami gdzie dokładnie ten Tulpan? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Bodajże Piłsudskiego 94 http://www.chtulipan.pl/ P.S. Na parkingu przy stacji jest zazwyczaj miejsce. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Witek209 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A z jaką prędkością będziecie jechać?? W jedną i w drugą stronę. Ja rónież jestem za zalewem sulejowskim, 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Na tej trasie nie ma co cisnąć - są momenty, gdzie można odkręcić, ale bez sensu taka jazda na szybkiego. W każdym razie ja jadę w grupie "zrównoważonej" - szybki i sprawny dojazd, bez gonitw i wyprzedzania na łeb i szyję 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Witek209 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Oki, to jadąc przez andrespol, się na na chwilkę zatrzymamy, ok? po plecak pojadę 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nie pchajcie sie przez InowlodzWlasnie dostalem cynk ze droga Inowlodz / Opoczno w remoncie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Suchy-wolk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Panie, to dawaj no mapkę i jedziemy inną trasą (a była już jakaś w ogóle ustalona? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif ) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Witek209 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 ważne by miejsce zbiórki było takie same, czyli tulipan i fajnie by było jak byśmy jechali przez andrespol 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nie bede Wam narzucal trasy bo nie jade :(Urodziny dziecka w niedziele, rodzina te sprawy...Nie dam rady ((Dlatego jade w sobote do Kutna 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
JohnnY Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Też tak słyszałem na Virago.com dlatego kolega z Opoczna podał nam jak mamy jechać jeśli chcemy lecieć przez Spałę i ominąć remont drogi http://g.co/maps/7xbyb 0 Cytuj
Mario83 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Często tam jeżdżę i z Inowłodza na Opoczno jest tragedia na tą chwilę więc można do Tomaszowa a później na Opoczno? więc gdzie ta zbiórka ostatecznie i o której? 0 Cytuj
Lans Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zbiórka- parking centrum handlowe TULIPAN ul. Piłsudskiego 94 godz. - 10:30 (jadąc od centrum ul. Piłsudskiego należy przeciąć ulice Kopcińskiego-Śmigłego Rydza, i po lewej stronie będzie widać, duże centrum handlowe Tulipan) W centrum handlowym Tulipan znajduje się hipermarket REAL. Tulipan mapa dojazdu (zakładka: Jak do nas trafić). Prędkość będzie taka, aby cała grupa nadążyła, spowrotem się zobaczy 0 Cytuj
Krzysztofor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Jak ja chciałbym z Wami się zabrać, ale jestem pomiędzy młotem a kowadłem. Albo Wy, albo "otwarcie sezonu garażowego(Czyt. w grupie blisk. znajomych impreza do odcięcia )" jak w so zaczniemy to dopiero w pn można bedzie wsiąść za kierownice...Okarze sie co wyjdzie, może uda się podłączyć w trasie Ogólnie jak ktoś ma chęć to zapraszam nocleg u mnie lub namiot Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Krzysztofor (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj LwG!!!
Mishka Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Bracia , Rodacy, Towarzysze... jak ogarnę maszynę przez piątek i sobotę to wystartuję do Opoczna, ale... z Łasku bo tam mam chwilowo sprzęta, wiec wspólna jazda z Wami raczej odpada , pojadę pewnie z bratem, a może jeszcze z kimś. Będzie mi jednak bardzo miło jeśli ktoś z forum zauważy niebieską, starą Shadowkę na łódzkich blachach - to będę ja Wasz Mishka i jeszcze jeśli by ktoś do mnie zagadał jak do swojaka no to już byłoby ekstra , pozdrawiam i do ewentualnego zobaczenia 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi