Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu Opoczno

krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lans

18

• Bulba

11

• Suchy-wolk

10

• Konrad85

9

Top użytkownicy w tym temacie

1. Mario83 +plecaczek i 1moto

2. htr

3. Darcio

4. Jarek Wadowiec

5. Aidekk (może + plecaczek)

6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)

7. czako (jak będzie pogoda)

8. Przemekdsf

9. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)

10. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)

11. lansl (jak bedzie pogoda)

12. Klaudia (jak będzie pogoda)

13. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda)

14. lupo1978

15. Strozz + 2Friends

16. piyok (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi w tym)

17. Remi (pogoda)

18. Nameless

​19. Konradi Asia ( jeżeli pogoda będzie ok... nie chcemy powtórki z Częstochowy :biggrin: )

czy możemy wybrać jakieś bardziej dogodne miejsce zbiórki? bo rozumiem że chodzi o parking na stacji PKP Widzew?

Dziwne ze nikt z Was nie pomyslal o parkingu przy Tulipanie na Pilsudskiego ;)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

czy możemy wybrać jakieś bardziej dogodne miejsce zbiórki? bo rozumiem że chodzi o parking na stacji PKP Widzew?

Też tak uważam bo to miejsce troche mało dogodne.

Już ten Tulipan lepszy.

Słuchajcie, nie mam za bardzo ochoty wracać po rozpoczęciu od razu do Łodzi - może byśmy skoczyli nad jakąś wodę itd.? Generalnie chodzi mi o miejsce wypoczynku, gdzie ochłoniemy i nabierzemy siły. Na dobrą sprawę można wracać przez Sulejów/Piotrków itd. także jest tam kilka miejsc.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Suchy dobry pomysl. Wkoncu to niedziela i mysle ze nikomu nie bedzie sie spieszylo. Po co w domu siedziec :smile: Podjedziemy na jakies jeziorko i sobie polezymy :biggrin:

Bodajże Piłsudskiego 94

http://www.chtulipan.pl/

P.S. Na parkingu przy stacji jest zazwyczaj miejsce.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Na tej trasie nie ma co cisnąć - są momenty, gdzie można odkręcić, ale bez sensu taka jazda na szybkiego. W każdym razie ja jadę w grupie "zrównoważonej" - szybki i sprawny dojazd, bez gonitw i wyprzedzania na łeb i szyję :riding:

Nie pchajcie sie przez InowlodzWlasnie dostalem cynk ze droga Inowlodz / Opoczno w remoncie

Panie, to dawaj no mapkę i jedziemy inną trasą (a była już jakaś w ogóle ustalona? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif )

Nie bede Wam narzucal trasy bo nie jade :(Urodziny dziecka w niedziele, rodzina te sprawy...Nie dam rady :sad2:((Dlatego jade w sobote do Kutna

Zbiórka- parking centrum handlowe TULIPAN ul. Piłsudskiego 94

godz. - 10:30

(jadąc od centrum ul. Piłsudskiego należy przeciąć ulice Kopcińskiego-Śmigłego Rydza, i po lewej stronie będzie widać, duże centrum handlowe Tulipan)

W centrum handlowym Tulipan znajduje się hipermarket REAL.

Tulipan mapa dojazdu (zakładka: Jak do nas trafić).

Prędkość będzie taka, aby cała grupa nadążyła, spowrotem się zobaczy :biggrin:

Jak ja chciałbym z Wami się zabrać, ale jestem pomiędzy młotem a kowadłem. Albo Wy, albo "otwarcie sezonu garażowego(Czyt. w grupie blisk. znajomych impreza do odcięcia :biggrin: )" jak w so zaczniemy to dopiero w pn można bedzie wsiąść za kierownice...Okarze sie co wyjdzie, może uda się podłączyć w trasie :smile: Ogólnie jak ktoś ma chęć to zapraszam nocleg u mnie lub namiot :biggrin:

Edytowane przez Krzysztofor (wyświetl historię edycji)

LwG!!!

Bracia , Rodacy, Towarzysze... jak ogarnę maszynę przez piątek i sobotę to wystartuję do Opoczna, ale... z Łasku bo tam mam chwilowo sprzęta, wiec wspólna jazda z Wami raczej odpada :sad2: , pojadę pewnie z bratem, a może jeszcze z kimś. Będzie mi jednak bardzo miło jeśli ktoś z forum zauważy niebieską, starą Shadowkę na łódzkich blachach - to będę ja Wasz Mishka :smile: i jeszcze jeśli by ktoś do mnie zagadał jak do swojaka no to już byłoby ekstra :smile: , pozdrawiam i do ewentualnego zobaczenia