Jarek Wadowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 tez popieram glos Macka .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Kto leci ?? :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ja lecę 28 Kutno, 29 Opoczno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opoczno -----> Jadę bardzo chętnie :riding:Kutno ----> Jeszcze nie wiem ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek209 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jak będzie pogoda, wyrobię się z pracą i moto będzie całe to jade w 100%. Oczywiście mapę biore i jadę swoim tempem wiec jak ktoś chce sie ze mną toczyć 100-110 to może jechać ze mną. Najważniejsze żeby pogoda była. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Więc zaczynamy ;)1. Mario83 +plecaczek i 1moto tylko jeszcze miejsce i godz zbiórki by się przydała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 tylko jeszcze miejsce i godz zbiórki by się przydałaNa Opoczno lecimy przez Tomaszów pewnie, więc może stacja Neste przy OBI/Selgrosie lub Dell? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek209 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Na Opoczno lecimy przez Tomaszów pewnie, więc może stacja Neste przy OBI/Selgrosie lub Dell? Osobiście jestem za zbiórką na parkingu pod OBI (OBI/Selgros na Rokicińskiej) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Mysle ze bym sie tez wybral, jak bedzie duza grupa to mozemy razem leciec, a jak mniejsza to preferuje szybszy przelot 150+ tak jak powrot z Belchatowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czako Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Lecimy , w Bełchatowie było ciekawie to myśle ze tam też byle pogoda dopisała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Maxiskuter melduje sie w Opocznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jeśli lecicie przez Tomaszów to dajcie znać o której wyruszacie i bedziecie przejeżdżać bo chce do was dołączyć!! Narazie jestem w Łodzi, wracam do domu w sobote wieczór lub niedziela o 6 bo tam mam moto! Nie zapomnijcie o mnie prosze PW z harmonogramem przejazdu mile widziane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 w Temacie Kutno Artur już otworzył listę... może i tu warto ją zrobić? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Proponowana trasa przez Tomaszów: Zbiórke proponuję na stacji PKP Łódź Widzew lub na Selgrosie - najbardziej znane punkty i chyba nikt nie będzie miał problemu trafić Jako że to już za tydzień, pozbierałem listę i przedstawia się to tak: 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. Krzysztofor 10. bocianlask Dopisujcie się tylko jak jesteście pewni wyjazdu, ewentualnie w stylu: NICK (jak będzie pogoda). Jeśli kogoś wpisałem z tych co się deklarowali a coś się nie zgadza czy też nie może jechać proszę o poprawienie listy! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Odpadam, 29 kwietnia to ja będę się modlić o zdanie maturki :DNo chyba, że jakimś cudem Krzysztofor mnie przekona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 To do jazdy motocyklem trzeba przekonywać? A o zdanie maturki to się pomodlisz w Opocznie. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. Krzysztofor 10. bocianlask 11. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif ps. pogoda - podobno jest zawsze 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a gdzie i o kturej zbiórka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a gdzie i o kturej zbiórka ?W poście z mapką rzuciłem 2 propozycja co do miejsca: Stacja PKP Łódź Widzew i Selgrosa. Wyjazd proponuję o 10;30, o 12;00 jest msza więc posiedzimy gdzieś w parku i pewnie jakaś parada będzie jak to zwykle 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. Krzysztofor10. bocianlask11. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 12. lansl (jak bedzie pogoda) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. Krzysztofor10. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)11. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)12. lansl (jak bedzie pogoda) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto 2. htr 3. Darcio 4. Jarek Wadowiec 5. Aidekk (może + plecaczek) 6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!) 7. czako (jak będzie pogoda) 8. Przemekdsf 9. Krzysztofor 10. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem) 11. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym) 12. lansl (jak bedzie pogoda) 13. Klaudia (jak będzie pogoda) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 1. Mario83 +plecaczek i 1moto2. htr3. Darcio4. Jarek Wadowiec5. Aidekk (może + plecaczek)6. Zidus (dołącza w Tomaszowie Maz!)7. czako (jak będzie pogoda)8. Przemekdsf9. Krzysztofor10. bocianlask (jak będzie pogoda lub nie będę miał wyjazdu z klientem)11. Mario (gdy pogoda, choroba lub dowolne, inne zdarzenie losowe, nie przeszkodzi mi tym)12. lansl (jak bedzie pogoda)13. Klaudia (jak będzie pogoda)14. AndrzejCBRF2 + plecak (jak bedzie pogoda) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 jak ze stacji PKP to będę was widział z okna więc raczej nie powinienem przegapić wyjazdu jak to zwykle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dajcie spokój z pogodą będzie na 1000% została zamówiona na wyjazd a i wszystkie portale zapowiadają ładną słoneczną pogodę więc obecność obowiązkowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi